شناسهٔ خبر: 71118278 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

گردان‌های قسام 3 اسیر اسرائیلی را در دو منطقه از غزه آزاد کرد/183 اسیر فلسطینی در مقابل آزاد می‌شوند

صاحب‌خبر -

شفقنا-گردان‌ها شهید عزالدین قسام، شاخه نظامی حماس 3 اسیر اسرائیلی را تحویل صلیب سرخ جهانی داد.

به گزارش شفقنا به نقل از الجزیره، گردان‌های قسام طی مراسمی در شهر خان یونس واقع در جنوب غزه اسرای اسرائیلی به نام‌های «ياردن بيبارس» و «عوفر كالديرون» را تحویل صلیب سرخ داد، قسام همچنین اسیر زن اسرائیلی به نام «كيث سيغال» را از اردوگاه جبالیا در شمال غزه آزاد و تحویل صلیب سرخ داد.

این چهارمین دور از مرحله نخست تبادل اسرا است که گردان‌های قسام اسرای اسرائیلی را از غزه آزاد می‌کند.

در مقابل، سازمان زندان‌های اسرائیلی اعلام کرد: فهرست اسامی اسرای فلسطینی که قرار است امروز از دو زندان عوفر و کتسیعوت آزاد شوند، دریافت کردیم.

رژیم صهیونیستی است قرار است در مقابل آزادی 3 اسیر اسرائیلی، 183 اسیر فلسطینی را امروز در چارچوب توافق تبادل اسرا آزاد کند.

در میان این اسرای فلسطینی، 18 اسیر محکوم به حبس ابد، 54 اسیر محکوم به حبس‌های بلندمدت و 111 اسیر از اهالی غزه قرار دارد که پس از 7 اکتبر سال 2023 میلادی بازداشت شده‌اند.

در همین ارتباط، رسانه‌های اسرائیلی نوشتند برگه‌هایی که اسرای اسرائیلی به هنگام آزادی امضا می‌کنند دربردارنده تعهد به عدم خدمت در ارتش این رژیم یا مشارکت در جنگ علیه فلسطینی‌ها و کشتار زنان و کودکان است.

منبع: الجزیره