شناسهٔ خبر: 71109618 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف:

دانشجویان بیشترین تولیدات علمی را با کمترین امکانات ایجاد می‌کنند

بهمن آبادی گفت: امیدواریم بتوانیم با نگاه خاصی که حضرت آقا به دانشگاه شریف دارد کشور را به درجات عالی که شایسته آن هست برسانیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمود بهمن آبادی معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف در رویداد ملی علم و فناوری سورنا اظهار کرد: عملیات طوفان الاقصی و وعده‌های صادق یک و دو، جایگاه ایران را در دنیا تغییر داد به سیاستمداران با مقالاتشان دارند در دنیا اعتراف می‌کنند که جایگاه ایران تغییر کرده، اما برای آنکه این تغییرات را ادامه دار حفظ کنیم طبیعتاً نیازمند این هستیم که کار‌های جدیدی را در حوزه الکترومغناطیس آغاز کنیم.

وی تصریح کرد: اگر بتوانیم در حوزه‌های الکترومغناطیس پیشرفت‌های خوبی داشته باشیم می‌توانیم اثرگذار باشیم. این مسائل فناورانه وجوه متعددی دارد و صرفاً مسئله نظامی نیست و می‌تواند برای رشد کشور مفید باشد.

معاونت دانشجویی دانشگاه شریف بیان کرد: مردم جهان از وجه نظامی به ما نگاه نمی‌کنند، اخیراً جایزه صلح گاندی به ایران داده شد و این به دلیل وعده صادق بود. این نگاه دنیا را به ایران نشان می‌دهد و ما جنگ طلب نبوده‌ایم و واقعاً صلح طلب هستیم و رهبری ما همواره با این نگاه سخن می‌گویند و به موضوع صلح توجه دارند.

بهمن آبادی با اشاره به رویداد سورنا، عنوان کرد: ما در دانشگاه شریف ۱۲ هزار دانشجو داریم که می‌توانند کشور را تکان دهند و تاکنون از این ظرفیت به درستی استفاده نکرده‌ایم. در اوایل دهه ۹۰ حرکتی را تعدادی از اساتید به همراه ۵۰ دانشجو راه انداختند که منجر به ساخت یک ماهواره شد و عکس‌های رنگی ثبت می‌کرد.

وی گفت: اگر کمترین امکانات را در اختیار دانشجویان قرار دهند می‌توانند بیشترین تولیدات علمی را ایجاد کنند. امیدوارم بتوانیم با نگاه خاصی که حضرت آقا به دانشگاه دارد کشور را به درجات عالی که شایسته آن هست برسانیم.