شناسهٔ خبر: 71108044 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

پروینی: هزینه «بازی خونی» کمتر از فیلم‌های تولید سنگین سال‌های گذشته بود

برنا - گروه فرهنگ و هنر: تهیه‌کننده «بازی خونی» در مورد هزینه تولید گفت: هزینه «بازی خونی» کمتر از فیلم‌های بیگ پروداکشن سال‌های گذشته بود. برنا - گروه فرهنگ و هنر: تهیه‌کننده «بازی خونی» در مورد هزینه تولید گفت: هزینه «بازی خونی» کمتر از فیلم‌های بیگ پروداکشن سال‌های گذشته بود.

صاحب‌خبر -

نشست فیلم سینمایی «بازی خونی» به کارگردانی حسین میرزامحمدی در برج میلاد برگزار شد. در ابتدای این نشست، سعید پروینی؛ تهیه کننده فیلم گفت: هزینه این فیلم خیلی کمتر از فیلم‌های بیگ پروداکشن سال‌های گذشته بود. ما ٧۴ جلسه فیلمبرداری داشتیم و وقتی به اکران رسیدیم هزینه را در سامانه فروش اعلام می‌کنیم.


به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و هنر برنا؛ حسین میرزامحمدی؛ کارگردان فیلم در مورد موسیقی «بازی خونی» گفت: یکسری چیز‌ها سلیقه است و من سینمایی که در این فیلم کار کردم مبتنی بر اتمسفر بود. چیزی که در سینمای ما مدتی است فراموش شده و اتمسفر فیلم به مخاطب نشان داده نمی‌شود. در این فیلم خلق یک جهانی که در آن درامی شکل می‌گیرد را نشان دادیم. در بیشتر بخش‌ها تصمیم گرفتیم موسیقی روی کار به صورت فضاسازی وجود داشته باشد.

وی در مورد منابع فیلم توضیح داد: تا جایی که من می‌دانم یکی دو مستند از این واقعه ساخته شده که دیده‌ام، اما بیشتر ارجاعاتم به تصاویری که از واقعه وجود داشت، برمی گردد. در فضاسازی و میزانسن سعی براین داشتم که تصاویر واقعی در فیلم پیاده کنم. کتاب‌هایی از جمله «جبهه سوم» را مطالعه کردم. یکسری تحقیقات شفاهی که صحبت با برخی افراد بود را هم داشتیم.

این کارگردان بیان کرد: ما چالش بزرگی برای لوکیشن‌ها داشتیم و کل خطه شمال را گشتیم تا لوکیشن مدنظر را پیدا کنیم که مدل طراحی و میزانسن من را دارا باشند. بعد از گشتن‌های بسیار به لوکیشن فیلم رسیدیم که در شهر‌های استان گلستان است. در بحث فیلمبرداری ترجیح داشتم که براساس میزانسن جلو بروم. چه در صحنه چه در تصویربرداری جهان فیلم «بازی خونی» را پیش ببریم. ماجرا مستند است، اما نمی‌خواستیم مستندگونه پیش برویم.

مسعود هاشمی‌نژاد؛ نویسنده فیلم گفت: سه ماه روی منابع مختلف کار کردیم و از منابع ناموجودتر هم استفاده کردیم.

ارسطو خوش‌رزم؛ بازیگر این فیلم گفت: سال پیش در همین جشنواره فیلم «صبح اعدام» بهروز افخمی را داشتم و کار جنگی هم زیاد بازی کرده‌ام. تجربه بازی در دوره معاصر را داشته‌ام. جذابیت این فیلم برای پرداختن به قائله آمل بود و سوژه بکر بود. زمانی که این فیلم را پذیرفتم اطلاعات راجع به آن کم بود و یکی از دلایلی که دوست داشتم این فیلم را بازی کنم این بود که در فیلمی به عنوان فیلم مرجع از این واقعه حضور داشته باشم.

سارا حاتمی؛ بازیگر فیلم در مورد تجربه بازی در یک فیلم تاریخی گفت: زیست کردن در شخصیت‌های که با شخصیت من فاصله دارد را دوست دارم و دلم می‌خواهد کار‌های متفاوتی انجام دهم و این فیلم یکی از پرچالش‌ترین مار‌هایی بود که انجام دادم. بزرگترین تفاوت هم همین فاصله کاراکتر با دیگر بازی‌های من بود.

کیسان دیباج دیگر بازیگر فیلم بیان کرد: کار‌های اینچنینی جالب است چراکه مایه ازای بیرونی دارد، اما یک متن خوب می‌خواهد که این فیلم داشت و ما هم تا جایی که توانستیم فضا را بازآفرینی کردیم.

پیام احمدی نیا؛ بازیگر فیلم نیز گفت: ما چند ماه در جنگل‌های گرگان بازی داشتیم و فیلم هم از چیزی که فکر میکردم بهتر درآمده است. بیشترین چالش برای من این بود که مابه ازای کاراکتر «خلیل» را به خصوص در فیلم «ماجرای نیمروز» بازی هادی حجازی فر دیده بودیم و من سعی کردم شبیه او نشوم و این مرموز بودن کاراکتر را تا حدود زیادی درآوردم.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: