شناسهٔ خبر: 71089533 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

هدایت مدیریت شهری شیراز به سمت درآمدزایی/ ۴۲ هزار میلیارد تومان بودجه سال آینده شهرداری

شیراز-ایرنا- رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه بودجه شهرداری برای سال آینده ۴۲ هزار میلیارد تومان به تصویب رسیده است، گفت: شهرداری باید به سمت اندیشه‌های درآمدزایی برود، شهرداری در سال‌های آینده نیازی به تمرکز بر عوارض ندارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا ، سید ابراهیم حسینی شامگاه چهارشنبه در نشست خبری، بزرگترین میثاق بین شورا و شهرداری را برنامه و بودجه دانست و گفت: در شورای اسلامی شهر شیراز، بودجه شهرداری برای سال آینده ۴۲ هزار میلیارد تومان به تصویب رسید که هفت برابر بودجه سال ۱۴۰۰ است.

وی با اشاره به اینکه شهرداری باید به سمت اندیشه‌های اساسی درآمدزایی برود، گفت: یک چهارم بودجه در سال آینده با سرمایه‌گذاری و درآمد پایدار خواهد بود.

حسینی با بیان اینکه شهرداری شیراز به سمتی می‌رود که در سال‌های آینده نیازی به تمرکز بر درآمد حاصل از عوارض ندارد، گفت: در سال‌های گذشته ۸۰۰ میلیارد تومان زمین توسط شهرداری شیراز خریداری شده که اکنون از این اعتبار، تولید ثروت‌ می‌کند.