شناسهٔ خبر: 71074534 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: مفدا | لینک خبر

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در جمع دبیران کمیته‌های دانشجویی توسعه آموزش پزشکی:

معاونت فرهنگی و دانشجویی تقویت کننده مسیر آموزشی پیش روی فعالان دانشجویی نخبه است

دکتر مسعود حبیبی در نشست هم اندیشی دبیران کمیته‌های دانشجویی توسعه آموزش پزشکی با حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی اظهار داشت: در حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی تلاش خواهیم کرد تا ظرفیت مناسب را برای دانشجویان ایجاد کنیم تا در کنار فعالیت‌های خوبی که در حوزه آموزش انجام می‌دهید، معاونت فرهنگی و دانشجویی نیز نقش تقویت کننده برای شما خواهد داشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش مفدا، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با بیان این‌ که مجموعه کمیته‌های دانشجویی توسعه آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی بسیار با اهمیت و تاثیر گذار هستند، از حضور در جمع این دانشجویان ابراز خرسندی کرد و گفت: معاونت آموزشی در وزارت بهداشت و در دانشگاه‌های علوم پزشکی این ظرفیت را ایجاد کرده است که از شما دانشجویان عزیز که جزو بهترین‌ها هستید بهره‌مند شود و از سوی دیگر شما نیز بتوانید نقطه نظرات دانشجویان را به وزارتخانه منعکس کنید؛ به این ترتیب شما دانشجویان مستعد و نخبه در برنامه‌ریزی‌های پیش رو دخیل می‌شوید و در رسیدن به نتایج بهتر در برنامه‌‍ریزی‌ها و تصمیم گیری‌ها موثر خواهید بود. حضور در جمع نخبگانی شما و شنیدن دغدغه‌هایتان برای من بسیار با ارزش و با اهمیت است.

معاون وزیر حضور مشاوران جوان را اتفاق بسیار مبارکی در وزارت بهداشت دانست و اظهار داشت: شما به عنوان جوانان نخبه و پرانرژی می‌توانید بسیار اثر بخش باشید، من اعتقاد دارم وقتی دانشجوی نخبه در حوزه آموزش و مسائل علمی اثر داشته باشد وضعیت بسیار متفاوت می‌شود. خوشبختانه با حضور دکتر ظفرقندی شرایط برای استفاده از توان دانشجویان در وزارت بهداشت فراهم شده است چرا که ایشان به جوانان باور دارد و معتقد است که در مسائل مختلف تا آنجایی که می‌توانیم باید نقطه نظرات دانشجویان را لحاظ و از این ظرفیت بسیار عالی استفاده کنیم. از طرف دیگر دکتر حسینی معاون محترم آموزشی وزارتخانه نیز این نگاه را دارند و انتصاب دکتر صادق آرامش مشاور جوان پزشکان معاونت آموزشی موید این مهم است.

معاونت فرهنگی و دانشجویی تقویت کننده مسیر آموزشی پیش روی فعالان دانشجویی نخبه است

وی با بیان این‌ که حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی به حضور شما دانشجویان عزیز برقرار است، ابراز داشت: ما زمانی می‌توانیم ادعا کنیم موفق هستیم که حضور شما را پویاتر کنیم و از این ظرفیت عظیم نهفته در نیروی جوانی همراه با دانش و فضای نخبگانی بهترین بهره را ببریم. به واقع جمعیت هدف تمام فعالیت‌هایی که در وزارت بهداشت انجام می‌شود، شما عزیزان هستید. از یک سو حوزه‌های آموزش و پژوهش نیازمند حضور فعال شما هستند و از سوی دیگر در کنار این دو معاونت، معاونت فرهنگی و دانشجویی نیز به دنبال ظرفیت سازی برای افزایش مشارکت دانشجویان است.

حبیبی وظیفه اصلی دانشگاه را آموزش و تربیت پزشک، دندان‌پزشک، متخصص، کاردان و کارشناس عنوان و تصریح کرد: باور ما این است که دانشگاه باید بتواند مهارت‌های ادراکی، ارتباطی و تاب‌آوری را نیز در دانشجویان تقویت کند. اگر دانشگاه برای افزایش تعاملات و مهارت‌های اجتماعی و کارآمدی دانشجویان برنامه‌ای نداشته باشد، باعث می‌شود دانشجویی که مداوم در حال درس خواندن بوده است نتواند در برابر مشکلات به راه کار مناسب برسد و در واقع مهارت حل مساله و تاب آوری را نیاموزد و در جامعه دچار مشکلات بسیاری خواهد شد؛ همان گونه که شاهد برخی اتفاقات ناگوار بوده‌ایم.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت اضافه کرد: رخ دادن برخی اتفاقات ناگوار در جامعه دانشگاهی که بهترین‌ جوانان ما در حال تحصیل هستند، بسیار سخت و پرهزینه است. متاسفانه در کودکستان، دبستان، دبیرستان و سپس در دانشگاه تا زمانی که می‌توان کاری کرد و فرد را توانمند ساخت تا با مهارت آموزی و ظرفیت سازی بتواند در برابر مشکلات تاب بیاورد، اقدام قابل توجهی صورت نمی‌گیرد؛ از سوی دیگر در دانشگاه در کنار تمام مسائل دانشجویی، اگر مسائل رفاهی و خوابگاهی دانشجویان در شان و حد این عزیزان نباشد شرایط زندگی دانشجویی برای آنها دشوارتر می‌شود.

وی معاونت فرهنگی و دانشجویی را تقویت کننده مسیر آموزشی پیش روی فعالان دانشجویی نخبه عنوان کرد و گفت: نقطه نظرات شما در این مسیر برای ما بسیار کمک کننده است از این رو در حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی تلاش خواهیم کرد تا ظرفیت مناسب را برای شما ایجاد کنیم تا در کنار فعالیت‌های خوبی که در حوزه آموزش انجام می‌دهید، معاونت فرهنگی و دانشجویی نیز نقش تقویت کننده را برای شما داشته باشد.

معاونت فرهنگی و دانشجویی تقویت کننده مسیر آموزشی پیش روی فعالان دانشجویی نخبه است

حبیبی انتخاب دبیران کمیته‌های دانشجویی توسعه آموزش پزشکی در دانشگاه‌های علوم پزشکی توسط اساتید را امری اثرگذار جهت حفظ فضای نخبگانی این مجموعه دانست و ابراز داشت: ما اعتقاد داریم که مغز متفکر آموزش، مجموعه دبیران کمیته‌های دانشجویی توسعه آموزش پزشکی در دانشگاه‌ها هستند، مجموعه‌ای که اکنون در دانشگاه‌ها بسیار شناخته شده است و این نشان می‌دهد که شما بسیار خوب و اثرگذار پیش رفته‌اید زیرا اساتید به آسانی این انتخاب را انجام نمی‌دهند و این نشان از عیار بالای شما دارد.

معاون وزیر بهداشت در پایان حفظ نخبگان در کشور را بسیار مهم دانست و افزود: متاسفانه بر اساس نظرسنجی‌هایی که انجام می‌شود درصد بالایی از بهترین‌های ما قصد مهاجرت دارند و عده دیگری هم که مانده‌اند، منتظرند که به محض مساعد بودن شرایط بروند و مادر و پدری می‌مانند که تمام امید و نتیجه زحماتشان را باید در خارج از این مرزها شاهد باشند .اگر در جهت رفع و از بین بردن عواملی که ما را به اینجا رسانده است که بسیار هم متعدد هستند، تلاش کنیم و شرایط امید بخشی در جامعه ایجاد کنیم و اثر گذاری تک تک شما را افزایش دهیم، می‌توانیم مانع مهاجرت نخبگانمان شویم.

گفتنی است، نشست هم‌اندیشی دبیران کمیته‌های دانشجویی توسعه آموزش پزشکی با حضور دکتر محمد عرفان فربد مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و دبیر کارگروه توسعه مشارکت دانشجویان وزارت بهداشت، دکتر صادق آرامش مشاور جوان پزشکان معاونت آموزشی وزارت بهداشت و دکتر حوریه محمدی رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش معاونت آموزشی وزارت بهداشت دوشنبه ۸ بهمن ماه در سالن شهید احمد رضا احدی برگزار شد.

معاونت فرهنگی و دانشجویی تقویت کننده مسیر آموزشی پیش روی فعالان دانشجویی نخبه است