شناسهٔ خبر: 71073156 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

«مرد خاموش» ایرانی در جشنواره پونای هند

فیلم سینمایی «مرد خاموش» سومین فیلم از سه‌گانه احمد بهرامی، راهی پونا در هند شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی، فیلم سینمایی «مرد خاموش» به کارگردانی احمد بهرامی،  تهیه‌کنندگی محمد حسینخانی و با مدیریت ‌فیلمبرداری مسعود امینی تیرانی در جدیدترین حضور جهانی خود به بیست و سومین دوره جشنواره پونا در هند راه یافت.

این جشنواره از تاریخ ۱۳ تا ۲۰ فوریه ( ۲۵بهمن تا ۲ اسفند) در شهر پونا برگزار می‌شود و فیلم «مرد خاموش» در بخش سینمای جهان برای مخاطبان  به نمایش درمی‌آید. 

فیلم «مرد خاموش» در اولین نمایش جهانی خود در بخش مسابقه رسمی بیست و ششمین دوره جشنواره بین المللی شانگهای چین (۲۰۲۴) به نمایش گذاشته شد و جایزه اصلی بخش مسابقه «جام طلای بهترین دست‌آورد هنری» را دریافت کرد و سپس در سی و چهارمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم سن‌پترزبورگ در بخش «صدای جدید» به نمایش در آمد و با استقبال پرشوری از طرف مخاطبان و منتقدان روبه‌رو شد. 

علی باقری تک بازیگر فیلم است. 

پخش بین‌المللی فیلم «مرد خاموش» با کمپانی دریم لب به مدیریت نسرین میرشب است.

۲۴۴۵۷