شناسهٔ خبر: 71072959 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تخلیه و بارگیری در بندر بوشهر ۴۶.۶ درصد افزایش یافت

بوشهر-ایرنا- مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: در ۱۰ ماه امسال، میزان عملیات تخلیه و بارگیری در بندر بوشهر با رشد ۴۶.۶ درصدی به پنج میلیون و ۴۴۵ هزار تن رسیده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد شکیبی نسب روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این مدت میزان حمل‌ونقل کانتینری در همه بنادر استان بوشهر نیز با رشد ۱۴ درصدی به ۱۳۲ هزار و ۸۸۵ کانتینر و صادرات غیرنفتی این بندرها نیز با رشد ۱۲.۴ درصدی به ۹ میلیون و ۸۴۲ هزار و ۹۱۴ افزایش یافت.

مدیرکل بنادر و دریانوردی بوشهر ادامه داد: میزان واردات بنادر این استان نیز ۵۱ درصد افزایش داشته و به یک میلیون و ۲۱۰ هزار و ۶۷۲ تن رسیده است و ترانزیت نیز با رشد ۲۲.۵ برابری، یک میلیون و ۵۷ هزار و ۷۰۸ تن گزارش شده است.

وی عمده‌ترین کالاهای ترانزیتی در بنادر استان بوشهر را به ترتیب شامل مواد نفتی، مواد غذایی، کالاهای ساختمانی و لوازم خانگی عنوان کرد.

شکیبی‌نسب بیان کرد: واردات کالای اساسی در بنادر استان نیز ۴۸ درصد افزایش یافته و به ۲۲۹ هزار و ۴۳۸ تن رسیده است.

وی یادآور شد: تردد کشتی‌های زیر و بالای یک هزار تن نیز در مجموع به حدود ۶ هزار فروند رسیده است و در این مدت، آمار تردد کشتی‌های بیش از یکهزار تن با رشد ۱.۶ درصدی به دو هزار و ۹۲ فروند افزایش یافته است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تأکید کرد: در دهه فجر امسال، ۱۴ پروژه دریایی و بندری در استان افتتاح یا عملیاتی خواهد شد که بدون شک به افزایش ظرفیت تخلیه و بارگیری بنادر کمک می‌کند.