شناسهٔ خبر: 71043927 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

بومی سازی منبع ذخیره برق با باتری لیتیومی

متخصصان شرکتی دانش بنیان، منبع ذخیره برقی طراحی کردند که منبع برق اضطراری برای مصارف خانگی و فعالیت‌های خارج از منزل محسوب می‌شود؛ دستگاهی که بیش از ۳۵۰۰ بار شارژ و دشارژ می‌شود که حدود ۱۰ سال عمر می‌کند.

صاحب‌خبر -

رضا نصراللهی، مدیر فنی و مهندسی شرکت دانش بنیان در مصاحبه با  خبرگزاری صدا و سیما درباره این دستگاه گفت: محصول جدید شرکت ما پاورتانک نام دارد که مشابه پاوربانک، اما با قابلیت ذخیره سازی بیشتر است که هم در زمان قطعی برق و هم به عنوان برق اضطراری و هم به عنوان برق همراه از آن استفاده می‌شود.

<div id="video-display-embed-code_11967970"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4441076/11967970?width=600&height=350"></script></div>

وی گفت: منازل، اداره‌ها، بیمارستان‌ها، نانوایی‌ها و مغازه‌ها می‌توانند از آن استفاده کنند.

نصراللهی با اشاره به اینکه این منبع ذخیره انرژی نمونه باتری خودرو‌های برقی است، افزود: باطری اینها، لیتیوم فسفات آهن است و هم قابلیت خروجی دی سی برای تلفن همراه و هم قابلیت خروجی برق‌ای سی را دارد.

بهنام کاویان، مدیرفنی و اجرایی شرکت دانش بنیان هم درباره این دستگاه گفت: این دستگاه بیش از ۳۵۰۰ بار شارژ و دشارژ می‌شود که حدود ۱۰ سال بدون وقفه عمر می‌کند و از سه طریق به صورت خورشیدی، توربین بادی و برق مستقیم شارژ و انرژی در آن ذخیره می‌شود.

کاویانی افزود: این دستگاه بسیار ایمن طراحی شده است و خروجی سینوسی خالص می‌دهد و کیفیتی معادل برق شهری را دارد و فرق آن با موارد صنعتی این است که مدار محافظ در مقابل اضافه ولتاژ، اضافه دما و حرارت دارد و به کودکان هم آسیب نمی‌رساند.

وی افزود: این دستگاه حدود دو ساعت شارژ می‌شود و قیمت آن، معادل قیمت یک گوشی تلفن همراه اقتصادی است.