شاهرخ کشاورز روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا به آخرین شرایط ویلچرتنیس اشاره کرد و اظهار داشت: این رشته در فدراسیون جهانی از اهمیت بالایی برخوردار است و در دنیا نیز زیرمجموعه فدراسیون تنیس است. اهمیت رویدادهای این رشته به حدی است که همزمان با رقابتهای مهم جهانی از جمله اپن استرالیا که در حال برگزاری است، مسابقات ویلچرتنیس هم در حال برگزاری بوده و با استقبال بسیار خوبی مواجه شده است.
وی ادامه داد: ابعاد زمین تنیس تفاوتی ندارد و مهمترین اختلافی که وجود دارد این است که توپ میتواند ۲ بار به زمین برخورد کند تا ورزشگار بتواند خودش را به توپ برساند اما از بابت هیجان، شرایط رقابت و مسائل دیگر تفاوتی دیده نمیشود. ما در این بخش ۲ کلاس داریم که ورزشکاران قطع عضو و ورزشکاران توانیاب با علاقه و جدیت خاصی به این ورزش میپردازند.
دبیر فدراسیون تنیس تاکید کرد: متاسفانه مشکل بزرگی که وجود دارد، آن است که این رشته زمانی که از پارالمپیک به فدراسیون واگذار شد، اعتبار تخصیص داده شده جابجا نشد که این در بحث هزینهها مشکلاتی را ایجاد میکند چرا که به صورت قانونی در سرفصل بودجه در آن زمان بحثی از ویلچرتنیس نبود و امیدواریم مسوولان مربوطه به این امر اهتمام لازم داشته باشند.
کشاورز تاکید کرد: شرایط ورزشکاران ما به گونهای است که در صورت پشتیبانی لازم و حرکت اصولی میتوانیم در آسیا مدال بگیریم که افتخار آن برای ایران و ورزش کشورمان خواهد بود. ورزشکاران چشم و چراغ ورزش ایران هستند و ما این افراد را برکت و نعمت میدانیم و جا دارد همه ما در این حوزه، وظیفه خود را به خوبی ادا کنیم.
عضو کمیته ویلچرتنیس آسیا در پاسخ به این سئوال که شرایط حضور و موفقیت در بخش مردان بهتر است یا بانوان، گفت: در هر دو بخش توانایی بالایی داریم اما در حوزه بانوان شرایط متفاوت است و ورزشکاران در این بخش با جدیت بیشتری کار را دنبال میکنند. طبق آماری که از مسابقات و رویدادهای رسمی داریم بیش از ۲۰۰ ورزشکار در سطح کشور به رشته ویلچرتنیس مشغول هستند اما نفرات بسیاری داریم که به صورت شخصی و تفریحی به این ورزش مشغول هستند و در این آمار دیده نشدهاند.
کشاورز تاکید کرد: با همه هیاتهای استانی صحبت شده که نفرات مستعد را شناسایی کرده و امکان حضور آنها را در ویلچرتنیس فراهم کنند تا بتوانیم با فعالیت هدفمند، نگاه به مدالهای آسیایی داشته باشیم.