شناسهٔ خبر: 70982895 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

«به آسمان اشاره کن»، داستان زندگی شهید مدافع امنیت که عاشق امام هشتم(ع) بود

ششمین نشست ادبی «شمس» کتابخانه رضوی در سالجاری با محوریت رونمایی و معرفی کتاب «به آسمان اشاره کن» براساس زندگی حسین غفاری‌نژاد، شهید امنیت، در رواق کتاب حرم مطهر رضوی برگزار شد.

صاحب‌خبر -

این مراسم با حضور جمعی از اهل قلم، خانواده شهدا به‌ویژه خانواده این شهید امنیت، کارکنان کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی و زائران و مجاوران علاقه‌مند، بعدازظهر چهارشنبه، سوم بهمن‌ماه ۱۴۰۳، در رواق کتاب حرم مطهر حضرت رضا(ع) اجرا شد.
حمید جهانگیر فیض‌آبادی که به‌عنوان کارشناس در این نشست حضور داشت، با تأکید بر اینکه نوشتن در وادی شهید و شهادت بسیار ارزشمند است، اظهار کرد: این کتاب بسیار تأثیرگذار و دلنشین بود و هر خاطره آن قابلیت تبدیل شدن به یک کتاب را دارد.
وی با اشاره به اهمیت نوشتن کتاب با محوریت شهدا، ادامه داد: شهید حسین غفاری‌نژاد که در بهشت ثامن در حرم مطهر رضوی مدفون است، شهیدی گمنام بود که با مطالعه کتاب به آسمان اشاره کن، توانستم با وی آشنا شوم.
این نویسنده حوزه دفاع مقدس با ذکر برخی از خاطرات درج شده در این کتاب، به عشق میان شهید و همسرش، شجاعت وی در انجام مأموریت‌هایش در مقابله با اشرار و همچنین علاقه خاص شهید به مقام معظم رهبری، اشاره کرد.
زهرا خاکشور، نویسنده کتاب به آسمان اشاره کن نیز در ادامه این مراسم با اشاره به اینکه پیش از انتشار این کتاب، تجربه نویسندگی نداشته است، بیان کرد: با حمایت‌های خانواده شهید به‌ویژه مادر وی، قدم در مسیر نگارش این اثر گذاشتم.
وی گفت: در این ‌مسیر، همکاران و دوستان شهید را پیدا کرده و به ثبت خاطرات آنان پرداختم. البته با توجه به مسائل حفاظتی و امنیتی، نتوانستم بیشتر به شجاعت این شهید در حین شرکت در عملیات‌های نظامی‌اش بپردازم. خاکشور درباره چگونگی انجام مصاحبه‌های حضوری و تلفنی خود برای نگارش این کتاب و همچنین مشکلاتش در این مسیر نیز مطالبی را عنوان کرد.

عاشقی که به شهادت رسید

همچنین مادر شهید در این مراسم گفت: حسین، علاقه و عشق بسیاری به اهل بیت(ع) به‌ویژه امام رضا(ع) داشت. وی خوش‌برخورد بود و احترام خاصی نیز برای بزرگترهایش از جمله من و پدرش قائل بود. حسین در سیستان و بلوچستان خدمت می‌کرد، دانشگاه می‌رفت و در همانجا هم به شهادت رسید.
در ادامه محمدتقی قدوسی، پدر همسر شهید غفاری‌نژاد با تأکید بر اینکه خانواده‌ای متدین‌تر و انقلابی‌تر از خانواده این شهید سراغ ندارم، به بیان خاطرات خود درباره روزی که خبر شهادت حسین را به او اطلاع دادند، پرداخت.
وی تصریح کرد: با توجه به ارادت خاص شهید به حضرت رضا(ع)، خانواده‌اش تصمیم گرفتند تا پیکر وی را به مشهدمقدس منتقل و در حرم مطهر رضوی به خاک بسپارند.
خوانش بخشی از وصیت‌نامه شهید توسط مریم عرفانیان، دبیر نشست حاضر، بیان نکاتی درباره رشادت‌های نیروهای امنیتی کشور به‌ویژه در مناطق مرزی و صعب ‌العبور توسط یکی از نظامیان بازنشسته و اعطای هدایایی به مادر شهید و نویسنده کتاب، از دیگر بخش‌های این مراسم رونمایی کتاب بود.
گفتنی است، کتاب به آسمان اشاره کن با 304 صفحه و بهای 200 هزار تومان در شمارگان 1000 نسخه توسط انتشارات «باقیات» در سال 1403، منتشر شده است.