شناسهٔ خبر: 71168276 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایبنا | لینک خبر

نمایشگاه «فجر بیداری» در کتابخانه مرکزی حرم رضوی برپا شد

خراسان رضوی - به مناسبت دهه مبارک فجر، نمایشگاه منابع اطلاعاتی «فجر بیداری»، توسط سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی، در کتابخانه مرکزی حرم مطهر حضرت رضا (ع) دایر شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در مشهد، این نمایشگاه به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران با هدف معرفی منتخبی از منابع اطلاعاتی سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی، با موضوع انقلاب اسلامی، اعم از کتاب چاپی، نشریات و عکس و همچنین اشاعه فرهنگ مطالعه در جامعه، در طبقه همکف کتابخانه مرکزی این آستان مقدس برپا شده که تا پایان دهه مبارک فجر، پذیرای بازدیدکنندگان است.

نمایشگاه فجر بیداری در دو بخش برگزار شده که بخش نخست شامل بیش از ۲۰ تخته شاسی مزین به تصویر عکس‌ها و صفحات روزنامه‌های مهم کشور اعم از اطلاعات و کیهان، از دوران مبارزات مردم تا پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷، است.

عکس‌هایی همچون «اعلام همبستگی ارتش با انقلابیون در بهمن ۱۳۵۷»، «نماز جماعت متحصنین در بیمارستان امام رضا (ع)، از ۲۳ آذر تا ۵ دی ۱۳۵۷»، «حضور آیت الله واعظ طبسی در جمع انقلابیون و سخنرانی حجت‌الاسلام هاشمی‌نژاد در بیمارستان قائم» و «پیوستن ارتش به مردم در سال ۱۳۵۷ در مشهد»، در این نمایشگاه به چشم می‌خورد.

بخش دوم این نمایشگاه نیز به معرفی بیش از ۶۰ عنوان کتاب چاپی فارسی و انگلیسی منتخب از مخزن کتاب‌های چاپی و تالار تخصصی کتاب‌های خارجی کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی با محوریت موضوعی انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره)، در ویترین‌های مختلف، اختصاص دارد.

کتاب‌های چاپی با عناوین «عقیله انقلاب»، «پرواز ۴۷۲۱»، «ایرباس ۳۰۰»، «تأثیر انقلاب اسلامی ایران بر کشورهای اسلامی»، «گام به گام با انقلاب»، «روز شمار انقلاب اسلامی»، «انقلاب اسلامی و انقلاب‌های جهان»، «صحیفه امام»، «سیر مبارزات یاران امام خمینی (ره) در آینه اسناد به روایت ساواک» و…، در نمایشگاه حاضر، قابل مشاهده است.

دراین‌بین برخی از روزنامه‌ها و مجلات مرتبط با انقلاب اسلامی موجود در مدیریت مرکز اسناد و مطبوعات آستان قدس رضوی در یک ویترین این بخش نمایشگاه، معرفی شده است.

از جمله مجلات موجود در نمایشگاه فجر بیداری می‌توان به عناوین «مطالعات انقلاب اسلامی»، «بامداد جاوید»، «پیام انقلاب»، «آینده‌پژوهی انقلاب اسلامی»، «پژوهش‌نامه انقلاب اسلامی» و…، اشاره کرد.