به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد راستینه روز پنجشنبه در دومین نشست شورای برنامهریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری افزود: منابع داخلی بانکهای استان باید در اختیار تولیدکنندگان داخلی قرار گیرد.
وی با تاکید برضرورت گرهگشایی از مشکلات بخش خصوصی اظهار داشت: تحقق هشت درصد رشد اقتصادی تنها در گرو تقویت بخش خصوصی است.
نماینده مردم شهرستانهای شهرکرد، سامان، بن و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: هر چند بررسیها توسعه بخش خصوصی در چهارمحال و بختیاری را نسبت به گذشته نشان میدهد با این وجود همه باید برای توسعه و برداشته شدن مشکلات و دست اندازها از مسیر بخش خصوصی در استان باید همت کنند.
راستینه با اشاره به بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای بخش خصوصی به صورت سرزده گفت: رهبر معظم انقلاب در هر برهه از زمان جهتگیریها و راهبردهای صحیح را نه در سخن، بلکه در عمل به نمایش گذاشتهاند.
وی اظهار داشت: حضور رهبر معظم انقلاب در نمایشگاه بخش خصوصی خط رسانهای دشمن را باطل کرد.
نماینده مردم شهرستانهای شهرکرد، سامان، بن و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه اختلاف سلیقه و نقد وجود دارد گفت: همه دلسوزان نظام عزم خود را برای کمک به دولت جزم کردهاند.
وی با اشاره به اینکه جابهجایی دولتها مانند دوی امدادی است اضافه کرد: مردم کلام ما را به عنوان کلام واحد حکمرانی و نظام میدانند.
راستینه با بیان اینکه دولت سیزدهم دستاوردهای ملموسی در چهارمحال و بختیاری داشت ادامه داد: سرعت حرکت اجرای طرحها در دولت چهاردهم قابل قبول است و نشان میدهد درک درستی از حرکت آینده کشور در این دولت وجود دارد.
نماینده مردم شهرستانهای شهرکرد، سامان، بن و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایطی که رهبر معظم انقلاب با شکستن خط رسانهای دشمنان ناامیدی را در وجود دشمن ایجاد میکنند، وظیفه تک تک مسوولان است که با عملکرد مثبت خود امید را در جامعه تقویت کنند.
وی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر ضرورت تقویت گفتمان بین دولت و بخش خصوصی اضافه کرد: وضعیت منابع دولتی کشور مناسب نیست و در این شرایط حساس استفاده از ظرفیت بینظیر بخش خصوصی که اشتغال و توسعه را به دنبال دارد ضروری است.
راستینه با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب در خصوص رشد هشت درصدی اقتصادی کشور گفت: دستیابی به این میزان از رشد اقتصادی به عنوان سیاست کلان کشور تنها با تکیه بر توان بخش خصوصی امکانپذیر است و هرگونه تردید در این راهبرد شکست را به دنبال دارد.
نماینده مردم شهرستانهای شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر با اشاره به راهاندازی بزرگترین طرح مولدسازی در استان همجوار به ارزش ۳۵ هزار میلیارد تومان افزود: چرا این اتفاق نباید در چهارمحال و بختیاری رخ دهد.
وی با تاکید بر اهمیت بحث مولدسازی افزود: همه دستگاهها برای رسیدن به رشد هشت درصدی اقتصادی باید از طرح مولدسازی استقبال کنند.
راستینه قانون جوانی جمعیت را در نگاه نخست قانونی فرهنگی معرفی کرد و گفت: این قانون در درازمدت به عنوان قانونی اقتصادی مطرح است که میتواند از افزایش جمعیت سالمند و ایجاد بحران در صندوقهای بازنشستگی جلوگیری کند.
وی با تاکید بر اینکه زمانی مجوزها در حوزه قانونگذاری میتواند به تکلیف تبدیل شود که منابع ملی شفاف داشته باشد اضافه کرد: تکالیف روشنی باید برای بانکها مشخص شود.
راستینه با اشاره به مخالف خود با AFTFیادآور شد: مساله کشور در حوزه اقتصاد AFTF نیست بلکه میتوان با استفاده از ظرفیت نخبگان و منابع داخلی به رشد هشت درصدی مورد نظر رهبر معظم انقلاب دست یافت.
بیشتر بخوانید:
استاندار چهارمحال و بختیاری : مدیرانی که پای کار خدمترسانی به مردم نیستند استعفا دهند
کارگروه مولد سازی در چهارمحال و بختیاری فعال است
سرپرست معاونت امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به فعالیت کارگروه مولدسازی در استان گفت: ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال در منابع بودجه استان از محل مولدسازی پیشبینی شده است که جذب سریعتر آن ضروری است.
اردشیر آذر تاکید کرد: تمامی مبلغی که از محل فروش املاک مازاد دستگاههای اجرایی استان به دست میآید صرف تکمیل طرحهای نیمهتمام همان اداره میشود.
وی ادامه داد: شهرداریها، شوراهای اسلامی و دهیاریها در شناسایی اموال و املاک مازاد بر نیاز و بدون ستفاده دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری همکاری کنند.
سرپرست معاونت امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری همچنین برضرورت معرفی پروژههای قابل افتتاح و پروژههایی که قابلیت آغاز عملیات اجرایی دارند تا روز دوشنبه تاکید کرد.
آذر همچنین جذب اعتبارات تملک دارایی و سرمایهای استان در موعد مقرر از سوی دستگاههای اجرایی را مورد تاکید قرار داد.
تلاش برای جذب تسهلات تبصره ۱۸
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال وبختیاری در خصوص تسهیلات تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۱ گفت: جذب این تسهیلات به طور کامل انجام شده است.
ملک محمد قربانپور افزود: تسهیلات تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۲ کمیته استانی آن برگزار شده است.
وی اضافه کرد: دستگاههای اجرایی مکلف هستند که سالانه باید پنج درصد از مصرف انرژی خود را از طریق انرژی تجدیدپذیر تامین کنند.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۲ شهرستان و بیش از یک میلیون نفر جمعیت است.