وهب مختاران روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: جوانان جویای کار و افراد فاقد شغل میتوانند از منابع، امکانات و ظرفیت های موجود در آموزشگاههای آزاد فنی و حرفه ای برای یادگیری رشته های فنی و حرفه ای از جمله مراقبت و زیبایی، طراحی دوخت، اتومکانیک، تاسیسات، لوازم خانگی، حرارتی و برودتی، برق، کشاورزی، الکترونیک، صنایع دستی و هنری، مالی و بازرگانی و فناوری اطلاعات بهره مند شوند.
مختاران گفت: فعالیت آموزشگاههای آزاد فرصتی برای جوانان جویای کار و بدون شغل است بنابراین فنی و حرفه ای افزایش توانمندی های علمی و عملی، تربیت نیروی انسانی ماهر و ایجاد شغلی هدفمند و پویا را برای متقاضیان آموزش های مهارتی در اولویت قرار داده است.
وی با بیان اینکه سه هزار و ۳۳۶ دوره، ۹ ماه امسال در آموزشگاه های آزاد برگزار شده است افزود: ۲۷۴ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای در این استان، فعالیت دارند و در این مدت ۳۲۵ حرفه در چهار خوشه خدمات، فرهنگ و هنر، صنعت و کشاورزی ارایه شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای همدان ادامه داد: ۱۷ گروه هدف از آموزش های سازمان فنی و حرفهای بهره مند شدند که شامل دانش آموزان، دانشجویان، دانش آموختگان، بنگاههای اقتصادی، متقاضیان مهارت آموزی، آموزش در محیط کار واقعی، معتادان بهبود یافته، نیرویهای مسلح، زنان سرپرست خانوار و آسیب دیدگان اجتماعی می شود.
فنی و حرفه ای و استانداری همدان تفاهم نامه همکاری منعقد کرد
مختاران گفت: در راستای هم افزایی و هماهنگی دستگاههای اجرایی در افزایش رشد اقتصادی و به منظور ارتقا صلاحیت های فنی و حرفه ای از طریق ارتقا بهره وری نیروی انسانی با تاکید بر ارائه آموزش های مهارتی و مدیریتی به منظور توانمند سازی کارکنان استانداری همدان و خانواده آنها، تفاهم نامه سه جانبه آموزشی به امضا رسید.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان هدف از انعقاد این تفاهم نامه را ارائه آموزش های فنی و حرفه ای به منظور ارتقا مهارت و توانمند سازی کارکنان و خانواده استانداری بیان کرد.
مختاران افزود: انعقاد این تفاهم نامه از طریق توسعه همکاری های فی ما بین در راستای ارائه خدمات و ایفای مسئولیت های مدنی،فرهنگی و اجتماعی این اداره کل و استانداری اجرایی خواهد شد.
وی تشکیل کمیته راهبردی و تعیین اعضای آن، همکاری در نیاز سنجی دوره های آموزشی، همکاری در تهیه، تدوین و بازنگری استانداردهای آموزشی، همکاری در نظارت بر اجرای تعهدات، معرفی یک کارشناس به عنوان نماینده و ارائه گزارش به طرفین را از تعهدات مشترک تفاهم نامه سه جانبه مطرح کرد.
وی اظهار کرد: مشارکت در برگزاری همه دوره ها، استفاده متقابل از مربیان، کارشناسان، مدرسان طرفین و همکاری در برگزاری کارگاه های آموزشی و سمینارهای مرتبط با تفاهم نامه، از دیگر اهداف است.