شناسهٔ خبر: 70901346 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

سرپرست فرمانداری:

مدارس کانکسی ملایر حذف شود

سرپرست فرمانداری ویژه ملایر بر ضرورت حذف مدارس کانکسی و تکمیل پروژه های نیمه‌تمام آموزشی شهرستان با هدف توسعه عدالت آموزشی تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

سیدرسول حسینی شامگاه یکشنبه، ۳۰ دی در نشست بررسی مسائل و مشکلات مناطق سه‌گانه آموزش و پرورش شهرستان ملایر با موضوع «نهضت توسعه عدالت آموزشی»، اظهار کرد: مارس برخی از شهرها و روستاها در سطح بخش‌های تابعه ملایر از نظر فضا برای دانش‌آموزان مناسب نیست و نیاز به بازسازی و تعمیر فوری دارند.

وی تصریح کرد: روستاهای ناصح‌آباد، مهدی‌آباد، مدرسه شهید رجایی، نامیله، مدرسه کانکسی منگاوی، لولوهر، موزاران، چشمه‌زورق، دره‌چنار، سالن ورزشی انوج و برخی مدارس بخش زند، نیاز به بازسازی و تعمیر فوری دارند.

حسینی با تاکید بر اینکه نگاه و اولویت ما شناسایی و رفع تنگناها و مشکلات حوزه آموزشی در سه منطقه آموزشی این شهرستان است، افزود: با توجه به عزم جدی رئیس جمهور در توسعه عدالت آموزشی، تحول عظیمی در حوزه آموزش و پرورش رخ خواهد داد.

وی مطرح کرد: مبنای تصمیم‌گیری و اتخاذ مصوبات در راستای توسعه عدالت آموزشی در این شهرستان بر مبنای برنامه‌ریزی مدیران آموزش و پرورش و بخشداران تابعه است البته تخصیص اعتبارات نوسازی مدارس به این شهرستان با میانگین ۱۹ درصد نسبت به میانگین استانی کم است و نیاز به اصلاح دارد.

حسینی خواستار اقدام ویژه نوسازی مدارس در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام آموزشی، تخصیص اعتبارات و بهره‌گیری از ظرفیت هر چه بیشتر خیران مدرسه‌ساز برای فراهم کردن شرایط مناسب برای تحصیل دانش‌آموزان شد.

سرپرست فرمانداری ویژه ملایر دیوارکشی مدارس حاشیه جاده‌ها، استانداردسازی سیستم گرمایشی و تعمیر و تجهیز سرویس بهداشتی مدارس را از دیگر اولویت‌های مهم نوسازی مدارس برشمرد و خواستار حضور کارشناسان نوسازی مدارس استان به منظور بررسی وضعیت مدارس کانکسی، تخریبی، فضاهای مازاد، پروژه‌های نیمه‌تمام، سرانه آموزشی و جذب اعتبارات تخصیصی در این شهرستان شد و بر لزوم پیگیری و اجرای مصوبات جلسات تأکید کرد.

وی با بیان اینکه ملایر با یک پنجم بیشترین نقاط روستایی را در سطح استان همدان دارد، بیان کرد: این شهرستان دارای سه منطقه آموزش و پرورش ملایر، سامن و جوکار با بیش از ۵۳ هزار دانش‌آموز است که در راستای نهضت توسعه عدالت آموزشی، باید از فضاهای آموزشی مطلوب و امکانات مورد نیاز بهره‌مند شوند.

حسینی خاطرنشان کرد: مناطق سه‌گانه آموزش و پرورش این شهرستان دارای فضاهای مازادی هستند که باید وضعیت آنها احصا و تصمیمات لازم برای رفع کمبود فضاهای آموزشی اتخاذ شود.
 

با استفاده از ظرفیت خیرین مدارس کانکسی جمع شود

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز با تاکید بر اینکه نهضت توسعه عدالت آموزشی باید در تمامی مناطق و مدارس این شهرستان اجرایی شود تا حق آموزش از هیچ دانش‌آموزی سلب نشود، خواستار ایجاد هماهنگی لازم توسط سازمان نوسازی مدارس برای تخریب مدارس شد. 

احمد آریایی‌نژاد تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و استفاده از توان و ظرفیت خیرین، می‌توان مدارس کانکسی را جمع‌آوری و از مدارس و فضاهای مازاد برای آموزش استفاده کرد.

آریایی نژاد با بیان اینکه آموزش و پرورش مناطق ملایر، جوکار و سامن دارای فضاهای مازادی هستند، گفت: نیاز است این فضاها اجاره داده شود تا از بین نروند و به جای فروش، بنای ما باید حفظ فضاهای آموزشی باشد.

بخشدار زند نیز در ادامه به ۴۶ مدرسه بخش زند اشاره کرد که هفت مدرسه آن غیرفعال و حدود دو مدرسه نیز اجاره داده شده و در مجموع این بخش، ۳۹ مدرسه فعال دارد.

محمدرضا احمدی با بیان اینکه از این تعداد ۲۹ مدرسه بخش زند۶۲ درصد، آسفالت نیستند و ۱۱ مدرسه نیز فاقد دیوارکشی است، گفت: در روستای«چشمه‌زورق» مدرسه در مرکز بهداشت دایر است و مدرسه متوسطه دوم دخترانه نداریم.

مهدی رضایی، رئیس آموزش و پرورش جوکار نیز بیان کرد: این بخش دارای ۱۵ فضای آموزشی مازاد است و مدرسه روستای «منگاوی» به صورت کانکسی است.

محمدتقی ترکاشوند، رئیس آموزش و پرورش سامن نیز با بیان اینکه این بخش دارای ۱۵ مدرسه با کد تخریبی و ۹ فضای مازاد است، افزود: طبق اولویت مدارس روستاهای لولوهر، موزاران، ناصح‌آباد و مهدی‌آباد باید تحویل شود.

انتهای پیام