رضا گنجی یکشنبه۳۰ دی در هفتمین جلسه کارگروه گندم، آرد و نان مازندران با تاکید بر اینکه در جلسات کارگروه آرد و نان باید به دنبال خروجی صحیح و افزایش رضایتمندی مردم باشیم، اظهار کرد: فرمانداران، مدیران و اعضای کارگروه آرد و نان در شهرستانها پیگیر موضوعاتی که در کارگروه استان به تصویب میرسدT باشند.
وی در رابطه با گندمهای رطوبت بالا در مناطق کوهستانی استان نیز از سازمان جهاد کشاورزی خواست پیگیریهای جدیتری صورت گیرد تا در فصل خرید تضمینی گندم در سال آینده، دستورالعملهای آن مشخص باشد.
گنجی با اشاره به کیفیت بالای گندمهای تولیدی در مازندران و همچنین تامین ۸۰ درصد از گندم مورد نیاز استان از گندمهای کیفی استانهای گلستان و خوزستان، تصریح کرد: عوامل زیادی در تولید نان باکیفیت اثرگذار هستند، بنابراین شاخصهها و معیارهای لازم برای ارزیابی عملکرد نانواییها و آماری از رضایت مشتریان از تولید محصول نهایی یعنی نان مشخص شود تا هدفگذاری و معیار درستی برای ارتقای کیفیت نان در استان داشته باشیم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران بیان کرد: از نانوایان ماهر، با تجربه و متخصصان این حوزه برای برگزاری نشستی تخصصیتر دعوت خواهیم کرد تا معیارهای لازم برای پخت نان با کیفیت در نانواییها را تعیین کنند.
گنجی با اذعان اینکه باید نظارت بر عملکرد نانواییها با دقت و کنترل بیشتری انجام شود، خاطرنشان کرد: باید به دنبال تاثیرگذاری بیشتر این نظارتها بر روند بازار و رضایتمندی مشتریان باشیم.
این مسئول به نزدیک شدن ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: ساعت کار نانواییها به گونهای تعیین شود که مردم برای تهیه نان تازه در این ماه مبارک با مشکلی مواجه نشوند و نظارت بر رعایت ساعت پخت در این ماه افزایش یابد.
عباسعلی وفایی نژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران نیز با اظهار اینکه در ۱۰ ماه گذشته ۴۳۶ هزار تن گندم برای مصرف استان تامین شد که بیش از ۱۰۵ هزار تن آن مربوط به خرید تضمینی از کشاورزان استان است، گفت: بیش از ۲۱۷ هزار تن گندم از سایر استانها و بیش از ۳۲ هزار تن نیز از کشورهای همسایه تامین شده است.
وی با بیان اینکه ۸۰ درصد گندمهای تامین شده از نوع مرغوب و باکیفیت است، یادآور شد: گندمهای تولید شده در استان از کیفیت بالایی برخوردار است که ۲۰ درصد از گندم مورد نیاز مصرف استان را تامین میکند و اغلب گندمهای وارد شده به استان نیز از محصولات تولید شده در استانهای گلستان و خوزستان است.
وفایی نژاد با بیان اینکه تامین به موقع گندم و وجود این محصول استراتژی در استان یک مسئله کلیدی و حساس است، تصریح کرد: موجودی سیلوهای استان هم اکنون بیش از ۱۱۴ هزار تن گندم است که جوابگوی مصرف استان تا اردیبهشت سال آینده خواهد بود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران به دوگانه سوز شدن ۵۳ درصد از واحدهای خبازی استان اشاره و ذکر کرد: استان مازندران در دوگانه سوز کردن واحدهای خبازی رتبه برتر کشور را دارد و هم اکنون ۲۱۳۵ واحد خبازی در استان به صورت عملیاتی مجهز به سوخت جایگزین هستند.
دبیر کارگروه گندم، آرد و نان استان مازندران با عنوان اینکه ۸۵۸ روستا در استان مشمول آرد خام روستایی و عشایری هستند، اعلام کرد: ۱۰۰ تن آرد خام به صورت ماهانه در مناطقی که دسترسی به نانوایی یارانهای ندارند، توزیع میشود.
این مسئول به انحراف در شبکه توزیع آرد و مانع شدن آن در خدمات دهی به ساکنین روستاها اشاره کرد و گفت: هوشمندسازی توزیع آرد خام روستایی و عشایری به عنوان راهکار جدید برای توزیع صحیح و ارائه خدمات به روستاهای فاقد نانوایی و عشایر استان ارائه خواهد شد.
وفائی نژاد با تاکید بر همکاری فرمانداران، از دهیاران و بخشداران خواست همکاری لازم را با مجریان طرح داشته باشند تا مصرف کنندگان واقعی با ثبت نام در این طرح از مزایای اجرای آن و دریافت آرد یارانهای بهرهمند شوند.
انتهای پیام