شناسهٔ خبر: 70893613 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایبنا | لینک خبر

استاندار همدان تاکید کرد؛

شعر و موسیقی؛ ابزارهای تأثیرگذار در فرهنگ و تمدن

همدان - استاندار همدان گفت: شعر و موسیقی، از ابزارهای بسیار تأثیرگذار در فرهنگ و تمدن هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در همدان، حمید ملانوری‌شمسی ظهر یکشنبه در آئین اختتامیه ششمین جشنواره ملی موسیقی و سرود بسیج هنرمندان اظهار کرد: شعر و موسیقی به دلیل ارتباط مستقیم با روح و روان انسان، از ابزارهای بسیار تأثیرگذار در فرهنگ و تمدن هستند.

وی با بیان اینکه این هنرها با فضای روانی جامعه همراه شده و پیام خود را با اثرگذاری بالا منتقل می‌کنند، گفت: جوانان هر جامعه، نیروی محرکه اصلی آن هستند، اگر این نیرو با هنر و تخصص همراه شود، می‌تواند تأثیرات بزرگی در جامعه ایجاد کرده و باعث رشد و توسعه پایدار شود.

استاندار همدان تصریح کرد: هنر ابزاری قدرتمند است که می‌تواند در مدیریت، توسعه و پیشرفت جامعه نقش به سزایی ایفا کند و این ابزار می‌تواند گره‌های بزرگ را باز کرده و مسیر جدیدی برای حل مسائل اجتماعی ایجاد کند.

وی ادامه داد: هنر به ویژه وقتی با زمان و مکان و اقتضائات جامعه هماهنگ باشد، می‌تواند به خوبی در روح و اندیشه مردم نفوذ کند و تأثیرات عمیقی به جای بگذارد.

استاندار همدان عنوان کرد: در طول تاریخ، آواها، نواها و سرودها نقش بزرگی در پیشرفت و تحولات جوامع ایفا کرده‌اند و این ابزارها توانسته‌اند در دوران انقلاب، سازندگی و سایر برهه‌های مهم تاریخی اثربخش باشند.

وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره در استان همدان، علاوه بر ایجاد نشاط و شادابی در جامعه، می‌تواند الهام‌بخش سایر استان‌ها باشد خاطرنشان کرد: چنین رویدادهایی نیاز امروز جامعه ما برای تقویت روحیه جمعی و استفاده از نیروی انسانی، به ویژه جوانان را پاسخ می‌دهند.

ملانوری، حمایت از هنرمندان و ایجاد زمینه‌های لازم برای خلق آثار هنری بهتر را موتور محرکه‌ای برای رشد جامعه هنری دانست و گفت: این جشنواره نمونه‌ای از این تلاش‌هاست.

موسیقی‌های اصیل و انقلابی باید تقویت شوند

دبیر جشنواره ششمین جشنواره ملی موسیقی و سرود بسیج (آوای عشق) با ابراز خرسندی از برگزاری این جشنواره بعد از چند سال وقفه گفت: مجموعه بسیج هنرمندان محل زایش موسیقی‌های اصیل و انقلابی بوده و باید با قوت این مسیر هنری را پیش برد.

دبیر جشنواره ملی موسیقی و سرود بسیج هنرمندان نیز با بیان اینکه امروز جایگاه حقیقی سرود که یکی از شاخه‌های مهم هنر در ایران اسلامی است به منصه ظهور می‌رسد اظهار کرد: ما در این جشنواره به دنبال این بودیم موسیقی اصیل و انقلابی را در ۳۱ استان به رخ بکشیم.

رضا مهدوی با بیان اینکه ۸ هزار و ۱۸۵ هزار نفر در سه موضوع مهم در این جشنواره در مرحله استانی و منطقه‌ای همکاری داشتند، گفت: تناسب جمعیتی شرکت‌کنندگان در مرحله نهایی ۲۳۵ نفر شامل ۱۱۵ آقا و بقیه خواهران بودند.

دبیر ششمین جشنواره ملی موسیقی و سرود بسیج (آوای عشق) از راهیابی آثار ۲۱ استان به این جشنواره در سه بخش سرود، آکاپلا و تک‌آهنگ خبر داد و افزود: از دو استان اصفهان و گلستان در هر سه بخش حضور جدی داشتند.

وی با ابراز خرسندی از برگزاری این جشنواره بعد از چند سال وقفه در بسیج هنرمندان گفت: مجموعه بسیج محل زایش موسیقی‌های اصیل و انقلابی بوده و باید با قوت این مسیر هنری را پیش برد.