شناسهٔ خبر: 70891736 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاندار همدان: جوانی در کنار هنر بهترین ابزار برای گره گشایی مشکلات است

همدان- ایرنا- استاندار همدان با بیان اینکه از توان و ظرفیت جوانان در ادامه حرکت های رو به جلو باید استفاده شود گفت: شور و شوق جوانی در کنار هنر بهترین ابزار برای گره گشایی مشکلات است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، حمید ملانوری شمسی روز یکشنبه در آیین اختتامیه ششمین جشنواره ملی موسیقی و سرود بسیج هنرمندان در قالب "آوای عشق" افزود: نیروی جوان با بهره گیری و کاربرد بهینه از ابزار مهم هنر می تواند در توسعه و پیشرفت جامعه و بازکردن بسیاری از گره ها موثر واقع شود.

استاندار همدان بیان کرد: جوانان هر جامعه و ابزار هنر با کارآمدی بالا گره ها را باز می کند همچنین اگر هنر با تخصص و اقتضائات زمانی همراه باشد در جان، روح و اندیشه انسان ها نفوذ می کند.

ملانوری شمسی تاکید کرد: هیچ ابزاری کارآمد تر از ابزار هنر نیست چرا که شعر و سرود با نوازش روح و روان و همراهی با فضای روانی اشخاص و جامعه می تواند موثر باشد.

وی گفت: در طول چهار دهه انقلاب آواها، نواها و سرودها در پیشرفت و تحول و در پایه گذاری و اثرگذاری کارها موثر بوده و در طول چهار دهه انقلاب آثار آن را دیدیم.

استاندار همدان با ابراز خوشحالی از میزبانی ششمین جشنواره ملی موسیقی و سرود بسیج هنرمندان افزود: امیدوارم برگزاری این حضور، برنامه ها و رویدادها در ایجاد نشاط و شادابی در جامعه به عنوان نیاز کنونی جامعه موثر و پله ای برای رشد هنرمندان باشد.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان نیز گفت: نقش و تاثیر کارهایی که در ششمین جشنواره ملی موسیقی و سرود ارائه شده در طول زمان قابل مشاهده است.

سردار مظاهر مجیدی افزود: با نغمه "محمد گلریز" بیشتر مردم از دفاع مقدس آشنا هستند او در دوره دفاع مقدس باعث تحرک رزمندگان می شد.

وی تاکید کرد: گروه های موسیقی و سرود به عنوان سرمایه های نظام جمهوری اسلامی باید قدر خود را بدانند.

سردار مجیدی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند "کارهای اصلی را با ابزار هنر بیاموزید" که در این جشنواره های موسیقی و سرود نیز مفهوم های مورد نظر با هنر به مردم منتقل می شود.

راهیابی ۲۳۵ نفر به مرحله نهایی جشنواره موسیقی

دبیر جشنواره ملی موسیقی و سرود بسیج هنرمندان نیز گفت: در این جشنواره به دنبال این بودیم که موسیقی و سرود حقیقی را به رخ بکشیم بنابراین از همه گروه ها در این جشنواره حضور یافتند که در نوع خود بی سابقه بود

رضا مهدوی افرود: هشت هزار و ۱۸۵ در سه گروه سرود همخوانی، اکاپلا و تک خوانی در ششمین جشنواره ملی موسیقی و سرود بسیج هنرمندان شرکت کردند که ۲۳۵ نفر از ۲۱ استان به مرحله نهایی راه یافتند.

وی ادامه داد: ۱۱ استان به مرحله ملی نرسیدند همچنین شرکت کنندگان از استان های اصفهان و گلستان در هر سه بخش سرود همخوانی، آکاپلا و تک خوانی حضور داشتند.

دبیر جشنواره ملی موسیقی و سرود بسیج هنرمندان بیان کرد: اماکن نظامی به محل زایش سرودهای ملی و مذهبی تبدیل شده است و بسیج به عنوان یک حرکت مردمی همه اقشار را در بر می گیرد.

مهدوی یادآوری کرد: جشنواره دو سالانه و ملی موسیقی و سرود بسیج هنرمندان از زمان شیوع کرونا متوقف شد البته این حلقه مفقوده باعث شد دیگر مجموعه ها فعال شوند که البته کارشان خوب بود.

وی اضافه کرد: هر میزان جشنواره سرود در کشور برگزار شود باز هم کم است چرا که جوانان زیادی مشتاق فعالیت در حوزه شعر و سرود هستند.

وی بیان کرد: به سرودهای انقلابی از نیمه های دوم دهه هفتاد کم توجهی و بی مهری شد بنابراین ما دنبال احیای این سرودها هستیم در این راستا امیدواریم این جشنواره ها به جای ۲ سالانه از این پس سالانه برگزار شود.