شناسهٔ خبر: 70891449 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در دویست و نود و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران؛

توکلی زاده: طرح آرمان برای انسجام اجتماعی است

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: طرح آرمان کمک به مساجد نیست بلکه تأکید آن بر انسجام اجتماعی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدامین توکلی زاده معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در دویست و نود و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی لایحه متمم بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری تهران با بیان اینکه شورا با وسواس و دقت تمام ردیف‌های متمم را بررسی می‌کند، اظهار کرد: برنامه چهارم توسعه برای ما ترسیم شده و در جلسات کمیسیون نیز بارها این موضوع مطرح شد که شهر بر مدار انسان‌هاست و جای مناقشه نیست.

وی افزود: این شورا ذاتاً آرمان‌ها و اهدافی دارد و خوشبختانه با همین نگاه، از ما مطالبه برنامه‌ها و گزارشات انجام می‌شود. بسیاری از اقدامات صورت گرفته، کار ما به تنهایی نیست و اگر از طرح آرمان یاد می‌شود، کار مشترک شهرداری، حوزه علمیه و آموزش و پرورش و امور مساجد است.

توکلی زاده با بیان اینکه در قرارگاه اجتماعی نیز ۱۴ دستگاه حضور دارند، یادآور شد: ۱۰ قرارگاه در معاونت شکل گرفته و گزارش تمام این قرارگاه‌ها ارائه خواهد شد که اعضا می‌توانند آن را مورد نقد قرار بدهند. شهرداری یکی از اعضای این قرارگاه‌هاست. شهرداری تهران بیش از ۲۰ جلسه هماهنگی با مجموعه‌های داخلی برگزار کرده تا انسجام درونی در راستای اجرای برنامه‌ها شکل بگیرد.

وی با تأکید بر اینکه اگر گروه‌های جهادی، سمن‌ها و مساجد به یاری ما نمی‌آمدند، اتفاقاتی را که امروز رقم خورده، شاهد نبودیم، تصریح کرد: تمام تجارب در میدان اجرا قرار گرفت. اساتید و معلمان و طلاب در کنار هم قرار گرفتند و ما امروز از اجرای طرح آرمان در ۷۰۰ مسجد و ۸۰۰ مدرسه صحبت می‌کنیم.

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه سهم دستگاه‌های مختلف در این زمینه مشخص شده است، گفت: طرح آرمان اینگونه نیست که به مساجد کمک کنیم و تأکید آن بر کارهای جمعی است. اگر تیم‌ها و گروه‌های مختلف شکل گرفت، کمک صورت می‌گیرد و همین موضوع، همبستگی اجتماعی را افزایش می‌دهد.

توکلی زاده همچنین خاطرنشان کرد: هر مسجد متولی و پشتیبان دو مدرسه است. علت اینکه به یکباره نمی‌توانستیم طرح را اجرا کنیم، این بود که معلم محور است و تا زمانی که معلمان جذب شوند و آموزش ببینند، زمان بر بوده است.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه با ۵۰ مسجد کار خود را آغاز کردیم، ادامه داد: خوشبختانه استقبال مردمی بالایی از این طرح صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه از تمام اعضای شورا دعوت می‌کنیم که هر زمانی اراده کردند از هر بخشی از طرح آرمان بازدید کنند، یادآور شد: مراسم‌هایی که در بهشت زهرا (س) برگزار می‌شود، بعضاً از ۵۰۰ هزار نفر شرکت کننده می‌گذرد و عمده این برنامه‌ها را مردم برگزار می‌کنند به طوری که ده‌ها موکب و ایستگاه صلواتی در آن محل برپا می‌شوند.

توکلی زاده تأکید کرد: اینکه برنامه‌ریزی کنیم جمع بیشتری از شهروندان از برنامه‌های بهشت زهرا (س) و حرم حضرت عبدالعظیم حسنی استفاده کنند، ارزشمند است و به نوعی بخشی از گردشگری مذهبی به شمار می‌رود.

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه سازمان فرهنگی و هنری از دیرباز متولی ساخت فیلم و سریال بوده است، گفت: امسال هم فهرست آثار تولیدی در اختیار ما قرار گرفته و در میانه راه تولید است. امروز زمان به ثمر رسیدن تولیدات است که بر اساس بودجه ابلاغی ساخته شده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه برپایی جشن‌های میلیونی در تهران توانست همبستگی ایجاد کند، اضافه کرد: به همت مدیریت شهری در این دوره شاهد با شکوه ترین جشن‌ها در سطح شهر بوده‌ایم و بسیاری از بزرگان بارها به ما گفته اند که برنامه‌های این دوره بی سابقه بوده است. البته با نقدها و حملات تندی هم مواجه شدیم زیرا برخی فعالیت‌های جبهه انقلاب در این حوزه را برنمی تابیدند.

توکلی زاده با بیان اینکه شهرداری منطقه ۳، پارک ملت و شرکت عباس آباد به صورت ویژه بر موضوع نوروز متمرکز شده‌اند، تصریح کرد: برنامه‌های دهه فجر، جشن‌های ماه شعبان و رجب، نوروز و ماه مبارک رمضان پیش بینی شده و باید به تدریج اجرایی شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در میانه راه مناسبت‌هایی اضافه شد که باید بودجه برای آن در نظر می‌گرفتیم. تقاضای ما از شورا این است که به ما کمک کنند در ادامه راه نیز برنامه‌ها را به ثمر برسانیم.