شناسهٔ خبر: 70874215 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل بهزیستی کرمانشاه:

رویکرد توانمندسازی مددجویان را در پیش گرفته‌ایم

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه گفت: در بحث مددکاری اجتماعی، رویکرد توانمندسازی مددجویان را در پیش گرفته‌ایم.

صاحب‌خبر -

بهزاد شهبازی، امروز (۲۹ دی) در مراسم گرامیداشت روز ملی مددکاری اجتماعی، با اشاره به سیر تحول مددکاری پس از انقلاب اسلامی، اظهار کرد: از دهه ۸۰ نگاه به مددکاری در کشورمان به سمت علمی شدن و پس از آن به سمت اجتماعی شدن پیش رفت. 

وی افزود: داشتن نگاه اجتماعی به مددکاری باعث شده تا امروز در لابلای تمام آسیب‌های اجتماعی موجود در کشور، مددکاری دیده شود. 

مدیرکل بهزیستی استان تصریح کرد: چند دهه تورم بالا، بیکاری، حاشیه نشینی و... باعث شده تا امروز توجه به مددکاری اجتماعی در کشور بیشتر شود. 

شهبازی خاطرنشان کرد: تلفیق مددکاری با موضوعات اجتماعی کمک کرده تا بسیاری از افرادی که در معرض آسیب‌های اجتماعی هستند، راه بهتر زندگی کردن را پیدا کنند. 

وی با بیان اینکه یکی از سیاست‌ها و رویکردهای بهزیستی در استان داشتن نگاه توانمندسازی به مقوله مددکاری است، عنوان کرد: ما تنها به دنبال این نیستیم که فقط مشکل یک مددجو را حل کرده و او را در همانجا رها کنیم، بلکه به دنبال احیاء توانمندی‌های فرد با برجسته کردن نقاط قوت او در اجتماع هستیم. 

به گزارش ایسنا، مرتضی کوهی معاون امور توانبخشی اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه نیز با بیان اینکه در سطح استان دستگاه‌های مختلفی در حوزه مددکاری اجتماعی باهم در تعامل هستند، افزود: سازمان بهزیستی بیشترین آمار تعداد مددکاران بین دستگاه‌های سطح استان را دارد. 

به گفته این مسئول حدود ۷۰ درصد از نیروهای سازمان بهزیستی کرمانشاه در حوزه مددکاری مشغول به فعالیت هستند. 

وی در بخش دیگری از سخنانش ریشه برخی از َآسیب‌های اجتماعی موجود در جامعه را به نحوه تربیت افراد در محیط خانواده دانست و گفت: متاسفانه بسیاری از خانواده‌ها در طی مراحل رشد فرزندانشان، مدام برای آنها شرط می‌گذارند، مثلا اگر فلان کار را انجام دهد، او را دوست خواهند داشت و یا فلان وسیله را برای او خواهند خرید و این اگرها در آینده باعث می‌شود که فرزندشان عزت نفس و اطمینان خاطر خود را برای آینده از دست بدهد و در آینده به آسیب‌های اجتماعی دچار شود. 

وی تاکید کرد: بهترین نحوه تربیت فرزند، پذیرش غیرشرطی است که در آن هیچ شرطی برای فرزندان در مقابل کارهای خوب گذاشته نشود.

انتهای پیام