سیزدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان به صورت همزمان با نخستین همایش ملی تعلیم و تربیت در گام دوم انقلاب اسلامی امروز شنبه ۲۹ دی ماه باحضور رجبعلی برزویی رییس دانشگاه فرهنگیان، سید محسن موسوی دبیر اجرایی سیزدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان، سید نقی موسوی معاون پژوهش دانشگاه فرهنگیان و حمیدرضا حاجی بابایی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در مجتمع فرهنگی آدینه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا، رجبعلی برزویی رییس دانشگاه فرهنگیان در این مراسم با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری نسبت به اهمیت دانشگاه فرهنگیان اظهار کرد: این دانشگاه بسیار مهم است، کوتاهی در هر قسمتی از این دانشگاه باعث ایجاد مشکلی در آینده خواهد شد، براین اساس همه اموری که انجام می دهیم، باید براساس پژوهش و علم باشد.
وی با اشاره به دو انتظار مقام معظم رهبری از دانشگاه ها مبنی بر تولید علم و حل مشکل کشور، گفت: دانشگاه فرهنگیان ماموریت حل مشکل نظام تعلیم و تربیت را دارد، دانشگاه فرهنگیان باید در کشور به عنوان مرجع تعلیم و تربیت و همچنین در جهان مرجع تعلیم و تربیت اسلامی شناخته شود.
رییس دانشگاه فرهنگیان عنوان کرد: آیین نامه ارتقا ابلاغ شده است و جریان جدید دانشگاه را رقم می زند، همچنی بحث هوش مصنوعی در نظام فناوری آموزشی به صورت جدی مورد بررسی قرار گرفته است.
برزویی گفت: ایجاد آزمایشگاه هوشمند و شبیه سازی شده در اولویت دانشگاه است چراکه دانشگاه در ۱۲۰ نقطه آموزش ارائه می دهد و نمی تواند آزمایشگاه فیزیکی ایجاد کند و به همین دلیل ما به آزمایشگاه های شبیه سازی شده نیاز داریم.
وی ادامه داد: زمانی می توانیم حل مسئله را به دانشجو آموزش دهیم که شما اساتید هم این روحیه را داشته باشید تا این تفکر و روحیه را به دانشجویان منتقل کنید.
وی افزود: نخبه ترین دانش آموزان و اساتید در دانشگاه فرهنگیان حضور دارند، در تهران بالای ۸۰ درصد دانشجویانی که به این دانشگاه وارد میشوند میتوانستند در بهترین دانشگاههای دولتی جذب شوند.
وی گفت: امسال ۶۰۰ نفر عضو هیات علمی را جذب کردیم که بالای ۹۰ درصد از اساتید تراز کشور هستند.
سید محسن موسوی دبیر اجرایی سیزدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان هم در این مراسم اظهار کرد: جشنواره پژوهشی و فناوری هرساله در پایان آذرماه و اوایل دی ماه برگزار می شود، امسال این جشنواره به دلیل انعقاد قرارداد با این جشنواره با تاخیر برگزار شد.
وی با اشاره به بازنگری در این جشنواره گفت: ۳ عنوان جدید از جمله استان برجسته، پژوهشکده برجسته سال اضافه شده و دراین جشنواره معرفی و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
دبیر اجرایی سیزدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری عنوان کرد: برخی از عناوین و محتوای وتویی تغییر کرده یعنی در سال گذشته شاخص های وتویی امتیازات مقالات برای ورود به بررسی کشوری باید ۲۵ امتیاز کسب می شد اما امسال باید ۵۰ امتیاز کسب شود.
موسوی گفت: وزارت علوم پرونده هایی را بررسی می کند که در حوزه پژوهش ۱۰۰ امتیاز کسب کرده باشند. با توجه به سیاست گذاری هایی که اجرا شده است، دانشگاه فرهنگیان درسال ۱۴۰۱ در حوزه پژوهش رتبه زیر ۱۰ و در سال ۱۴۰۲ رتبه ۷ و سپس در سال ۱۴۰۳ رتبه ۵ را کسب کرده است. همچنین سال گذشته دانشگاه فرهنگیان در حوزه مقالات پژوهشی داخلی بدون کنفرانس رتبه یک را کسب کرد و امسال هم این رتبه را حفظ کردیم.
انتهای پیام/