شناسهٔ خبر: 70857955 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

ارتباطات آلمان روی ریل جدید؛ واتساپ و بلواسکای جایگزین ایکس شدند

برنا - گروه علمی و فناوری: وزارتخانه‌های دفاع و امور خارجه آلمان اعلام کردند تمرکز ارتباطات عمومی خود را از پلتفرم ایکس تغییر داده و به سمت واتساپ و بلواسکای می‌روند. برنا - گروه علمی و فناوری: وزارتخانه‌های دفاع و امور خارجه آلمان اعلام کردند تمرکز ارتباطات عمومی خود را از پلتفرم ایکس تغییر داده و به سمت واتساپ و بلواسکای می‌روند.

صاحب‌خبر -

۲ وزارتخانه‌ دفاع و امور خارجه آلمان اعلام کرده‌اند که تمرکز ارتباطات عمومی خود را از شبکه اجتماعی ایکس که متعلق به ایلان ماسک تغییر داده و به سمت استفاده از پیام‌رسان واتساپ و شبکه اجتماعی بلواسکای می‌روند.

به گزارش رویترز، این تصمیم در حالی گرفته شده است که وزارت دفاع آلمان اعلام کرد به شدت از تحولات اخیر در این شبکه اجتماعی ناخشنود است.  

ایلان ماسک، مالک ایکس، به دلیل اظهارات و اقدامات جنجالی خود از سپتامبر ۲۰۲۴ میلادی، از جمله درخواست تغییر نخست‌وزیر بریتانیا، احمق و بی‌کفایت خواندن اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان، و تشویق به رای دادن به حزب راست‌گرای افراطی آلمان، به دخالت در امور سیاسی اتحادیه اروپا متهم شده است. ماسک همچنین در پست‌های خود به طور ضمنی از مسائلی مانند مهاجرت انتقاد کرده و آن را تهدیدی برای آینده کشورهای مختلف دانسته است.  

با این حال، هیچ‌یک از دو وزارتخانه آلمانی به طور مشخص دخالت‌های ماسک یا مصاحبه زنده اخیر او با آلیس وایدل، رهبر حزب راست‌گرای AfD، را به عنوان دلیل اصلی تغییر استراتژی خود ذکر نکرده‌اند.  

سخنگوی وزارت دفاع آلمان در کنفرانس خبری اعلام کرد: «ما به شدت از تحولات در پلتفرم ایکس ناخشنود هستیم.» این وزارتخانه همچنین تاکید کرده که ممکن است به اخبار جعلی منتشره در این پلتفرم پاسخ دهد، اما از این پس ارتباطات اجتماعی آن از طریق پیام‌رسان واتس‌اپ انجام خواهد شد.  

از سوی دیگر، سخنگوی وزارت خارجه آلمان اعلام کرد که آنها به طور مداوم بر پلتفرم‌هایی که در آن حضور دارند و بحث‌های پیرامون آنها نظارت می‌کنند و در نتیجه تصمیم گرفته‌اند که حضور خود را در بلواسکای، پلتفرمی تازه‌وارد، گسترش دهند.  

در هفته‌های اخیر، تعداد قابل توجهی از موسسات تحقیقاتی و دانشگاه‌های آلمانی و بریتانیایی نیز از پلتفرم ایکس خارج شده‌اند. خروج این موسسات، که اغلب نقش کلیدی در تولید محتوا و مشارکت علمی دارند، به گفته کارشناسان، ضربه سختی برای شبکه‌های اجتماعی محسوب می‌شود.  

این تحولات نشان‌دهنده شکاف فزاینده میان برخی از دولت‌ها و پلتفرم‌های اجتماعی است که توسط افراد با نفوذی چون ماسک اداره می‌شوند. 

انتهای پیام/