شناسهٔ خبر: 70835528 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: دولت.آی‌آر | لینک خبر

وزیر آموزش و پرورش در جلسه شورای عالی تاکید کرد:

رئیس‌جمهور مجدانه پیگیر مسائل آموزش و پرورش است

وزیر آموزش و پرورش در جلسه شورای عالی گفت رئیس‌جمهور مجدانه پیگیر مسائل آموزش و پرورش هستند به طوری که تاکنون ۱۵ جلسه در این مورد برگزار کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، علیرضا کاظمی افزود: یکی از رویکردهای ایشان درباره آموزش و پرورش، توسعه عدالت آموزشی با تمرکز بر توسعه فضای آموزشی است و معتقد است مدل و الگوی ساخت مدارس کشور باید تغییر کند.

کاظمی اظهار داشت: یکی دیگر از رویکردهای ایشان کیفیت بخشی به نظام آموزش و پرورش کشور است. 

وزیر آموزش و پرورش ابراز داشت: نظام مسائل ۷۵۰ منطقه آموزش و پرورش کشور و همچنین ظرفیت های این مناطق برای استفاده آموزش و پرورش استخراج شده است.

وی افزود: رویکرد ما در مدرسه سازی استفاده از مشارکت نیروهای مردمی و جهادی برای انجام این کار است. نهادها و دستگاه های مختلفی برای همکاری در این امر خیر اعلام آمادگی کرده اند.

کاظمی تصریح کرد: برای کیفیت بخشی و ارتقای نظام آموزشی دو مسیر را دنبال می کنیم یکی تحول در روش های یادگیری و یاددهی است که اساسی ترین مشکل ما در آموزش و پرورش روش های یادگیری و یاددهی است(توانمند سازی معلمان، بهبود روش های تدریس، چیدمان کلاس های درس، تکنولوژی و تجهیزات آموزشی و...).

وی اظهار کرد: مسیر دومی که دنبال می کنیم، موضوع الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین که قبلا تحت عنوان طرح تدبیر و تعالی مدیریت مدارس از آن نامبرده می شد و بیشتر بر ابعاد مدیریتی مدرسه تاکید دارد. ارتقای سطح مدیریتی مدارس از نظر شاخص ها، راهبری کلان مدرسه، اندازه  گیری و غیره مد نظر است.

وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: دوازده مسئله کلان آموزش و پرورش مشخص شده است که محور همه آنها سند تحول بنیادین و نقشه راه اجرای آن است.

وی با تاکید بر اینکه  خرده مسائل آموزش وپرورش خیلی زیاد است عنوان کرد: کارگروه های هوش مصنوعی، آسیب های اجتماعی، دانشگاه فرهنگیان، اتاق تعیین وضعیت مهر ۱۴۰۴ و... تشکیل شده است و همچنین آزمون های کیفیت بخشی، توانمند سازی معلمان، مسائل معیشتی و رفاهی فرهنگیان، پاداش پایان خدمت فرهنگیان و.. که به طور جد پیگیر حل این مسائل هستیم.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه گفت: یک برنامه عملیاتی برای سال ۱۴۰۴ مبتنی بر شاخص های برنامه هفتم توسعه و نقشه راه اجرایی سازی سند تحول بنیادین در دست بررسی و کار کارشناسی است.

انتهای پیام