مهسا کارشناس، کارشناس صنایع غذایی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: تولید محصولات رژیمی و بدون قند برای همه جامعه اهمیت زیادی دارد، زیرا بسیاری از مشتریان بهدنبال محصولات سالم و مناسب برای بیماریهایی همچون دیابت هستند، محصولات اورگانیک توجه ویژهای از مصرفکنندگان این گروهها جذب کرده و نیازهای آنها را پاسخ میدهد ایران با استفاده از آرد برنج به جای آرد گندم توانسته محصولات مناسبی برای بیماران سلیاکی تولید کند که این تغییر نیازمند تحقیق و آزمایشهای متعدد بود تا بافت و طعم محصولات بهطور کامل حفظ شود.
وی افزود: شرکتهای داخلی محصولات ویژهای برای بیماران سلیاکی تولید کرده و آنها را به بیمارستانها و مراکز درمانی ارسال میکنند، این محصولات که عاری از گلوتن هستند، مورد استقبال بیمارانی بهویژه کودکان مبتلا به سلیاک قرار گرفتهاند، زیرا آنها قادر به مصرف هیچ نوع شکلات یا شیرینی معمولی نیستند.
کارشناس صنایع غذایی گفت: با توجه به اینکه بیشتر محصولات ما بومیسازی شدهاند، مشتریان ما از استانهای مختلفی چون خراسان، قم، شیراز و گرگان به ما مراجعه میکنند، همچنین این محصولات را به کشورهایی همچون عراق، کویت و کانادا صادر میکند، همه محصولات صادراتی تحت نظارت نهادهای مربوطه مورد تأیید قرار گرفته و با استانداردهای لازم عرضه میشوند، هدف ما تولید محصولاتی با کیفیت بالا و در راستای نیازهای مشتریان است. امیدواریم با ادامه فعالیتهای پژوهشی و تولیدی به رشد و پیشرفت شرکت و رضایت مشتریانمان دست پیدا کنیم.
کارشناس بیان کرد: این محصولات بومیسازی شدهاند و استقبال خوبی از آنها صورت گرفته است، همچنین این محصولات را به کشورهایی همچون عراق، کویت و کانادا صادر میکند، همه محصولات صادراتی تحت نظارت نهادهای مربوطه مورد تأیید قرار گرفته و با استانداردهای لازم عرضه میشوند، هدف ما تولید محصولاتی با کیفیت بالا و در راستای نیازهای مشتریان است که امیدواریم با ادامه فعالیتهای پژوهشی و تولیدی به رشد و پیشرفت شرکت و رضایت مشتریانمان دست پیدا کنیم.