شناسهٔ خبر: 70814422 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

استاندار کهگیلویه و بویراحمد:

احداث سد آبریز در کهگیلویه بزرگ نیازمند موافقت کمیسیون ماده ۲۳ است

استاندار کهگیلویه و بویراحمد: استاندار کهگیلویه و بویراحمد از رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت چهاردهم خواست تا کمیسیون ماده ۲۳ با احداث سد آبریز در کهگیلویه بزرگ موافقت کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا از یاسوج، "یدالله رحمانی" در نشست شورای برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد که با حضور "سیدحمید پورمحمدی" رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت چهارم، "غلامرضا تاجگردون " رییس کمیسیون تلفیق و برنامه و بودجه مجلس بعلاوه جمعی از مسوولان ارشد استانی در سالن شماره یک استانداری برگزار شد، اظهارداشت:" سد آبریز مهمترین پروژه در کهگیلویه بزرگ است که تحول جدی در منطقه ایجاد می‌کند، خواست ما این است که کمیسیون ماده ۲۳ این پروژه اخذ تا بتوانیم پروژه را تأمین مالی کنیم."

وی به پروژه های در دست اجرای حوزه آب در کهگیلویه بزرگ اشاره و خاطرنشان کرد: در حوزه آب، فاز اول پروژه آبرسانی به چهار شهر چُرام، سوق، دهدشت و لنده، ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که اگر اعتبار خوبی تخصیص پیدا کند می‌توانیم سریعتر این پروژه را به نتیجه برسانیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه آبرسانی به لیکک هم اکنون ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اگر اعتبار تزریق شود تا خردادماه به بهره‌برداری می‌رسد، یادآورشد: انتقال آب به اراضی شرقی دهدشت یکی از پروژه‌های مهمی است که ۴۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و از سویی سد سرپری در این شهرستان هم پیشرفت ۶۵ درصدی دارد که نیازمند ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار است.

رحمانی گفت: پروژه سد تنگ سرخ در بویراحمد نیز ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و این شبکه آبرسانی، هم برای شهر یاسوج و هم برای استان فارس حائز اهمیت است.

وی افزود: آبرسانی به دشت‌های خان احمد در گچساران از طریق سد چمشیر تأمین آب می‌شود که البته بهره‌برداری از خط انتقال سد چمشیر به پشکان از جمله پروژه‌های مهم است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد به پروژه های راه استان هم اشاره و ادامه داد: روشنایی تونل‌ها و تکمیل شدن کار تهویه در محور دهدشت به پاتاوه یکی از مهمترین دغدغه‌های موجود است.

رحمانی گفت: بهسازی محور پل بِریم باشت _ چُرام _ چارؤسا و دیشموک یکی از محور‌هایی است که استان‌های فارس، کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان را به هم متصل می‌کند و اعتبار گذاشتن برای این پروژه اهمیت بالایی دارد.

وی به مشکلات فرودگاه یاسوج هم اشاره و ادامه داد: فرودگاه یاسوج امکانات خوبی دارد و انتظار داریم مساعدتی شود و فرودگاه به اداره کل ارتقاء پیدا کند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: فرودگاه گچساران نیز زیرمجموعه فرودگاه یاسوج باشد و با توجه به اینکه در طول هفته پنج پرواز داریم و ۲ پرواز نامنظم است، انتظار داریم کمک شود تعداد پرواز‌ها افزایش یابد.

رحمانی افزود: با توجه به ظرفیت‌های شهرستان دنا یک مجتمع گردشگری در این شهرستان نیز احداث شود.

انتهای پیام/