شناسهٔ خبر: 70812990 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

شولتس: امنیت بالتیک با قدرت ناتو تضمین می‌شود/ناوگان مخفی روسیه هدف است

صدراعظم آلمان اعلام کرد، برلین با متحدان ناتو برای تشدید نظارت بر دریای بالتیک پس از گزارش خسارت به زیرساخت‌های زیرآبی اتحادیه اروپا همکاری خواهد کرد. او همچنین گفت ناتو درباره هدف قرار دادن ناوگان سایه روسیه با تحریم‌ها رایزنی کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان امروز (سه‌شنبه) در حاشیه نشست سران کشورهای عضو پیمان آنلانتیک شمالی (ناتو) در فنلاند گفت پس از گزارش خسارت به زیرساخت‌های زیرآبی اتحادیه اروپا، آلمان در حد توان خود در تقویت نظارت بیشتر بر دریای بالتیک شرکت خواهد کرد.

او که در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد، وارد شدن این خسارات را بخشی از یک جنگ ترکیبی توصیف کرد و افزود: حوادثی وجود داشته است و ما باید در نظر بگیریم که آنها بخشی از یک استراتژی ترکیبی هستند که هدف آن تهدید کشورهای اروپایی است. به همین دلیل است که اکنون برای ما مهم است که به‌طور مشترک در مورد چگونگی تضمین امنیت بیشتر در دریای بالتیک گفت‌وگو کنیم.

بنا بر گزارش خبرگزاری نووستی، هلسینکی در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه میزبان نشست سران متحدان ناتو در دریای بالتیک است.

شولتس درباره این نشست خاطر نشان کرد که متحدان درباره فرصت‌ها برای هماهنگی و ایجاد ساختارهای نظارتی مشترک و همچنین جنبه‌های قانونی رسیدگی به حضور کشتی‌ها در دریای بالتیک که تهدیدی برای امنیت هستند، بحث خواهند کرد.

صدراعظم آلمان همچنین مدعی شد که روسیه در پشت مجموعه حوادثی قرار دارد که منجر به آسیب دیدن چندین کابل برق و ارتباطی در ماه دسامبر شد. این در حالیست که مسکو به‌طور جدی این اتهامات را رد می‌کند.

کابل ارتباطی EstLink ۲ بین فنلاند و استونی در ۲۵ دسامبر از دسترس خارج شد. پلیس فنلاند مشکوک است که یک نفتکش با پرچم جزایر کوک با کشیدن لنگر از بستر دریا به کابل زیر آب آسیب رسانده باشد.

اولاف شولتس علاوه‌براین اظهار داشت: اعضای ناتو به دنبال هدف قرار دادن ناوگان سایه روسیه در دریای بالتیک از طریق تحریم‌ها به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی منطقه هستند.

وی در ادامه گفت: ما به اقدامات علیه ناوگان سایه روسیه ادامه خواهیم داد، از جمله با تحریم‌هایی که قبلا اعمال شده‌اند و سایر تحریم‌هایی که ممکن است پس از آن اعمال شود، شامل اعمال تحریم علیه کشتی‌های خاص و شرکت‌های کشتیرانی که همچنین تهدیدی برای محیط زیست هستند.

انتهای ‌پیام