شناسهٔ خبر: 71057157 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

ایران: متعهد به مبارزه با تروریسم و ترویج صلح و ثبات منطقه‌ای هستیم

نمایندگی ایران در سازمان ملل ضمن اشاره به اینکه ایران یکی از اصلی‌ترین قربانیان تروریسم است، گفت که ایران متعهد به مبارزه با تروریسم و ترویج صلح و ثبات منطقه‌ای است.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

نمایندگی ایران در سازمان ملل نامه‌ای درباره جنایت‌های گروهک تروریستی منافقین به شورای امنیت ارسال کرد. 

متن نامه نمایندگی ایران به شرح زیر است:

پیرو دستور دولت متبوعم، افتخار دارم که به‌پیوست دایرةالمعارفی شامل ۲۳ هزار و ۳۲۳ قربانی ایرانی تروریسم را به حضورتان تقدیم کنم. 

این مجموعه جامع نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران نه تنها پیشگام در مبارزه با تروریسم است، بلکه به عنوان یکی از اصلی‌ترین قربانیان تروریسم پس از انقلاب ۱۳۵۷ هزینه‌های سنگینی پرداخته است. از همان آغاز انقلاب، جمهوری اسلامی ایران شاهد اقدام‌های بی‌امان ترور، خرابکاری و تجاوز بوده است که ازسوی گروه‌های تروریستی و با حمایت بازیگران خارجی طراحی و اجرا شده‌اند. حدود ۲۳ هزار ایرانی بی‌گناه، از جمله زنان و کودکان، در نتیجه این اقدامات شنیع که به طور بی‌رویه غیرنظامیان را هدف قرار داده و قوانین بین‌المللی از جمله قوانین و هنجار‌های حقوق بشری را به طور فاحش نقض کرده‌اند، جان خود را از دست داده‌اند.

در طی چهار دهه گذشته، ایران با حمله‌های تروریستی بی‌سابقه‌ای رو‌به‌رو بوده که شامل موارد زیر است:

 • ظهور گروه‌های تروریستی خارجی‌محور در شهر‌های مرزی ایران.
 • ترور‌های سیستماتیک دانشمندان هسته‌ای توسط عوامل رژیم اسرائیل.
 • ترور مقامات عالی‌رتبه و شهروندان عادی توسط سازمان مجاهدین خلق (منافقین).
 • نفوذ گروه‌های تکفیری فرامنطقه‌ای مانند داعش (داعش خراسان) به حوزه امنیتی ایران.
 • ترور مشاوران نظامی ایران که نقش حیاتی در مبارزه با تروریسم بین‌المللی در غرب آسیا ایفا کرده‌اند.
 • شهادت بیش از ۴,۰۰۰ نفر از مأموران نیروی انتظامی در مقابله با مواد مخدر، که فداکاری‌های ایران به عنوان کشوری پیشرو در مبارزه با این معضل جهانی را نشان می‌دهد.

این حمله‌ها نشان‌دهنده استراتژی عمدی برای استفاده ابزاری از تروریسم جهت دستیابی به اهداف سیاسی است. بیش از ۳۰ گروه تروریستی، از جمله القاعده، داعش خراسان، سازمان مجاهدین خلق، کومله، پژاک، جیش‌العدل و جندالله، در این جنایت‌های وحشیانه دست داشته‌اند و اغلب از حمایت‌های مالی، لجستیکی و سیاسی بازیگران خارجی برخوردار بوده‌اند. یکی از نمونه‌های فاحش این کمپین، ترور نظام‌مند مقام‌های دولتی، دانشمندان و شهروندان عادی است که با حمایت ضمنی بازیگران خارجی انجام شده است. این اقدام‌های مستمر تجاوز و تروریسم، جنایت‌هایی علیه مردم ایران و نقض آشکار اصول منشور ملل متحد، به‌ویژه اصول حفاظت از حاکمیت دولتی و حمایت از غیرنظامیان است.

با توجه به موارد فوق، جمهوری اسلامی ایران به شدیدترین وجه ممکن تروریسم را در تمام اشکال و مظاهر آن محکوم می‌کند و آن را یکی از جدی‌ترین تهدید‌ها علیه صلح و امنیت بین‌المللی می‌داند. ایران در تعهد خود تحت قوانین بین‌المللی برای مبارزه با تروریسم و ترویج صلح و ثبات منطقه‌ای استوار باقی می‌ماند. با این حال، جامعه بین‌المللی باید رنج عمیق مردم ایران را در دهه‌ها خصومت و تروریسم به رسمیت بشناسد. ضروری است که بدون سایه استاندارد‌های دوگانه یا اتهامات بی‌اساس، صدای قربانیان شنیده شده و مورد احترام قرار گیرد.

موجب امتنان خواهد بود چنانچه این نامه به عنوان سند شورای امنیت و مجمع عمومی ذیل دستور کار ۱۱۰ با عنوان «اقدامات برای حذف تروریسم بین‌المللی» ثبت و توزیع گردد.

انتهای پیام/