مهدی یونسی شامگاه یکشنبه ۲۳ دی ماه در دیدار با رئیس و جمعی از اساتید دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، از این دانشگاه دعوت کرد تا در موضوعات اقتصاد دریا محور، هوشمندسازی، پسماند و انرژی برنامه و راهکار ارائه دهد.
وی با حمایت از شرکتهای دانش بنیان در مازندران، اظهار کرد: به ظرفیت نخبگان، دانشگاه، اساتید دانشگاهی و دانشجویان در راستای کمک به دولت و حل مشکلات استان در بخشهای مختلف اعتقاد و باور دارم .
استاندار مازندران تصریح کرد: دانشگاه باید برای ایجاد اشتغال راهکارهای علمی ارائه دهد و با متدهای علمی باید پروژههای عمرانی اجرایی شود.
به گزارش ایسنا، تعریف اقتصاد دریامحور که در ادبیات جهانی عموماً با عنوان اقتصاد آبی یا Blue Economy از آن یاد میشود، استفاده پایدار از ظرفیت منابع و گسترههای آبی اعم از اقیانوسها، دریاها، دریاچهها و جزایر برای رشد اقتصادی، بهبود وضعیت معیشت و ایجاد اشتغال و در نهایت افزایش تولید ناخالص داخلی تعریف میشود. بنابراین حوزه اقتصاد دریا فراتر از مواردی از قبیل شیلات و گردشگری دریایی است و مستلزم ظهور و حمایت از صنایع مرتبط با آب و دریا و از جمله حمل و نقل دریایی، گردشگری دریایی، انرژیهای تجدیدپذیر، آبزی پروری و شیلات، بیوتکنولوژی دریایی، زیست هواشناسی و معدنکاری دریایی است.
۴۸۰ کیلومتر از ساحل دریای خزر در اختیار استان مازندران قرار دارد.
البته بنا به تاکیدات استاندار مازندران در خصوص استفاده از ظرفیت دانشگاههای برای توسعه همه جانبه مازندران نباید غافل شویم که در استان مازندران تعداد ۷۷ مرکز علمی و دانشگاهی تعریف شده است. دانشگاههای استان صاحب امتیاز ۷۷ ژورنال تخصصی علمی هستند و تاکنون ۱۸۹۷ شماره منتشر کردهاند. همچنین میزبان ۲۰۶ همایش علمی تخصصی و ۵ سخنرانی علمی بوده است.
پژوهشگران دانشگاهها و مراکز علمی استان مازندران، ۱۲۵هزار و ۱۳۰ مقاله علمی شامل ۲۷هزار و ۹۳۴ مقاله ژورنالی و ۶۸هزار و ۴۸۹ مقاله در همایشهای علمی داخلی و ۲۷هزار و ۹۳۴ مقاله بین المللی منتشر کردهاند.
انتهای پیام