کمی بیشتر از دو ماه از انتصاب معاون هنری وزیر ارشاد میگذرد، اما حواشی و اتفاقات خارج از عرف و خلاف قانون متعدد و متناوبی پیرامون وی رخ دادهاست که در برخی از آنها با سوءمدیریت و در برخی دیگر به عنوان یکی از ارکان شکلدهنده آنها نقش داشتهاست. البته رخ دادن اکثر این حواشی در گالریهای هنری هم نکته قابلتأملی است.
اگر از آخرین گزینه لیست حواشی خانم معاون بخواهیم شروع کنیم باید به تازهترین آنها که دعوت او از محمد خاتمی یکی از سران فتنه سال ۸۸ برای بازدید از یک «گالری هنری» است.
در همین رابطه، روز گذشته یکی از خبرگزاریهای کشور با انتشار تعدادی عکس از این اتفاق نوشت: «دعوت او (نادره رضایی معاون امور هنری وزارت ارشاد) از «سیدمحمد خاتمی» و بازدیدش از نمایشگاه تصویرگری با یاد استاد محمدابراهیم باستانی پاریزی با عنوان «تصویرگری برای صدسالگی استاد» برگی دیگر از اتفاقات و حواشی را تکمیل کرد، به شکلی که این معاونت سعی کرد، خبر حضور خاتمی را سانسور کند. اینکه چرا معاونت هنری وزارت ارشاد باید برخلاف رویه معمول از یک چهره سیاسی جنجالی که در وقایع ۸۸ کشور را تا لبه پرتگاه برد، برای بازدید از نمایشگاه دعوت کند و خود نیز در همان روز و ساعت به مشایعت بپردازد، نیازمند پاسخ است.» پاسخ به این سؤال که معاون هنری ارشاد به چه استدلالی میزبان کسی میشود که در جریان فتنه سال ۸۸ و با اسم رمز تقلب در انتخابات نهتنها علیه جمهوریت نظام فعالیت کرده و با گذشت سالها از آن ماجرا هنوز هم حاضر به محکوم کردن اقدامات براندازانه برخی هواداران خود در هتکحرمت عزاداران ابا عبدالله الحسین (علیهالسلام) و هتک حیثیت از نظام نشدهاست، حتماً و قطعاً امری لازم بوده و نهادهای ناظر مسئول این مسئله هستند.
البته پیش از شیرینکاری خانم معاون، دسته گل دیگری توسط یکی از مدیران ارشد وزارت ارشاد به آب داده شد و عکسی از نیکنام حسینپور مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی این وزارتخانه در کنار یک خانم بیحجاب منتشر شد. با توجه به اجزا و ظواهر این عکس که در یک «گالری هنری» گرفته شدهاست، مدیر کل روابط عمومی وزارت ارشاد با لب خندان شانه به شانه یک خانم بیحجاب ایستاده و عکس گرفتهاست، بدون اینکه فکر کند مسئولیت داشتن در ساختار نظام اسلامی مناسبات و الزاماتی دارد و اینکه افکار عمومی و شهروندان جمهوری اسلامی انتظار دارند که مدیران ارشد دولت در مراعات قانون و اخلاق اسلامی پیشرو و پیشقراول دیگران باشند!
مسئولان بلندپایه وزارت ارشاد طی چند ماهی که از روی کار آمدن دولت چهاردهم میگذرد، موفق شدهاند به تنهایی و بدون کمک رسانههای ضد انقلاب حاشیههایی را رقم بزنند که تکرار و تناوب آنها ذهن هر ناظر و مخاطبی را به خودش مشغول میکند که چرا برخی از مدیران ارشد وزارت ارشاد این همه بر عادیسازی بیحجابی و همچنین رفتارها و کنشهای خلاف عرف و قانون که در شأن جمهوری اسلامی نیست، اصرار و ابرام دارند؟! و چرا آقای وزیر نمیخواهد به مدیران و کارمندانش تفهیم کند که آنها کارگزاران جمهوری اسلامی ایران هستند، نه نظام یا حاکمیت دیگری که فاقد شناسههایی مانند «جمهوریت» و «اسلامیت» باشد؟! یک نکته هم در اکثر این اتفاقات جالب است و آن اینکه بیشتر آنها در «گالری هنری» رخ دادهاست!
برخی از منتقدان و ناظران معتقدند که انتصاب رضایی به سمت معاون امور هنری وزارت ارشاد دقیقاً برای همین مسائل بوده و او قرار است برخی اقدامات خاص برای عادیسازی در جامعه و حاکمیت در فضای فرهنگی و هنری را مدیریت کند وگرنه علت این همه حاشیهآفرینی با محوریت ترویج بیحجابی و سفید کردن برخی چهرههای مسئلهدار چه چیزی میتواند باشد؟!
مصطفی شاه کرمی
راز و رمز حاشیهسازیهای معاون هنری در گالریهای هنری
کمی بیشتر از دو ماه از انتصاب معاون هنری وزیر ارشاد میگذرد، اما حواشی و اتفاقات خارج از عرف و خلاف قانون متعدد و متناوبی پیرامون وی رخ دادهاست که در برخی از آنها با سوءمدیریت و در برخی دیگر به عنوان یکی از ارکان شکلدهنده آنها نقش داشتهاست
صاحبخبر -
∎