شناسهٔ خبر: 70775575 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

اجرای طرح ارتقادهنده سلامت در سه منطقه دزفول آغاز شد

دزفول-ایرنا- اجرای طرح ارتقا دهنده سلامت و تشکیل کانونهای اجتماعی فرهنگی سلامت محله روز یکشنبه در سه نقطه دزفول آغاز شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، رییس مرکز بهداشت دزفول روز یکشنبه در آیین آغاز برنامه محله‌های ارتقا دهنده سلامت و تشکیل کانون‌های اجتماعی فرهنگی سلامت محله در فرهنگسرای مدرس دزفول گفت: ارتقای سلامت با محوریت محله‌ها از اساسی‌ترین مواردی است که باید در مناطق مختلف پیگیری شود.
غلامرضا زادمهر اظهارکرد: سیاست‌ سازمان جهانی بهداشت استفاده از همه ظرفیت‌ها برای ارتقای سطح سلامت مردم است و وزارت بهداشت نیز بر این موضوع تاکید دارد زیرا در بهترین حالت فقط ۲۵ تا ۳۰ درصد سلامت توسط کارکنان بهداشت محقق می‌شود و برای تحقق ۱۰۰ درصدی آن همه نهادها و سازمان‌ها باید تعامل داشته باشند.

رییس مرکز بهداشت دزفول تاکید کرد: اگر در هر طرحی مردم مشارکت نداشته باشند و استقبال نکنند موفقیت حاصل نخواهد شد ضمن اینکه باید از ظرفیت رسانه‌های جمعی نیز در این راستا استفاده کرد.
زادمهر ضمن قدردانی از انعکاس اخبار حوزه بهداشت توسط رسانه‌ها تصریح کرد: می‌توان از ظرفیت‌های اجتماعی برای بالابردن سطح سواد سلامت جامعه به عنوان یکی از اولویت‌های وزارت بهداشت استفاده کرد تا نتایج بهتری حاصل شود.

وی خاطرنشان کرد: ۳۳۰ محله کم برخوردار برای ارتقای سطح سلامت انتخاب شدند که از این میزان، سه محله مدرس، مرکز شماره هفت منطقه مصلا و شهر منتظران برای اجرای این طرح در دزفول انتخاب شده‌اند.

رییس مرکز بهداشت دزفول بیان کرد: هر پایگاه، خانه سلامت و مرکز بهداشت به عنوان یک محله شناخته می‌شود که از هیات امنا و صاحبان نفوذ برای همکاری در این مناطق استفاده شده است و به تدریج در سایر مناطق نیز توسعه خواهد یافت.
وی افزود: نخبگان، متنفذان و افراد دارای نفوذ باید برای اجرای این امر به بهداشت کمک کنند تا نتایج موردنظر حاصل شود.

زادمهر به بازدید معاون وزیر بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی دزفول اشاره و اظهارکرد: همکاری همه جانبه دزفول و بالابودن شاخص‌های بهداشتی باعث شد این شهر به عنوان شهر سالم پیشنهاد و به عنوان پایلوت طرح پزشک خانواده شهری انتخاب شود.

اجرای طرح ارتقادهنده سلامت در سه منطقه دزفول آغاز شد

کریم محرابی راد رابط وزارت کشور و ادارات دزفول در اجرای این طرح نیز ضمن گرامیداشت یاد شهدای مدافع سلامت دزفول گفت: کوی مدرس از نخستین مناطق شهرستان دزفول بوده و ۳۵ هزار نفر از طوایف مختلف در این منطقه ساکن هستند.
وی افزود: فعالیت ۲ پایگاه بهداشت، درمانگاه و بیمارستان جوابگوی نیاز درمانی مردم منطقه نبوده است و برای گسترش این خدمات باید با مدیران استانی و شهرستان رایزنی شود.
محرابی راد با تاکید بر ضرورت ارتباط گرفتن با نخبگان منطقه در زمینه‌های مختلف و استفاده از ظرفیت آنها اظهارکرد: این منطقه با توجه جمعیت زیاد شاهد افزایش روزافزون بیماری‌های مختلف است که باید کنترل‌های لازم صورت گیرد.

وی ادامه داد: توزیع و فروش مواد مخدر توسط افراد غیربومی در این منطقه زیاد بوده و اخیرا سن توزیع مواد به ۱۱ سال رسیده است از این رو باید دستگاه‌های متولی پای کار بیایند و به برگزاری نشست اکتفا نکنند.

محرابی راد به ظرفیت بیمارستان تامین اجتماعی برای شهرستان و این محله اشاره کرد و گفت: با وجود چنین بیمارستانی، فقط خدمات جزیی به بیماران ارایه می‌شود و پزشکان متخصص اغلب مواقع در بیمارستان حضور ندارند و هر فرد برای ویزیت یک متخصص باید ماه‌ها منتظر بماند.

وی خواستار حل مشکلات این منطقه با مشارکت نخبگان و افراد دارای نفوذ شد.