شناسهٔ خبر: 70753358 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: سازمان بهزیستی | لینک خبر

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور:

۹۰ درصد فعالیت‌های بهزیستی به بخش خصوصی واگذار شده است

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور از واگذاری ۹۰ درصدی فعالیت‌های سازمان بهزیستی به بخش خصوصی خبر داد و گفت: امنیت اجتماعی پایدار در گرو تقویت مولفه‌ها و شاخص‌های اجتماعی با تاکید بر سلامت اجتماعی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان؛ سیدحسن موسوی چلک در آئین تکریم و معارفه مدیرکل بهزیستی استان یزد که با حضور استاندار و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد برگزار شد اظهار کرد: بهزیستی بر اساس قانون، متولی سلامت اجتماعی است که برای مدیریت در این حوزه و ارتقای شاخص‌های رفاه و سلامت اجتماعی مستلزم توجه به نکاتی است.

وی با بیان اینکه تمام موضوعات و مؤلفه‌های سلامت اجتماعی یک امر کاملاً فرابخشی است گفت: اگر سازمان بهزیستی متولی سلامت اجتماعی است این امر مستلزم همکاری همه سازمان‌های مرتبط در این حوزه است.

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: مؤلفه‌های سلامت اجتماعی را باید با رویکرد فقط اجتماعی و فرهنگی دید، تمرکز و غلبه نگاه سیاسی و امنیتی بر مؤلفه سلامت اجتماعی موجب می‌شود بعد انتظامی و امنیتی بر کار غلبه کند.

موسوی چلک با اشاره به اینکه واقعیت این است که حال حوزه اجتماعی خیلی خوب نیست گفت: این را در جامعه می‌بینیم، در بیان مسئولان هم این است که معیشت، فقر و اقتصاد دغدغه مردم است اما در کنار این مباحث مهم، حوزه اجتماعی را هم باید یک حوزه قابل توجه قرار داد.

وی گفت: حضرت آقا در جلسات آسیب‌های اجتماعی که سالیان گذشته برگزار می‌کردند و می‌گفتند که ما ۲۰ سال از وضع موجود عقب‌تر هستیم، اگر ایران را دوست دارید و وجدان دارید در این حوزه اهتمام داشته باشید.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی کشور ادامه داد: بدون شک مؤلفه‌های اجتماعی اگر درست مدیریت نشود بعد امنیتی هم می‌تواند داشته باشد، تغییراتی که در حوزه سیاسی اتفاق افتاد نشان داد اگر سرمایه اجتماعی و مردمی بالا باشد مسائل امنیتی رنگ و بوی کمتری دارد.

موسوی چلک با تأکید بر اینکه امنیت اجتماعی پایدار مستلزم تقویت مولفه‌ها و شاخص‌های اجتماعی با تاکید بر سلامت اجتماعی است گفت: در سازمان بهزیستی کشور به دنبال این هستیم که وظیفه دولت و حاکمیت را برای همه اجرا کنیم، بهزیستی فقط برای افراد دارای مشکل نیست این نگاه به بهزیستی باید تغییر کند چرا که سازمان بهزیستی به دنبال ارتقا سلامت اجتماعی عامه مردم است نه فقط افراد دارای مشکل که به هر دلیلی وارد حمایت‌های سازمان بهزیستی می‌شوند.

وی بیان کرد: چهار دهه یک مسیر مشکل محور را برای زیست نیکوی مردم انتخاب کردیم، در دوره جدید نگاه کلان ریاست سازمان بر اساس استراتژی‌های اعلامی این است که تلاش کنیم حال مردم بهتر شود و برای این امر از همه ظرفیت‌ها از جمله ظرفیت مردم، خیّرین و بخش خصوصی باید استفاده کرد.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی کشور بیان کرد: البته ما قیّم بخش خصوصی، خیّرین و شرکا نیستیم ما در سازمان بهزیستی برای شرکا نقش و سهم را در تصمیم سازی، اجرا و نظارت قائل هستیم و سازمان بهزیستی در حال حاضر  ۹۰ درصد فعالیت‌های خود را به بخش خصوصی واگذار کرده است.

موسوی چلک گفت: بنابراین سازمان بهزیستی طبیعتاً باید خود را هم‌راستا با شرکا کند که کار خود را انجام دهد، سیاست کلان کشور، ریاست سازمان و سایر مسئولان بر این است که از ظرفیت نهادهای مردمی و نهادهای غیر دولتی بهره ببرد و در این راستا مسیر صدور مجوزها را ساده و تسهیل نماید.

وی تصریح کرد: به دنبال این هستیم با بهره‌گیری از تجارب خوب گذشته و درس گرفتن از پروژه‌های ناموفق مسیری را ترسیم کنیم که ما و مردم در کنار هم کمک کنیم تا شاخص‌های نشاط و شادابی در جامعه ارتقا پیدا کند.

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: بدون شک در این راه نیازمند بهره‌گیری از نظرات اساتید دانشگاه، انجمن‌های تخصصی، تجارب بین المللی با رویکرد بومی و زیست بوم خودمان هستیم لذا خلاقیت‌ها و نوآوری‌های مبتنی بر زیست هر استان برای ما در سازمان اهمیت مضاعفی دارد.

موسوی چلک با تاکید بر زمینه سازی برای ارائه خدمات از راه دور با رعایت اصول و اخلاق حرفه‌ای با توجه به حفظ امنیت اطلاعات ذی‌نفعان گفت: سازمان بهزیستی قصد دارد به سمت بهره‌گیری از هوش مصنوعی برود، چرا که دنیا در مسیر ارائه خدمات اجتماعی با بهره‌گیری از هوش مصنوعی، فناوری‌ها و تکنولوژی‌های جدید در حرکت است طبیعتاً سازمان بهزیستی نیز باید خود را سازگار با شرایط جدید نماید تا دسترسی مردم به خدمات در کوتاه‌ترین زمان و آسان‌ترین شکل فراهم شود.

وی گفت: در هر استان مسئولان و شورای برنامه‌ریزی می‌توانند به سازمان بهزیستی کمک کنند تا سازمان بهزیستی مرجع اصلی سلامت اجتماعی در استان شود و استاندار در جایگاه عالی دولت باید این ظرفیت را تقویت کند.

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر بهره‌مندی از سابقه سایر مدیران قبلی به عنوان سرمایه انسانی گفت: سازمان زیستی اگر جریان مطالبه‌گری و حمایتگری دارد استانداری باید آن را حمایت کند، چرا که اگر حمایت نباشد حرکتی که امروز برای خروج از شرایط لازم است محقق نمی‌شود.

موسوی چلک گفت: پشتوانه استانداری منجر به همگرایی بین بخشی می‌شود، موضوعی که به عنوان اولین چالش در حل مسائل اجتماعی مطرح می‌شود انتظار می‌رود.

وی در پایان خطاب به مدیرکل جدید خواست موضوع در جهت ارتقا سلامت و نشاط کارکنان برنامه‌ریزی شود و از ظرفیت سازمان‌های غیر دولتی، پیشکسوتان، نخبگان و دانشگاه مددکاری اجتماعی بهره‌گیری شود.

در این مراسم از زحمات «رضا ابهت» تقدیر و «نادر هومنیان» به عنوان مدیر کل جدید بهزیستی استان یزد معرفی شد.