شناسهٔ خبر: 70749479 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

سفیر ایران در لبنان: مقاومت لبنان حذف‌شدنی نیست

مجتبی امانی گفت: با حوادثی که در سوریه اتفاق افتاد تشخیص ما این است که نمی‌توان مقاومت را در لبنان حذف کرد و آمریکا، سعودی و فرانسه نمی‌توانند بدون توافق با مقاومت کار را پیش ببرند.

صاحب‌خبر -

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از وبگاه تلویزیون العالم، مجتبی امانی سفیر ایران در لبنان گفت: حامیان مقاومت با جوزف عون صحبت کردند و با او به توافقی رسیدند که مصالح آنان هم تعیین شود تا بر اساس آن توافق این گروه به او رای دهند.

وی تاکید کرد: جوزف عون بعد از توافق با نماینده‌های جریان مقاومت، رئیس‌جمهور لبنان شد و این مسئله به آمریکا و سعودی و فرانسه نشان داد که آنها نمی‌توانند کار را پیش ببرند و محتاج توافق هستند.

مقاومت و حزب‌الله و جنبش امل و مسیحیان مقاومت را شرط بقای لبنان می‌دانند به خصوص با حوادثی که در سوریه اتفاق افتاد. تشخیص ما این است که نمی‌توان مقاومت در لبنان را حذف کرد.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در بیروت با اشاره به این که جوزف عون ضدایرانی نیست و حزب الله و مقاومت محاسبه گری دقیقی انجام دادند، گفت: پس از برگزاری دور اول رای گیری در پارلمان حامیان مقاومت با آقای جوزف عون صحبت‌هایی کردند و در واقع با او به یک توافقی رسیدند که مصالح آنها هم باید در ریاست جمهوری در نظر گرفته بشود.

 

دیدار سفیر ایران در لبنان با جوزف عون رئیس جمهور

سفیر ایران در لبنان: مقاومت در لبنان حذف‌شدنی نیست