شناسهٔ خبر: 70739613 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نماینده مجلس:

ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی چابهار نیازمند تخصیص ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است

چابهار - ایرنا - نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، نیکشهر، کنارک، زرآباد، قصرقند و دشتیاری در مجلس شورای اسلامی گفت: کلنگ ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی چابهار در سال ۱۳۹۷ به زمین زده شده و تاکنون هیچ پیشرفتی ندارد و نیازمند تخصیص ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدانور بجارزهی روز جمعه در نشست «بررسی مسائل و مشکلات جنوب سیستان و بلوچستان» که با حضور رئیس جمهور در چابهار برگزار شد اظهار کرد: برای ساخت بیمارستان چابهار عنوان شده که از محل مولدسازی و بخشی از اعتبارات با فروش بیمارستان سابق سینا تامین شود که هم اکنون آن ساختمان به خوابگاه دانشجویی تبدیل شده و دانشجویان مکان دیگری ندارند، نیاز است از محل اعتبارات ملی مشکلات پیش روی ساخت این پروژه مهم حل شود.

وی افزود: طرح فاضلاب شهری کنارک در اوایل دهه ۱۳۸۰ آغاز شده و با گذشت ۲۱ سال تعیین تکلیف و تمام نشده و برای تکمیل نیازمند ۱۰ هزار میلیارد ریال است و هم اکنون مردم با مشکلات زیادی مواجه و به دلیل نفوذ ناپذیری آب و نوع خاک آن آب در معابر جمع شده و مردم با مشکل مواجه هستند.

نماینده حوزه انتخابیه چابهار در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بیمارستان نبوت نیروی دریایی کنارک ۲ سال است که آماده و حتی افتتاح و توسط وزارت بهداشت تجهیز شده اما به مردم شهر کنارک خدمات نمی‌دهد چون با بیمه‌ها قرارداد ندارد و مشکلات جزیی نظیر عدم استاندارد بودن آسانسور و تامین نیروی انسانی دارد که نیاز است به صورت عملی افتتاح و شاهد خدمات رسانی به مردم باشیم.

وی بر ۲ بانده شدن راه‌های ارتباطی به بندر چابهار، ۲ بانده شده مسیر چابهار - زرآباد - جاسک به ویژه ۲ بانده شدن جاده کنارک به نیکشهر و ایرانشهر توجه ویژه شود و این نیاز به تخصیص اعتبار دارد چون با اعتبارات فعلی ۳۰ تا ۴۰ سال دیگر هم شاهد ۲ بانده شدن راه‌ها نخواهیم بود.

ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی چابهار نیازمند تخصیص ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است

لزوم اختصاص اعتبار ویژه برای آسفالت راه‌های ارتباطی

بجارزهی گفت: راه های ارتباطی و روستایی سیستان و بلوچستان نیازمند آسفالت و برخی از مناطق نیاز به بازگشایی دارند که نظیر آن مردم روستاهای کاجو قصرقند سالها چشم انتظار بازگشایی ۲۵ کیلومتر راه هستند و هم اکنون راه کاجو برای بازگشایی نیازمند تخصیص سه هزار میلیارد ریال اعتبار است.

وی ادامه داد: بارها با عقرب زدگی و مار گزیدگی مردم در روستاهای مختلف از جمله مناطق کوهستانی کاجو و آهوران شاهد فوتی بوده ایم و این دلیلش نبود راه و نرسیدن به موقع بیماران به ویژه گزیدگی های مختلف به بیمارستان بوده که درخواست داریم به صورت ویژه برای بازگشایی راه‌ها و آسفالت راه‌های روستایی اعتبارات ویژه تخصیص پیدا کند.

نماینده حوزه انتخابیه چابهار در مجلس شورای اسلامی افزود: برای منطقه بزرگ دشتیاری و چابهار پیشنهاد می‌شود سه چاه نیمه بزرگ جهت ذخیره سازی آب و ساخت بندهای بتنی و خاکی در طول مسیر رودخانه‌های باهوکلات و کاجو پیش بینی و اجرایی شود تا شاهد رونق کشاورزی و اشتغال و تولید در دشتیاری باشیم و سالانه ۲ میلیارد مترمکعب آب شیرین بدون استفاده به دریا نریزد.

وی تصریح کرد: حاشیه نشینی شهر چابهار سالها بدون امکانات برق، آب و بهداشت و مدرسه ادامه دارد و بارها به دلیل رها شدن کابل ها در معابر و پشت بام و محوطه خانه‌ها شاهد برق گرفتگی مردم به ویژه کودکان و احشام هستیم برای یک بار هم که شده مشکلات حاشیه نشینی حل و ساماندهی اصولی شود.

بجارزهی بر حل مشکلات استخدام معلمان خرید خدمات تاکید کرد و افزود: پنج هزار و ۴۰۰ معلم برای تایید نهایی و حل مشکلات نیازمند توجه برنامه و بودجه هستند که امیدواریم با دستور رئیس جمهور این مشکلات حل شود.

وی از حضور رئیس جمهوری برای پیگیری مطالبات و مشکلات مردم و حضور وزیران در شهرهای مختلف قدردانی کرد.