شناسهٔ خبر: 70710536 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

رفتن به سمت خانواده‌های پرجمعیت، سیاست رسانه استانی

معاون امور استان‌های سازمان صداوسیما: رفتن به سمت خانواده‌های پرجمعیت، باید سیاست رسانه استانی باشد.

صاحب‌خبر -

رفتن به سمت خانواده‌های پرجمعیت، سیاست رسانه استانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، نشست هم‌اندیشی معاون امور استان‌های سازمان صداوسیما با جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، تعدادی از فعالان فرهنگی و رسانه ای و مدیران نهادهای فرهنگی استان امروز در صداوسیمای مرکز مازندران برگزار شد.

فعالان جبهه فرهنگی مازندران در این نشست به بیان خواسته‌های خود از صداوسیما پرداختند. ساخت سریال‌هایی بر اساس شخصیت‌های بزرگ استان، خلاقیت در ساخت برنامه ها، میدان دادن به هنرمندان خاطره ساز، ساخت برنامه‌های جریان ساز و نیز توجه ویژه به موضوعات بومی و فرهنگی از جمله خواسته‌های فعالان فرهنگی استان بود.

معاون امور استان‌های سازمان صداوسیما در این جلسه با بیان اینکه چگونگی ترجمه کنش‌های اجتماعی در رسانه باید طراحی شود، گفت: میدان باید رسانه شود و رسانه باید نقاط تاثیرگذار را بشناسد و در آن فعالیت کند.

علیرضا کیخا افزود: در مدل تحول جدید؛ آنتن باید در خدمت محتوا باشد، یعنی محتوای ارزشمند باید جای خود را در رسانه باز کند، قبلا برعکس بود، اما در سیاست جدید می‌خواهیم از محتوا به فرم برسیم.

او تصریح کرد: هنر ما باید این باشد که نشان دهیم نشاط در جامعه پرجمعیت است و رو آوردن به حیوانات و پت‌های خانگی، افسردگی را به دنبال دارد.

معاون امور استان‌های سازمان صداوسیما گفت: رفتن به سمت خانواده‌های پرجمعیت با توجه به شرایط بحرانی رشد جمعیت در استان‌های شمالی در تولید محتوا بسیار مورد توجه خواهد بود.

کیخا با بیان اینکه رسانه به مردان و زنان انقلابی تعلق دارد، گفت: ما با صداوسیمای رسانه ملی واقعی فاصله داریم و این خلا باید با محتوای دقیق پر شود.

او افزود: شیوه جنگیدن و شیوه نبرد ما باید متفاوت باشد، دشمن تغییر کرده و ما هم باید تغییر کنیم و شناخت دقیق باید ایجاد شود.

به گفته معاون امور استان‌های سازمان صداوسیما بسیاری از فعالان حوزه‌های مختلف انقلاب باورشان نشده ما در جنگ هستیم، این آوردگاه را باید بشناسیم و در آن مبارزه کنیم.

کیخا خاطر نشان کرد: باید در رسانه بگوییم که مقاومت را باید مثل مردم فلسطین، لبنان و یمن انجام داد و مثل آنها زندگی کنیم و باید برای آن سناریو و طرح‌های دقیق و متنوع داشت.

مدیر حوزه‌های علمیه مازندران هم در این جلسه تولیدات صداوسیمای مرکز استان از جمله مستند‌های تاریخی را ستود و گفت: معرفی شخصیت‌های مذهبی، تاریخی و علمی استان باید در دستور کار قرار بگیرد.

حجت الاسلام اسماعیل زاده افزود: نوجوانان و جوانان باید باشخصیت‌های بزرگ و مشاهیر استان آشنا شوند، چون این مساله خود راهگشای آینده آنها خواهد بود.

او تصریح کرد: فرق ادیان از جمله مهم‌ترین موضوعاتی است که در رسانه ملی به آن پرداخته نشده است و متاسفانه گفته می‌شود مازندران بهشت فرق ادیان در کشور است.

حجت الاسلام اسماعیل زاده گفت: روش‌های مبلغان ادیان و فرقه‌ها عوض شده و باید مردم را از آن آگاه کرد تا از جریانات فکری آنها با خبر شوند..

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان هم جشنواره‌های موسیقی از جمله امیری‌خوانی را از کار‌های خوب و ارزشمند رسانه استانی اعلام کرد و گفت: رسانه ملی از تولید محتوا در خارج از سازمان حمایت کند، چون ارگان‌های مختلف می‌توانند محتوای فاخر تولید کنند.

حجت الاسلام اصغری افزود: محتوای خلاقانه از جمله بدون توقف باید در رسانه استانی هم ایجاد شود که می‌تواند تاثیرگذار باشد.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گفت: معرفی مشاهیر، تاریخ استان و مسایل فرهنگی و نیز تولید محتوای به روز بومی خواسته بسیاری از مردم است که باید به آن پرداخت.

حجت الاسلام اصغری تصریح کرد: رسانه ملی نماینده طیف‌های مختلف مردم و نگرش‌های متنوع است و باید به همه فرصت داده شود تا خود مردم با شنیدن نقطه نظرات مختلف، خود قاضی این میدان باشند.

خانم شرف الدین استاد دانشگاه فرهنگیان و مسئول بانوان جبهه فرهنگیان استان نیز با بیان اینکه نوک حمله دشمن در جهان به سمت زنان است، گفت: طلاق، ازدواج، عفاف و حجاب و زندگی و خانه داری و تربیت فرزند مهم‌ترین موضوعاتی است که رسانه باید به آن بپردازد.

خانم افضلی یکی از فعالان فرهنگی استان هم با بیان اینکه هیچگاه نگذاشتیم با وجود مشکلات از جمله کرونا؛ کار فرهنگی روی زمین بماند، گفت: دشمن از مهد کودک، کارشان را شروع کرده و متاسفانه در این زمینه غفلت بزرگی رخ داده است.

او افزود: از جامعه روحانیت انتظار می‌رود با توجه به جایگاه خود در بین مردم حاضر شوند و به تعهدات دینی خود عمل کنند.

به گفته او دشمن وهابیت را در بین کودکان جا انداخته، اما ما مهدویت را هنوز بین بچه‌ها معرفی نکردیم و از رسانه انتظار می‌رود در این زمینه کار خلاقانه انجام دهد.

ایران‌نسب یکی دیگر از فعالان جبهه فرهنگی استان هم گفت: دغدغه جبهه فرهنگی باید مسایل مهم روز باشد و از رسانه انتظار می‌رود کف جامعه را دنبال کند.

او افزود: اتفاقات بزرگی در رسانه ملی رخ داد و جای تقدیر دارد و رسانه با وجود همه مشکلات دارد اهداف بزرگی را پیش می‌برد.