شناسهٔ خبر: 70709436 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

استاندار فارس:

اعتقادی به تصمیمات شتاب‌زده در مدیریت نداریم/ تلاش برای حفظ بافت تاریخی شیراز

استاندار فارس در پاسخ به کندی روند انتصابات در این استان بر این نکته تأکید کرد که اعتقادی به تصمیمات شتاب‌زده در مدیریت نداریم.

صاحب‌خبر -

حسینعلی امیری در گفت‌وگویی در پاسخ به این سئوال که بسیاری معتقد هستند روند انتصابات در فارس با کندی مواجه است، افزود: اعتقادی به تصمیمات شتاب‌زده در مدیریت ندارم.

وی با بیان اینکه در حال ارزیابی مدیران و فرمانداران در سطح استان فارس هستیم، گفت: بخشی از کندی روند انتصابات هزینه‌ای است که باید در راستای گفتمان وفاق ملی بپردازیم.

امیری اضافه کرد: اگر مسئولی با تخصص، تعهد و همراهی با گفتمان دولت به فعالیت مشغول است دلیلی برای تغییر و جایگزینی او وجود ندارد؛ چرا که نیروی انسانی یکی از ارزشمندترین داشته‌های مجموعه مدیریتی کشور است.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که اولویت‌ها و برنامه‌ریزی‌ها برای اداره فارس چگونه در نظر گرفته شده است، بیان کرد: یکی از اقدامات برای استان، برنامه‎های توسعه‌ای و توجه به واحدهای تولیدی و بهره‌گیری از ظرفیت سرمایه‌گذاری در این مسیر است.

 استاندار فارس با اشاره به برگزاری اولین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان گفت: در این جلسه خطاب به مدیران استان اعلام شد که موفقیت یک مدیر باید براساس شاخص‌های عملکردی سنجیده شود و ارزیابی مدیران براساس شاخص‌های توصیفی دقیق نیست.

وی با اشاره به اینکه استان فارس ظرفیت‌های گردشگری تاریخی و طبیعی، مذهبی، درمانی و موقعیتی خاص در برقراری ارتباط با کشورهای حوزه خلیج فارس دارد، تصریح کرد: این استان در سایه عنوان برخوردار، دچار چالش‌ها و مشکلات زیادی شده است که امیدواریم با عنایت خداوند و همکاری مردم با اولویت‌بندی موضوعاتی که در فارس وجود دارد، تدوین برنامه توسعه استان متناسب و متوازن بر اساس واقعیت‌ها صورت گیرد.

امیری با بیان اینکه مدیریت بدون برنامه کار هدفمندی نیست و یک مدیر در انجام وظایف و تکالیفی که دارد باید برنامه‌ریزی داشته باشد، گفت: اولین محور توسعه در استان فارس موضوع گردشگری است؛ چرا که این استان دارای از ظرفیت‌های گردشگری، طبیعی، زیارتی و تاریخی و درمانی است که این ظرفیت‌ها می‌تواند منجر به رونق اقتصاد فارس شود.

استاندار فارس، استفاده از سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی را یکی از راه‌های توسعه پایدار در این استان دانست که و افزود: در حال تدوین برنامه عملیاتی برای برون‌رفت مشکلات زنان سرپرست خانوار هستیم.

وی درباره موضوع بافت تاریخی اطراف حرم مطهر شاهچراغ(ع) نیز به جایگاه فارس و معرفی این استان به فرموده مقام معظم رهبری به عنوان سومین حرم اهل بیت(ع) اشاره کرد  و گفت: وجود امامزادگان واجب‌التعظیم و تکریم و خانه‌های تاریخی و میراثی در اطراف حرم می‌تواند این محدوده را به یکی از مقاصد گردشگری تبدیل کند.

استاندار فارس تأکید کرد: در این مسیر تلاش می‌کنیم به حقوق مردم لطمه‌ای وارد نشود و بافت تاریخی به عنوان یکی از ظرفیت‌ها مقصد گردشگری و تولید ثروت حفظ شود.

امیری همچنین تصریح کرد: درباره حفظ بافت تاریخی و طرح توسعه حرم مطهر شاهچراغ(ع) باید مباحث کارشناسی صورت بگیرد تا بتوان اظهار نظر کرد.

استاندار فارس درباره برنامه استان برای عبور از ناترازی انرژی گفت: ناترازی انرژی واقعیتی است که در کشور با آن مواجه هستیم و معتقدم در همین راستا استفاده از انرژی خورشیدی کوتاه‌ترین و مناسب‌ترین راه برای حل مشکل انرژی است موضوعی که در استان فارس مدنظر و برنامه‌ریزی قرار گرفته است.

وی به همراهی وفاق بین دستگاه‌های عضو گروه انرژی در فارس اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با همکاری مردم و بخش صنعت توانستیم ناترازی را تا حدود قابل توجهی در استان فارس مدیریت کنیم.

استاندار فارس تاکید کرد: در مدیریت ناترازی انرژی در فارس صنایع حساس دارویی و غذایی بزرگ و بیمارستان‌ها قطعی برق نداشتند و در شهرک‌های صنعتی کمتر از یک روز قطعی برق داشتیم.

امیری با اشاره به صرفه‌جویی ۷۰۰ تا ۸۰۰ مگاوات در مصرف برق گفت: سهم فارس در مدیریت مصرف برق در کشور حدود ۱۵ درصد است.

مدیریت مصرف در بخش گاز موضوع دیگری بود که استاندار فارس به آن اشاره کرد و گفت: در استان فارس میزان مصرف گاز در شرایط عادی ۵۰ میلیون متر مکعب است که با مدیریت مصرف ۱۰ میلیون متر مکعب صرفه‌جویی صورت گرفت.

امیری با بیان اینکه این موضوع نشان از همکاری مردم در مدیریت مصرف انرژی در سطح استان است، رضایت‌مندی مردم از حاکمیت را یک مولفه مهم امنیت ملی دانست و گفت: حاکمیت باید آمیخته با حکمت باشد.

وی افزود: در مسیر رضایت‌مندی مردم بخشنامه‌ای به ادارات ابلاغ شده است که بر اساس آن اصل بر انجام کار مردم است؛ اما در صورتی که پاسخ به درخواست مراجعان از نظر قوانین و مقرارت منفی است، این پاسخ باید مکتوب و مستند در اختیار فرد مراجعه‌کننده قرار گیرد.

امیری با بیان اینکه این اقدام منافع زیادی دارد، بیان کرد: علاوه بر اینکه حق قانونی مردم با عمل به این بخشنامه پاسخ داده می‌شود و امکان مراجعه به مراتب بالاتر را برای آن‌ها فراهم می‌کند، سبب می‌شود کارشناسان با مراجعه به قانون و مقررات تسلط و کارآزمودگی بیشتری بر موضوعات داشته باشند. این بخشنامه آثار خوبی در فارس داشته است و در جهت نظم‌دهی به نظام اداری حائز اهمیت است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، وی با تصریح اینکه یکی از معیارهای ارزیابی مدیران پاسخگویی به ارباب رجوع است، ادامه داد: در استانداری فارس هیئتی سه نفره بر عملکرد مدیران و پاسخگو بودن آن‌ها به ارباب رجوع و این بخشنامه نظارت دارند.

انتهای پیام