به گزارش خبرنگار ایلنا، ابراهیم باغبانی روز سهشنبه در جلسه ستاد راهبری کاهش فقر استان (سامانه سخا) در استانداری چهارمحال و بختیاری اظهارداشت: از اهداف راه اندازی این سامانه انسجام بخشی مجموعه خیران کشور، هدفمند کردن منابع مردمی و شناسایی خیران است.
وی با اشاره به اینکه مراحل آزمایشی این سامانه با موفقیت سپری شده است و مقدمات اجرای آن در کشور فراهم شده است افزود: این سامانه در راستای ایجاد عدالت در توزیع کمکهای مردمی به مددجویان زیرپوشش نهادهای مختلف و اقشار نیازمند جامعه و شاخصههای دقیق اقتصادی، اطلاعات بانکی و تاییدهای مردمی طراحیشده تا نیازمندان براساس نیازهای آنها شناسایی و دستهبندی شود و براساس اولویتبندی کمکها انجام شود.
باغبانی بیان کرد: با فعال شدن این سامانه تاکنون در یکهزار و ۸۰۰ نقطه طرح شناسایی فقرا انجام شده است.
رئیس مرکز پایش کمیته امداد امام (ره) کشور گفت: براساس آمار ثبتشده در این سامانه ۱۶ هزار و ۳۶۹ خانوار بین ۲ تا سهبار، ۴۶۶ خانوار بین چهار تا پنج مووسسه و ۳۸ خانوار بالای ۶ خیریه اسامی آنها را به این سامانه معرفی شدند که با فعال شدن این سامانه این همپوشانی رفع میشود.
برای رفع فقر و کمک به نیازمندان کرامت انسانی اشخاص حفظ شود
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه گفت: همه دستگاهها، مراکز، مووسسات و نهادها حمایتی برای شناسایی افراد نیازمندان تلاش کنند تا بانک اطلاعاتی جامعه هدف در استان تکمیل و حمایتها و کمکهای بخش دولتی و مردمی بر اساس این سامانه به این افراد پرداخت شود.
عبدالعلی ارژنگ افزود: یکی از دغدغههای اصلی و جدی در استان فقرزدایی، رفع محرومیت و حمایت از نیازمندان واقعی است.
وی بیان کرد: با فعال شدن این سامانه منابع مالی که در اختیار مووسسات، نهادهای دولتی، خصوصی و خیریه است به سمت نیازمندان واقعی هدایت میشود و از بخشینگری جلوگیری و همه ظرفیتها برای رفع فقر و محرومیت استفاده میشود.