به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی معاونت صدا، سومین نشست هم اندیشی چهارمین جشنواره بینالمللی برنامههای رادیویی پژواک با حضور نمایندگان شبکههای مختلف رادیویی در سالن جلسات معاونت صدا برگزار شد.
حمیدرضا افتخاری، دبیر چهارمین جشنواره بینالمللی پژواک با بیان این که تاکنون حدود ۷۰۰ اثر در بخش مستمر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده، گفت: چهارمین جشنواره بینالمللی برنامههایی رادیویی پژواک در دو بخش مسابقه (با پنج محور بین الملل، ساختاری، موضوعی، نوآوری و ابتکار و پژوهش) و بخش مستمر (در سه محور ساختاری، مشاغل و فضای مجازی) برگزار میشود. امکان بارگذاری آثار در بخش مستمر در بخش ساختاری تا ۱۷ دی ماه به پایان رسید. تاکنون حدود ۷۰۰ اثر در این بخش به دست ما رسیده است و پس از تایید به گروه داوری ارسال خواهد شد.
وی با تاکید بر این که امکان بارگذاری آثار در بخش مشاغل و فضای مجازی تا فردا امکانپذیر است، ادامه داد: علاقهمندان تا فردا (سه شنبه ۱۸ دی ماه) میتوانند آثارشان را در محور مشاغل و فضای مجازی) بارگذاری کنند.
افتخاری از تمدید ارسال آثار در بخش مسابقه خبر داد و گفت: علاقهمندان به شرکت در بخش مسابقه حداکثر تا ۱۰ بهمن فرصت ارسال آثار را در پنج محور بین الملل، ساختاری، موضوعی، نوآوری و ابتکار و پژوهش دارند.
به گفته دبیر چهارمین جشنواره بینالمللی پژواک، ۲۴ اسفند راه یافتگان به مرحله بعد اعلام میشوند.
افتخاری در ادامه افزود: به منظور بهرهمندی علاقهمندان، تمام آثار برگزیده سالهای گذشته در سایت جشنواره بارگذاری شده است.
دبیر چهارمین جشنواره بینالمللی پژواک خاطرنشان کرد: هر اثری که خوب باشد، برگزیده خواهد شد تفاوتی مابین شبکههای معاونت صدا و مراکز استانها وجود ندارد. در سومین دوره از جشنواره پژواک ۴۵ درصد جوایز را مراکز استانها دریافت کردند. حتی داوران عنوان برنامه و این که اثر برای کدام یک از استانها است را نمیبینند.
در سومین نشست هم اندیشی جشنواره پژواک مطرح شد
ارسال حدود ۷۰۰ اثر در بخش مستمر جشنواره پژواک | جشنواره پژواک محرک برنامه سازی است
دبیر چهارمین جشنواره بینالمللی برنامههای رادیویی پژواک عنوان کرد: جشنواره پژواک را محرک برنامهسازی میبینیم تا برنامهسازان تشویق شوند در حوزههای فرمی و محتوایی مورد نیاز معاونت صدا برنامهسازی کنند.
صاحبخبر -