شناسهٔ خبر: 70685823 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

ارسال حدود ۷۰۰ اثر در بخش مستمر جشنواره پژواک

دبیر چهارمین جشنواره بین‌المللی برنامه‌های رادیویی پژواک عنوان کرد: جشنواره پژواک را محرک برنامه‌سازی می‌بینیم تا برنامه‌سازان تشویق شوند در حوزه‌های فرمی و محتوایی مورد نیاز معاونت صدا برنامه‌سازی کنند.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

طبق اعلام روابط عمومی معاونت صدا، سومین نشست هم اندیشی چهارمین جشنواره بین‌المللی برنامه‌های رادیویی پژواک با حضور نمایندگان شبکه‌های مختلف رادیویی در سالن جلسات معاونت صدا برگزار شد.

حمیدرضا افتخاری، دبیر چهارمین جشنواره بین‌المللی پژواک با بیان این که تاکنون حدود ۷۰۰ اثر در بخش مستمر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده، گفت: چهارمین جشنواره بین‌المللی برنامه‌هایی رادیویی پژواک در دو بخش مسابقه (با پنج محور بین الملل، ساختاری، موضوعی، نوآوری و ابتکار و پژوهش) و بخش مستمر (در سه محور ساختاری، مشاغل و فضای مجازی) برگزار می‌شود. امکان بارگذاری آثار در بخش مستمر در بخش ساختاری تا ۱۷ دی‌ماه به پایان رسید. تاکنون حدود ۷۰۰ اثر در این بخش به دست ما رسیده است و پس از تایید به گروه داوری ارسال خواهد شد.

وی با تاکید بر این که امکان بارگذاری آثار در بخش مشاغل و فضای مجازی تا فردا امکانپذیر است، ادامه داد: علاقه‌مندان تا فردا (سه شنبه ۱۸ دی ماه) می‌توانند آثارشان را در محور مشاغل و فضای مجازی) بارگذاری کنند.

افتخاری از تمدید ارسال آثار در بخش مسابقه خبر داد و گفت: علاقه‌مندان به شرکت در بخش مسابقه حداکثر تا ۱۰ بهمن فرصت ارسال آثار را در پنج محور بین الملل، ساختاری، موضوعی، نوآوری و ابتکار و پژوهش دارند.

به گفته دبیر چهارمین جشنواره بین‌المللی پژواک، ۲۴ اسفند راه یافتگان به مرحله بعد اعلام می‌شوند.

افتخاری در ادامه افزود: به منظور بهره‌مندی علاقه‌مندان، تمام آثار برگزیده سال‌های گذشته در سایت جشنواره بارگذاری شده است.

دبیر چهارمین جشنواره بین‌المللی پژواک خاطرنشان کرد: هر اثری که خوب باشد، برگزیده خواهد شد تفاوتی مابین شبکه‌های معاونت صدا و مراکز استان‌ها وجود ندارد. در سومین دوره از جشنواره پژواک ۴۵ درصد جوایز را مراکز استان‌ها دریافت کردند. حتی داوران عنوان برنامه و این که اثر برای کدام یک از استان‌ها است را نمی‌بینند.

وی متذکر شد: به منظور داوری آثار، حدود ۴۰ داور انتخاب شده است. داور‌های بخش بین‌الملل خارجی هستند و سه نفر هم داور داخلی که از معاونت برون مرزی هم انتخاب شده‌اند.

افتخاری با اشاره به این‌که جشنواره محرک برنامه‌سازی است، افزود: ما جشنواره را محرک برنامه‌سازی می‌بینیم تا برنامه‌سازان تشویق شوند در حوزه‌های فرمی و محتوایی مورد نیاز معاونت صدا برنامه‌سازی کنند. مثلا ما برای جشنواره امسال ۲۱ موضوع را انتخاب کردیم تا برنامه‌سازان به این موضوعات فکر و در طول سال برنامه‌سازی کنند. به علت این که برخی موضوعات سخت است، کسی سراغش نمی‌رود و تمرکز روی چند موضوع خاص می‌شود، بهتر است در موضوعات دیگر هم کار شود. به همین علت در انتخاب موضوعات محدودیت ایجاد کردیم.

در ادامه این نشست حکم سه نفر از مسئولان کمیته‌ها با حضور امیر بیات، مدیر اجرایی جشنواره و مدیر کل امور مالی و اداری معاونت صدا اهدا شد. علی خسروی مسئول کمیته پشتیبانی جشنواره، ساجد قدوسیان مسئول کمیته برگزاری جشنواره و آذر شیشه گر مسئول دبیرخانه انتخاب شدند و حکم‌های آنها تحویل داده شد.

همچنین از ۱۰ عنوان برنامه که در بخش ساختاری ارسال شده بود، دو عنوان برنامه با قرعه کشی انتخاب و به بخش داوری ارسال شد و به پرسش‌ها و چالش‌های پیش روی نمایندگان شبکه‌های مختلف رادیویی پیرامون ارسال آثار و نحوه بارگذاری و... پاسخ داده شد.

چهارمین جشنواره بین المللی برنامه‌های رادیویی پژواک با شعار رادیو صدای گرم مردم ایران و با هدف ارتقای کیفی و نوآوری در برنامه‌سازی رادیو برگزار می‌شود.

انتهای پیام/