شناسهٔ خبر: 70685152 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

دستور تهیه کرم لبو، دسر خوشرنگ زمستانی

اگر تا به حال لبو را فقط به شکل داغ مصرف کرده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم دسر خوشرنگ کرم لبو را در خانه درست کنید و از طعم و بافت متفاوت این خوراکی خوش‌طعم زمستانی لذت ببرید. تهیه آن زمان زیادی نمی‌برد و مواد اولیه آن در دسترس است.

صاحب‌خبر -

همشهری آنلاین: کرم لبو می‌تواند به عنوان دسر یا میان‌وعده تهیه شود و سرشار از ویتامین است.

نام غذا: کرم لبو

آماده‌سازی‌: ۳۰ دقیقه
پخت: ۳ ساعت
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
شیر: ۲ لیوان
خامه صبحانه: نصف پاکت
شکر: ۵ قاشق غذاخوری
لبوی پخته پوره شده: یک لیوان
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱. پودر ژلاتین را در آب بریزید و روی حرارت بخار کتری بنماری کنید.
۲. شیر، شکر و خامه را روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر حل شود. مواد را داخل قالبی مناسب بریزید. مراقب باشید همه فضاهای قالب پر شود.
۴. قابلمه را از روی حرارت بردارید و لبوی پخته و ژلاتین را به ترکیب اضافه کنید.
۴. قالب را ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا دسر بافت سفت و منسجمی پیدا کند.
نکته: مراقب باشید ترکیب شیر و خامه جوش نیاید و مدام آن را هم بزنید.

دستور تهیه کرم لبو، دسر خوشرنگ زمستانی