شناسهٔ خبر: 70667145 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

کارگری:

کار سختی برای حفظ جایگاه دومی پاراآسیایی خواهیم داشت

بیست و چهارمین مجمع عمومی کمیته ملی پارالمپیک به ریاست غفور کارگری در سالن کنفرانس کمیته ملی پارالمپیک برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، بیست و چهارمین مجمع عمومی کمیته ملی پارالمپیک صبح امروز دوشنبه ۱۷ دی به ریاست غفور کارگری رییس کمیته ملی پارالمپیک برگزار شد.

در این مجمع احمد دنیامالی وزیر ورزش، محمود خسروی وفا رییس کمیته ملی المپیک، محمد پولادگر، مریم کاظمی پور نواب رییس کمیته ملی پارالمپیک، محمد تابع سرپرست دبیر کل کمیته ملی المپیک، علی اصغر حسن زاده دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک،‌ برخی از مدال آوران و قهرمانان رشته های ورزشی از جمله زهرا نعمتی، روح الله رستمی، هاجر صفرزاده و... و همچنین برخی از روسای فدراسیون های ورزشی حضور داشتند.

همچنین احمد راستینه نماینده مجلس برای نظارت بر عملکرد کمیته ملی پارالمپیک در این مجمع حضور داشت.

در ابتدای این مجمع حسن زاده دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک گزارشی از مصوبات سال گذشته و رفع مشکلات مالی این کمیته در سال گذشته ارائه داد.

همچنین در ادامه غفور کارگری رییس کمیته ملی پارالمپیک به ارائه برنامه های سال آینده این کمینه پرداخت و گفت: از تمام کسانی که در موفقیت های کاروان ایران در بازی های پاراآسیایی هانگژو و کمیته ملی پارالمپیک پاریس نقش داشتند تشکر می‌کنم. همچنین۳ فدراسیون کوهنوردی، شمشیربازی و روئینگ به عضویت این کمیته درآمدند که با اضافه شدن این فدراسیون ها در حال حاضر ۱۹ فدراسیون، ۱۵ فدراسیون رشته‌ای و ۴ فدراسیون پزشکی، دانشگاهی، کارگری و دانش آموزی به عضویت کمیته ملی پارالمپیک در آمده‌اند.

وی گفت: بازی های پاراآسیایی جوانان قرار بود در تاشکند برگزار شود که شرایط برگزاری در این کشور فراهم نشد و اکنون ۴ کشور مالزی، امارات، بحرین و هندوستان کاندیدای برگزاری این بازی ها هستند که بستگی به تصمیم کمیته بین المللی پارالمپیک دارد. این بازی‌ها در ۱۰ رشته برگزار می شود که ما سعی کردیم اردوهای جوانان را قبل از پارالمپیک پاریس آغاز کنیم و این اردوها ادامه دارد.

او تصریح کرد: هدفمان حفظ جایگاه اول یا دومی جوانان است. البته در بحرین در شرایطی اول شدیم که میزبان توانمندی زیادی در رشته های جانبازان و توانیابان نداشت. البته رویکرد ما در جوانان نیز کیفی گرایی و کسب مدال طلا خواهد بود. بعد از جوانان هدف بعدی ناگویا ژاپن است، در هانگژو دوم شدیم اما در ناگویا، چین مدعی قهرمانی است و کار سختی برای حفظ جایگاه دومی خواهیم داشت.

رئیس کمیته ملی پارالمپیک ادامه داد: راهبرد ما در ناگویا ژاپن همواره کیفی گرایی با تمرکز روی کسب مدال طلا خواهد بود. تلاش بر این است که جایگاه ایران در رنکینگ بازی‌های ناگویا ژاپن تک رقمی شود که هدف بزرگ و سختی است. روی کسانی هزینه خواهیم کرد که احتمال مدال‌آوری آنها بالاست. در کنار نگاه کیفی گرایی با تمرکز روی مدال طلا در جهت ارتقای سطح فرهنگی ورزشکاران نیز تلاش خواهیم کرد.

رئیس کمیته ملی پارالمپیک تاکید کرد: بعد از پارالمپیک پاریس تحول اساسی در بعد فنی ایجاد خواهیم کرد، همچنین در جهت ارتقای سطح علمی مربیان برنامه خواهیم داشت، مربیان آن طور که انتظار داریم ساماندهی نشدند و باید تقویت شوند.

او در ادامه به امر پشتوانه سازی و استعدادیابی در بین ورزشکاران جانباز و توانیاب اشاره کرد و افزود: باید روی استعدادیابی قوی کار کنیم و تمرکز روی رشته‌هایی داشته باشیم که شانس مدال آوری دارند و به صورت ویژه روی آن‌ها برنامه ریزی خواهیم کرد. البته در بعد فرهنگی نیز باید قوی عمل کنیم. 

کارگری با بیان این که در خصوص بعد رسانه‌ای درد زیاد داریم، اظهار کرد: احقاق حقوق رسانه‌ای ورزشکاران جانباز و توانیاب به‌معنای واقعی انجام نشده است، در حال حاضر جایگاه قهرمانان و مدال آوران این رشته از جمله روح الله رستمی و زهرا نعمتی در کجای رسانه است.

او همچنین با بیان این که به دنبال ایجاد تحول در بعد علمی هستیم، خاطرنشان کرد: با حضور مریم کاظمی پور به عنوان رئیس آکادمی ملی پارالمپیک سعی داریم این تحول را از آکادمی شروع کنیم. همچنین در بحث جنبش پارالمپیک، توسعه و رفع محدودیت ها در بخش بانوان و مربیان و مدیریت نیز دنبال ایجاد تحول هستیم.

کارگری تاکید کرد: در اساسنامه کمیته بازنگری صورت گرفته و کارآمد و به روز شده است. ساختار کمیته نیز به پویایی طراحی و به تایید کارشناسان رسیده است‌. همچنین سعی داریم در منابع انسانی، تجهیزات تخصصی و مالی نیز تحول ایحاد کنیم.

در ادامه حسابرس کمیته ملی پارالمپیک به ارائه گزارش مالی کمیته در سال گذشته و برنامه های سال آینده اشاره کرد و به تصویب اعضای مجمع رسید.

محمدرضا مظلومی رئیس فدراسیون نابینایان و کم بینایان نیز در این مجمع گفت: حق ورزشکاران نابینا و کم بینا به حق دیده نشده و امکانات ندارند و بودجه کافی برای برگزاری اردوها نداریم.

همچنین علیرضا سهرابیان رئیس فدراسیون قایقرانی با انتقاد نسبت به نداشتن خوابگاه برای پاراقایقرانی در مجموعه ورزشی آزادی گفت: یکی از ورزشکاران خوب پارالمپیک به خاطر این موضوع دچار عفونت داخلی شد و نتوانست به خاطر این مساله در پارالمپیک پاریس عملکرد خوبی داشته باشد. این موضوع را بارها به پیمانکار مجموعه ورزشی آزادی گوشزد کردیم و حتی به وزارت ورزش نیز گفتیم آما متاسفانه این پیمانکار از دادن اسکان به این ورزشکار پاراقایقرانی امتناع کرد. واقعا جای تاسف دارد با این همه منابع مالی یک فضای امن برای خوابیدن ورزشکاران  معلول که با ویلچر رفت و آمد می‌کنند، نداشته باشیم.

ادامه دارد...