به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، غفور کارگری، رئیس کمیته ملی پارالمپیک در بیست و چهارمین مجمع عمومی به ارائه برنامههای سال آینده این کمیته پرداخت و گفت: از همه کسانی که در موفقیتهای کاروان ایران در بازیهای پاراآسیایی هانگژو و پارالمپیک پاریس نقش داشتند تشکر میکنم. همچنین ۳ فدراسیون کوهنوردی، شمشیربازی و روئینگ به عضویت این کمیته درآمدند که با اضافه شدن این فدراسیونها در حال حاضر ۱۹ فدراسیون، ۱۵ فدراسیون رشتهای و ۴ فدراسیون پزشکی، دانشگاهی، کارگری و دانش آموزی به عضویت کمیته ملی پارالمپیک در آمدهاند.
وی افزود: بازیهای پاراآسیایی جوانان قرار بود در تاشکند برگزار شود که شرایط برگزاری در این کشور فراهم نشد و اکنون ۴ کشور مالزی، امارات، بحرین و هند نامزد برگزاری این بازیها هستند که بستگی به تصمیم کمیته بین المللی پارالمپیک دارد. این بازیها در ۱۰ رشته برگزار میشود که ما سعی کردیم اردوهای جوانان را قبل از پارالمپیک پاریس آغاز کنیم و این اردوها ادامه دارد.
غفور کارگری گفت: هدفمان حفظ جایگاه اول یا دومی جوانان است. البته در بحرین در شرایطی اول شدیم که میزبان توانمندی زیادی در رشتههای جانبازان و توان یابان نداشت. رویکرد ما در جوانان نیز کیفی گرایی و کسب مدال طلا خواهد بود. پس از جوانان هدف بعدی ناگویا ژاپن است، در هانگژو دوم شدیم، اما در ناگویا، چین مدعی قهرمانی است و کار سختی برای حفظ جایگاه دومی خواهیم داشت.
رئیس کمیته ملی پارالمپیک ادامه داد: راهبرد ما در ناگویا ژاپن همواره کیفی گرایی با تمرکز روی کسب مدال طلا خواهد بود. تلاش بر این است که جایگاه ایران در رنکینگ بازیهای ناگویا ژاپن تک رقمی شود که هدف بزرگ و سختی است. روی کسانی هزینه خواهیم کرد که احتمال مدالآوری آنها بالاست. در کنار نگاه کیفی گرایی با تمرکز روی مدال طلا برای ارتقای سطح فرهنگی ورزشکاران نیز تلاش خواهیم کرد.
وی گفت: پس از پارالمپیک پاریس تحول اساسی در بعد فنی ایجاد خواهیم کرد، همچنین برای ارتقای سطح علمی مربیان برنامه خواهیم داشت، مربیان آن طور که انتظار داریم ساماندهی نشدند و باید تقویت شوند.
کارگری در ادامه به امر پشتوانه سازی و استعدادیابی در بین ورزشکاران جانباز و توان یاب اشاره کرد و افزود: باید روی استعدادیابی قوی کار کنیم و تمرکز روی رشتههایی داشته باشیم که شانس مدال آوری دارند و به صورت ویژه روی آنها برنامه ریزی خواهیم کرد. البته در بعد فرهنگی نیز باید قوی عمل کنیم.
رئیس کمیته ملی پارالمپیک با بیان این که درپی ایجاد تحول در بعد علمی هستیم، گفت: با حضور مریم کاظمی پور به عنوان رئیس آکادمی ملی پارالمپیک سعی داریم این تحول را از آکادمی شروع کنیم. همچنین در بحث جنبش پارالمپیک، توسعه و رفع محدودیتها در بخش بانوان و مربیان و مدیریت نیز درپی ایجاد تحول هستیم.
وی افزود: در اساسنامه کمیته، بازنگری صورت گرفته و کارآمد و به روز شده است. ساختار کمیته نیز به پویایی طراحی و به تایید کارشناسان رسیده است. همچنین سعی می کنیم در منابع انسانی، تجهیزات تخصصی و مالی نیز تحول ایجاد کنیم.