شناسهٔ خبر: 70657415 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان:

افزایش نشاط اجتماعی و سیاسی در اولویت فرمانداری اهواز باشد

اهواز- ایرنا- سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: افزایش نشاط اجتماعی و سیاسی در اهواز و ریل گذاری برای فعالیت هرچه بیشتر انجمن‌ها و سمن‌ها انتظار از فرماندار جدید این شهرستان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، علی بویری یکشنبه در نشست شورای اداری اهواز با موضوع تکریم و معارفه فرماندار جدید اهواز، شعار وفاق ملی را یکی از مهمترین و راهبردی‌ترین شعارهای دولت‌ها بعد از انقلاب اسلامی دانست و افزود: این شعار به این معنی است که کشور ایران برای همه ایرانیان است و باید با تبعیت از این شعار، خوزستان را باید برای همه خوزستانی‌ها بدانیم و برای رضایت مردم تلاش کنیم.

وی ادامه داد: لازم است برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در اهواز لازم فرمانداری با همکاری دستگاه‌های اجرایی اقدامات اثرگذار انجام و توسعه روستاهای شهرستان اهواز را در اولویت کاری خود قرار دهد.

بویری با تاکید بر تقویت ارتباط فرمانداری اهواز با رسانه‌ها و خبرنگاران گفت: در آستانه انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا قرار داریم و فرمانداری اهواز از هم اکنون برای اجرای انتخابات امن و سالم اقدامات لازم را انجام دهد و بستر مشارکت حداکثری مردم در این انتخابات را فراهم نماید.

فرماندار سابق اهواز نیز بیان کرد: اهواز پنجمین کلانشهر کشور است اما امکانات بسیار محدودی دارد؛ مردم‌ اهواز از وضعیت اجرای برخی طرح‌ها در این شهر ناراضی هستند به عنوان مثال طرح فاضلاب اهواز باعث نا به سامانی در این شهرستان شده است.

افزایش نشاط اجتماعی و سیاسی در اولویت فرمانداری اهواز باشد

احمد موالی زاده با بیان اینکه مدلی با عنوان «هر هفته یک‌مسجد یک محله» برای افزایش رضایتمندی مردم اهواز در فرمانداری طراحی شد که در این طرح با حضور در جامعه مشکلات مناطق مختلف ارزیابی و با رفع آنها به دنبال افزایش رضایتمندی مردم هستیم.

وی افزود: برای رفع مشکلات اهواز حلقه‌های میانی با کمک افراد دلسوز شهر تشکیل شد که در کنار فرمانداری مشکلات شهر را پیگیری می کردند؛ مجموعه این اقدامات باعث رضایت نسبی مردم اهواز شد.

فرماندار سابق اهواز گفت: مردم اهواز از نحوه اجرای طرح فاضلاب ناراضی هستند و نتیجه مطلوبی از این طرح ندیدند ضمن اینکه با اجرای این طرح میزان ورود فاضلاب به رودخانه کارون کاهش نیافت.

موالی‌زاده حاشیه نشینی را از دیگر مشکلات اهواز نام برد و افزود: ۴۰۰ هزار نفر حاشیه نشین در اهواز وجود دارد که با کمبود امکانات و رفاهیات روبرو هستند؛ نمی‌توان با این میزان حاشیه نشینی به فکر ارتقا و توسعه اهواز بود.

وی کمبود فضای تفریحی را یکی از بزرگترین مشکلات این شهرستان عنوان کرد و ادامه داد: تجمعات کارگری یکی از مقوله های بسیار مهم اهواز است، همین امروز نیز شاهد وقوع یک تجمع کارگری در اهواز بودیم که بیشتر این اعتراضات مربوط به مشکلات حوزه کارگری است.

فرماندار سابق اهواز با ابراز گله مندی از برخی تصمیمات در مرکز که تبعاتی را در شهرستان ها ایجاد می‌کند، تصریح کرد: در بسیاری موارد تصمیم‌گیری‌هایی که در مرکز انجام می‌شود برای شهرستان‌ها تبعاتی دارد و متاسفانه به دلیل نبود اختیارات لازم در شهرستان‌ها نمی توان این مشکلات را حل کرد.

وی افزود: با اعتبارات آلایندگی وضعیت روستاهای شهرستان اهواز بسیار بهبود یافته و همین موضوع باعث مهاجرت معکوس از حاشیه و شهرهای اهواز به این روستاها شده است، به عنوان مثال ۹۰ درصد گازرسانی در روستاهای بخش غیزانیه اهواز انجام شده و تنها چهار روستای این بخش آبرسانی نشده است.

موالی زاده با بیان اینکه از مردم حاشیه شهرستان اهواز خجالت زده هستم، اظهار کرد: مردم حاشیه شهر با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند و برای رفع مشکلات در این مناطق نیاز به یک عزم جدی و جمعی است.

وی با اشاره به مشکلات ایجاد شده در شورای شهر اهواز ادامه داد: مشکلی که در شورای اسلامی شهر اهواز رخ داد یک موضوع داخلی بود و برخی افراد در این موضوع فرماندار اهواز را به جانب داری متهم کردند که از این موضوع گله مند هستم.

فرماندار سابق اهواز گفت: من برای مصلحت شهر به خودم اجازه ندادم در امور شورای شهر دخالت کنم و از شورای حل اختلاف استان درخواست شد که برای رسیدگی به این اختلافات ورود کند.

وی اضافه کرد: زمانی که مشکل شورا باعث آسیب زدن به شهر شد درخواست برگزاری جلسه فوق العاده‌ دادم که در آن‌ جلسه بسیاری از موارد شهر مطرح و حل شد؛ همواره باید مصلحت شهر مد نظر باشد و بر این اساس تصمیم‌گیری و اقدام شود.

موالی زاده با اشاره به مشکلاتی که گریبان گیر گروه ملی فولاد ایران در اهواز است، اظهار کرد: یکی از راهکارهای بسیار مهم برای حل مشکلات این شرکت یکپارچه شدن آن با فولاد اکسین و فولاد خوزستان است.

وی افزود: نگاه به فرمانداری اهواز باید بسیار بالاتر باشد، متاسفانه فرمانداری اهواز دیده نمی‌شود و زیر سایه استانداری کار می‌کند، این در حالی است که فرمانداری باید اختیارات کافی داشته باشد.

سرپرست جدید فرمانداری اهواز در ادامه این نشست بیان کرد: برای برون رفت از مشکلات هیچ راهی جز اتحاد و همدلی نیست و مدیران باید تحمل انتقاد را داشته باشند و فرمانداری باید در کنار شهرداری و شورای شهر اهواز اهداف و طرح ها را در این کلانشهر پیش ببرد.

شهاب صدیقی افزود: در حوزه پروژه فاضلاب اهواز، از یکهزار و ۷۰۰ کیلومتر تنها ۷۱۴ کیلومتر باقی مانده و بیش از ۶۲ تا ۶۳ درصد پیشرفت فیزیکی را نشان می دهد.

وی ادامه داد: بیش از ۶۰ ایستگاه پمپاژ در این طرح باید احداث شود و هنوز ۵۰ درصد ایستگاه‌ها احداث نشده است.

افزایش نشاط اجتماعی و سیاسی در اولویت فرمانداری اهواز باشد

سرپرست جدید فرمانداری اهواز با تاکید بر لزوم احداث ۲ تصفیه خانه بزرگ در این شهرستان گفت: تنها تصفیه خانه شرق افتتاح شده و حجم زیادی از کار باقی مانده است.

وی افزود: برای اجرای طرح شبکه جمع آوری آب‌های سطحی اهواز به اعتباری بالغ بر ۱۵.۷ هزار میلیارد تومان نیاز است.

صدیقی تاکید کرد: تا سال ۱۴۰۵، حداقل سرانه فضای سبز اهواز باید ۱۵ مترمربع به ازای هرنفر باشد که در شرایط فعلی فاصله زیادی تا تحقق این هدف داریم.

وی افزود: تلاش داریم تا با حمایت استانداری خوزستان طرحی به مرکز برای تاسیس شبکه جمع آوری روان آب ها ارائه و براساس آن اعتباری به میزان ۱۴ هزار میلیارد ریال جذب شود.

سرپرست جدید اهواز با بیان اینکه در آستانه سفر هیات دولت هستیم، اظهار کرد: برای مطالبه گری از هیات دولت لازم است تا به دور از اختلافات طرح ها و پیشنهادات مهم در راستای آبادانی هرچه بیشتر اهواز تهیه و به رییس جمهور ارائه شود.

به گزارش ایرنا، در شورای اداری امروز اهواز از زحمات احمد موالی زاده فرماندار سابق اهواز قدردانی و شهاب صدیقی به عنوان فرماندار جدید اهواز معرفی شد.