شناسهٔ خبر: 70646085 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی اعلام کرد

۷.۶ درصد مردم جهان دچار «فقر شدید» هستند/ جنگیدن با فقر با اهرم اقتصادی اشتباه است

رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی با بیان اینکه ۷.۶ درصد از افرادی که در کره زمین زیست می‌کنند دچار فقر شدید هستند، گفت: ۱۳۵ میلیون نفر از این فقرا زیر ۱۵ سال سن دارند که این نشان می‌دهد فقر، فامیلی و خانوادگی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، ابراهیم صادقی‌فر در سلسله نشست‌های گفتمان‌سازی عدالت اجتماعی فراگیر تحت عنوان «افق گشایی موضوع فقر» که در موسسه کار و تامین اجتماعی برگزار شد، با بیان اینکه ۷.۶ درصد از افرادی که در کره زمین زیست می‌کنند دچار فقر شدید هستند، اظهار کرد: ۱۴.۴ درصد از این افراد در روستاها و ۱.۶ درصد در مناطق شهری سکونت دارند.

وی افزود: ۳۰۷ میلیون نفر از این افراد زن و ۳۰۶ میلیون نفر مرد، دچار فقر شدید هستند. ۱۳۵ میلیون نفر، زیر ۱۵ سال سن دارند و این نشان می‌دهد که فقر، فامیلی و خانوادگی است.

فقر در ایران نیز مسئله‌ای حاشیه‌ای نیست



صادقی‌فر با بیان اینکه امروزه فقر در ایران نیز مسئله حاشیه‌ای نیست و بخشی از جامعه ما را نیز با خود درگیر کرده است، گفت: بخش مهمی از هموطنان ما با مسئله فقر درگیرند که بین ۲۲ تا ۲۷ درصد در نوسان‌اند و این قسمت از جامعه ما، در تامین حداقل نیازهای اساسی خود دچار مشکل هستند.

بنابر اظهارات وی، در سنوات اخیر نشان داده شده که فقر روند افزایشی داشته و شکاف طبقاتی را نیز عمیق‌تر کرده است.

رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی تصریح کرد: به نظر این موضوع جزو اساسی‌ترین موضوعات است که سیاستگذاران باید به آن توجه کنند. با اهرم اقتصادی به جنگ فقر رفتن اشتباه است. فقر پدیده چند وجهی است که یک ریشه در حوزه اقتصاد و بخشی در حوزه مسائل اجتماعی، فرهنگی و سیاسی دارد لذا متخصصان، اقتصاددانان و متخصصان حوزه سلامت و محیط زیست نیز باید به آن ورود کنند.

نیازمند سیاستهای فقرزدا هستیم

بازماندگی از تحصیل و نابرابری آموزشی در حال افزایش

رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی با تاکید بر اینکه سیاستگذاران باید برنامه جامع و هماهنگی برای فقرزدایی تدوین کنند، گفت: شاخص فقر چند بعدی نشان می‌دهد که در وضعیت بسیار حساسی قرار داریم و لازم است که این گفتمان مشخص در خصوص سیاستگذاری فقرزدا داشته باشیم. گفتمان جدی رفاهی در سطح کشور نیاز داریم تا در حوزه فقر ورود کنیم و سیاستهای فقرزدا داشته باشیم.

وی در ادامه افزود: آمارهای موجود نشان می‌دهد که بازماندگی از تحصیل در حال افزایش است که این موضوع در اثر عوامل اقتصادی و اجتماعی است و از سوی دیگر نابرابری آموزشی در اثر گسترش مدارس خاص نیز در حال افزودن است که این فقر آموزشی را تشدید می‌کند.

انتهای پیام

برچسب‌ها: