به گزارش سایت دیده بان ایران ؛ امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در اولین همایش سراسری تربیت و آموزش نیروی هوایی ارتش که در مرکز آموزشهای هوایی شهید خضرایی برگزار شد، ضمن تبریک حلول ماه رجب و گرامیداشت سالروز شهادت شهید ستاری و شهید حاج قاسم سلیمانی، از اقدامات انجام گرفته در حوزه تربیت و آموزش در نیروی هوایی ارتش قدردانی کرد.
بنابر روایت ایسنا، فرمانده کل ارتش، اظهار کرد: بحث زمان، منظم و منضبط بودن از مزیتها و شاخصهای ارتش جمهوری اسلامی ایران است و همه باید آن را حفظ کنیم و به مأموریت سربازی خود بپردازیم. امیر سرلشکر موسوی در ادامه با بیان اینکه آموزش رکن همه پیشرفتها، موفقیتها و موجب استحکام است، تصریح کرد: هر کجا که از آموزش سخن میگوییم منظور تربیت و آموزش است، چرا که آموزش بدون تربیت هیچ کاره است و حتماً باید با یکدیگر همراه باشد.
وی ضمن اشاره به نقش مهم تربیت و آموزش در ارتش ادامه داد: غیرت در فطرت همه انسانها وجود دارد که در برخی ممکن است بر اثر یک ماجرا به حداقل رسیده و یا خاموش شده باشد در مقابل، برخی نیز این صفت را کاملاً شفاف و فعالانه در اختیار دارند.
فرمانده کل ارتش افزود: از میان این افراد آنها که روحیه فداکاری، غیرت و تقدیم جان برای همنوع را بیش از بقیه دارند معمولاً لباس سربازی را انتخاب میکنند و جان، هستی و رفاه خود و بسیاری از آنچه برای انسانها وجود دارد را داوطلبانه رها میکنند تا کار سربازی را انجام دهند.
وی گفت: خلبانان غیور نیروی هوایی الهی ارتش جمهوری اسلامی ایران از اینگونه افراد هستند که همواره با درک صحیح از موقعیت و شرایط، آماده انجام عملیات و جانفشانی در راستای حفظ تمامیت ارضی و آرامش ملت ایران هستند و این اقدام حاصل تربیت و آموزش است.
امیر سرلشکر موسوی تأکید کرد: اینکه همه افراد رگههایی از غیرت دارند سر جای خود و آنها که روحیه فداکاری دارند لباس سربازی به تن میکنند، صحیح است اما اینکه در بزنگاههایی که پیش میآید، یک مرتبه تعدادی آمادگی خود را اعلام و تأکید میکنند که آمادگی داریم هر اقدامی که لازم باشد انجام دهیم حاصل تربیت و آموزش است که همواره باعث سرافرازی و روسفیدی ما است و در سالهای پس از پیروزی انقلاب از این قبیل اقدامات در نیروی هوایی الهی ارتش جمهوری اسلامی ایران کم پیش نیامده است.
فرمانده کل ارتش،با بیان اینکه برابر فرمایشات مقام معظم رهبری، آموزش یک فریضه است، گفت: معظم له یک ادیب هستند و واژهها را به جا استفاده میکنند، ایشان آموزش را فریضه دانستند و ما میدانیم توجه به فرایض و بیتوجهی به فرایض چه پیامدهایی خواهد داشت.
وی افزود: باید بتوانیم بین آموزش و تربیت و معنویت یک ارتباط برقرار کنیم و بدانیم که کار ما در دانشگاهها و مراکز آموزشی تمام نمیشود و آموزش حین خدمت باید جدی گرفته شود و غنیتر شود.
امیر سرلشکر موسوی با اشاره به ضرورت هوشمندسازی آموزشها و استفاده از هوش مصنوعی گفت: باید از پیشرفتهای سریع فناوری و علم در آموزشها بهره برد و اگر خدای ناکرده از آنها غفلت کنیم آسیب خواهیم دید. باید به اثر بخشی تربیت و آموزش توجه داشته باشیم زیرا بدون توجه به اثر بخشی سرمایهها هدر میرود.
فرمانده کل ارتش در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جنگ رسانهای دشمنان علیه محور مقاومت تصریح کرد: مدتی است یک جنگ شدید رسانهای حتی قالب، بر درگیریهای نظامی و سیاسی شکل گرفته است که قویتر، پر شدتتر و فراگیرتر در همه جهان و منطقه از جمله کشور ما انجام میشود و با بزرگنمایی و کوچکنمایی موارد مدنظر خود میخواهند یک مسائل را به ذهن مخاطب القا و تلقین کنند.
وی افزود: یکی از موارد القا شده، ضعیفشدن مقاومت است. آنها که به دنبال القای این مطلب هستند، تصور میکنند که مقاومت مانند یک مجموعه پیچ و مهرهای است که بخشی از آن دچار شکست شده و از بین میرود در صورتی که چنین مطلبی اصلأ وجود ندارد.
امیر سرلشکر موسوی در ادامه با بیان اینکه مقاومت یک تفکر، فرهنگ و اندیشه است، خاطرنشان کرد: این فرهنگ نه تنها هرگز تضعیف نشده و نمیشود بلکه از زمان طوفان الاقصی به بعد، این مقاومت قویتر، همهگیرتر، گستردهتر و عمیقتر شده است که بسیاری از قرائن آن را به چشم خود در افکار مردم جهان و منطقه مشاهده میکنیم.
وی ادامه داد: هر کدام از کودکانی که هم اکنون در فلسطین در حال رشد هستند هر کدام یک یحیی سنوار خواهند شد. آیا با شهادت ۷۲ نفر از برترین انسانهای جهان در یک نیمروز داغ و سوزان در صحرای کربلا، تفکر حسینی از بین رفت که مقاومت نیز از بین برود؟
فرمانده کل ارتش با تأکید بر قدرت مقاومت و فرهنگ آن ادامه داد: هنوز هم حتی افرادی که مسلمان نیستند و اعتقاد مذهبی ندارند نیز به فرهنگ عاشورا و فرهنگ بزرگمردی مانند حسین بن علی (ع) تأسی و اقتدا میکنند و راه خود را بر این مبنا طی میکنند.
وی افزود: مقاومت موضوعی نیست که با به شهادت رساندن یا تخریب از بین برود بلکه قطعاً بنابر آنچه در تاریخ مطالعه کردهایم و با آنچه از جامعهشناسی و روابط سیاسی میدانیم، قطعاً مقاومت با حوادث اتفاق افتاده، قویتر شده است حتی موضوع فیزیکی آن نیز صحیح نیست بلکه ناشی از یک جنگ رسانهای است.
فرمانده کل ارتش با بیان اینکه دشمنان در حال القای مطالب نادرست درباره قدرت مقاومت هستند، تصریح کرد: القای دوم درباره پیروزی نظام سلطه و رژیم صهیونیستی است. کشتن تعدادی کودک، زن، پیرزن، پیرمرد، مردم بیگناه و بمباران خانه، بیمارستان، مدرسه و دانشگاه که پیروزی محسوب نمیشود.
وی ادامه داد: اگر قرار باشد فهرستی از شکستها و پیروزیهای رژیم صهیونیستی تهیه کنیم حتماً بایستی این اقدامات را برای نظام سلطه و رژیم صهیونیستی در بخش شکستها یادداشت کنیم نه پیروزیها.
امیر سرلشکر موسوی در ادامه ضمن تأکید بر شکستهای مختلف رژیم صهیونیستی و عدم دستیابی این رژیم به اهداف مدنظر خود خاطرنشان کرد: اهداف اعلام شده توسط رژیم صهیونیستی در آبان ۱۴۰۲ را بررسی کنید و ببینید که به کدام یک از اهداف خود دست پیدا کرده است اگر یک هدف از اهداف مدنظر آنها محقق شده باشد در فهرست پیروزیها یادداشت کنید البته اگر چنین دستاوردی وجود داشته باشد.
فرمانده کل ارتش ضمن تأکید بر تداوم مسیر مقاومت تصریح کرد: دشمنان با به شهادت رساندن هر یک از مجاهدان مقاومت موجب شدند که دهها نفر مانند هر کدام از آنها در جهان علیه دشمنان ایجاد شوند و به ازای هر قطره خون که بر زمین ریختند یک دشمن برای خود ایجاد کردند لذا؛ این اقدام دشمنان نه تنها یک پیروزی برای آنها محسوب نمیشود بلکه یک شکست نیز به آنها تحمیل کرد.
وی افزود: القای بعدی دشمن در حوزه برد و باخت است و به دنبال این هستند که این مفهوم را در ذهن مردم منطقه به خصوص آزادیخواهان و حقطلبان و آحاد افراد مقاومت القا کنند.
امیر سرلشکر موسوی اظهار کرد: همه ما به خصوص نظامیان میدانیم که عقب و جلو رفتن در میدان نبرد تعیینکننده پیروز نهایی نیست بلکه طبیعت یک نبرد بزرگ است البته در یک نبرد بزرگ امتیاز رد و بدل میشود ولی برنده نهایی در پایان هر نبرد تعیین میشود نه در میانه جنگ.
فرمانده کل ارتش با بیان اینکه مقاومت گریبان رژیم صهیونیستی و حامیان آن را رها نخواهد کرد تصریح کرد: صهیونیسم مسیر ظلم، غصب، جنایت، کودککشی و نادیدهگرفتن ارزشهای انسانی که برای حیات ننگین خود انتخاب کرده است سرنوشتی جز زوال و اضمحلال نخواهد داشت.
فرمانده کل ارتش در پایان با اشاره به توان و قدرت ارتش خاطرنشان کرد: بسیاری از توانمندیها و دستاوردهای ما رسانهای نشده است؛ زیرا قرار نیست که همه دستاوردها و توانمندیهایمان را علنی کنیم و پیش چشم دشمن قرار دهیم. آن چیزی که دشمن از توان نظامی ما نمیداند بسیار بیشتر از چیزهایی است که میداند.