شناسهٔ خبر: 70578222 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

انتقاد معاون استاندار از روند پرداخت تسهیلات مسکن ملی در لرستان

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت بعد از سه سال فقط ۲۵ درصد تسهیلات پرداخت شده است و طرح‌های مسکن سازی استان موفقیت چندانی ندارد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان در جلسه شورای مسکن گفت: از مجموع متقاضیان مسکن ملی در این استان ۴۱ هزار و ۲۵۲ خانوار دارای شرایط دریافت مسکن ملی هستند.
 
 احمدرضا دالوند گفت: تکلیف مردم در نهضت ملی مسکن باید مشخص شود، چراکه با گذشت سه سال همچنان شرایط مشخصی ندارند.
 
وی با بیان اینکه این طرح در برخی دستگاه‌ها خروجی مطلوبی نداشته است، افزود: رضایت مندی چندانی برای مردم در اثر این روند حاصل نشده است.
 
معاون استاندار لرستان ادامه داد: تورم‌های اقتصادی و هزینه بالای ساخت و ساز باعث شده مردم نتوانند دسترسی به مسکن داشته باشند و از طرفی پرداخت تسهیلات نیز در شرایط مطلوبی نیست.
 
دالوند یادآور شد: بسیاری از دستگاه‌ها در این تاخیر دخیل هستند که باید این کم کاری‌ها جبران و ۱۳ هزار واحد تعیین تکلیف و سیاست‌های دولت چهاردهم دنبال شود.
 
وی اضافه کرد: اصلی‌ترین مانع این طرح در شهر‌های خرم آباد و بروجرد است و عدم صدور پروانه و همکاری شهرداری‌ها باید برای همیشه برطرف شود.
 
معاون عمرانی استاندار لرستان تأکید کرد: بحث صدور پروانه جهت تعیین تکلیف مردم باید با فوریت پیگیری شود.
 
دالوند ادامه داد: بعد از سه سال فقط ۲۵ درصد تسهیلات پرداخت شده است و طرح‌های مسکن سازی استان موفقیت چندانی ندارد.
 
وی عنوان کرد: همچنین واحد‌های مسکن مهر باید تعیین تکلیف و پروژه‌های مورد نظر تکمیل و تحویل مردم داده شود.
 
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: جلسات شورای مسکن بصورت ماهانه و مستمر در استان برگزار خواهد شد.
 
دالوند افزود: پیرو جلسه شورای عالی مسکن این جلسه برگزار می‌شود، ۱۱۶ هزار واحد مسکن ملی سهمیه استان بود که در این راستا ۱۵۶ هزار نفر ثبت نام و ۴۱ هزار و ۲۵۲ نفر دارای شروط لازم بودند و برای دریافت مسکن ملی انتخاب شدند.
 
وی ادامه داد: براساس دستور ریاست جمهوری تعهد دولت قبلی قطعی و باید انجام و تصمیمات قبلی باید نهایی شود.
 
دالوند اظهار داشت: ۱۳ هزار واحد در استان شروع و اولویت نخست پرداخت تسهیلات است که تاکنون ۲۵ درصد این تعداد وام‌های تعیین شده را دریافت کرده‌اند.
 
وی تأکید کرد: دستگاه‌های خدمات رسان باید بصورت مستمر مشکلات و چالش‌ها را پیگیری و مرتفع کنند.

<div id="video-display-embed-code_11882942"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4420163/11882942?width=600&height=350"></script></div>