مهدی زندیهوکیلی، ۱۱ دیماه در ستاد ساماندهی امور جوانان استان مرکزی اظهار کرد: من نسبت به این ستاد، احساس خوبی ندارم چراکه تنها یکسری کارهای موردی و مقطعی توسط اعضای ستاد انجام شده و خیلی کارگروه فعال و نتیجهگرایی نبوده و مطابق برنامه پیش نرفته است. دستور کارها مشخص است و باید این جلسه به مقدمهای برای انجام کارها تبدیل شود. ما تحولی در جامعه حس نمیکنیم و نیاز به حرکت جدیتری هست.
وی با تاکید بر اینکه باید برای تمام جوانان استان برنامه داشته باشیم، افزود: علت فعال نبودن این ستاد، فقط اداره ورزش و جوانان نیست چراکه تنها بخشی از وظایف به عهده این اداره است و سایر ادارات نیز بایستی نقش خود را ایفا کنند. موضوعاتی مثل اوقات فراغت و اشتغال جوانان موضوعاتی بین بخشی است و عوامل و دستگاههای مختلفی باید درگیر باشند.
زندیه وکیلی با بیان اینکه در چنین جلساتی نباید صرفا گزارش ارائه شود، گفت: در این حوزه باید کار برنامهای انجام دهیم و تکالیفی مشخص کنیم و همه عوامل ستاد، این تکالیف را انجام دهند. متاسفانه ما در این ستاد، عدم هماهنگی بین دستگاهها را شاهد هستیم در حالی که باید خروجی کمی و کیفی داشته باشیم.
استاندار مرکزی با تاکید بر اینکه ما به عنوان دستگاههای متولی کار ویژهای در حوزه جوانان انجام ندادهایم، تصریح کرد: ما نیازمند کار نظاممند و با انضباط هستیم که این نظام باید توسط دبیرخانه ستاد ایجاد شود. خیلی از کارها نیاز به اعتبار ندارد و امکانات و زیرساختهای آن در استان موجود است.
وی اضافه کرد: عرصهها در حوزه جوانان باید متفاوت و مطابق با علایق و نیازهای روز آنان باشد. ما اگر نتوانیم در حوزههای ورزش، هنر، رسانه، فیلم، تئاتر و موسیقی کاری برای جوانان انجام دهیم، آنها به دنبال برنامههای ما نخواهند آمد. وقتی میتوانیم اثرگذار باشیم که سبد محصولاتمان متنوع و فراگیر باشد.
زندیه وکیلی اظهار کرد: نمیشود که به همه جوانان بگوییم باید خودتان کارآفرینی کنید. این وظیفه ماست که برای اشتغال جوانان برنامه داشته باشیم. هنرستانهای جوار صنعت را باید تا چهار سال آینده افزایش دهیم چون این هنرستانها اشتغال جوانان را تضمین میکنند. ما در بخشهایی از استان مثل زرندیه، ساوه، دلیجان و محلات نیروی کار متخصص نداریم و باید تعداد این هنرستانها را افزایش دهیم.
استاندار مرکزی در رابطه با شکایت شهرداری اراک از ادارهکل ورزش و جوانان جهت تخلیه ساختمان خانه جوان استان مرکزی گفت: مگر غاصبانه و بدون اذن شهرداری این تصرف صورت گرفته که شهرداری شکایت کرده است؟ به چه حقی دستگاههای اجرایی علیه همدیگر شکایت میکنند؟ شورای حل اختلاف دستگاههای اجرایی، استانداری است.
وی افزود: شهرداریهای دیگر شهرها، ورزشگاه و فرهنگسرا و زیرساختهای فرهنگی برای جوانان میسازند و در اختیارشان میگذارند. حالا اینکه شهرداری اراک یک ساختمان به خانه جوان اختصاص داده که چیزی نیست. از شهرداری اراک بعید است که درخصوص چنین چیزی شکایت کند.
زندیه وکیلی با بیان اینکه در همین هفته تکلیف ساختمان خانه جوان مشخص میکنیم، گفت: بیش از این نباید در این خصوص تعلل کنیم و با شهرداری و شورای شهر صحبت میکنم که این موضوع حل شود. خانه جوان، موضوعی عامالمنفعه است و خانهای برای جوانان است و شهرداری اراک وظیفه دارد یک مکان مناسب را برای خانه جوانان مهیا کند. مجموعه ورزشی پنج مرداد مرکزیت لازم را ندارد و چون فضای ورزشی است بستر خوبی برای ایجاد خانه جوان نیست.
انتهای پیام