به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مهدی زندیهوکیلی ظهر امروز در ستاد ساماندهی امور جوانان استان مرکزی با اشاره به ضرورت حل مشکلات بین دستگاهی از طریق استانداری مرکزی اظهار کرد: اینکه شهرداری اراک به منظور تحویل و تخلیه خانه جوان دست به شکایت زده غیرقابل قبول و پذیرش است زیرا این تصرف و حضور با هماهنگی خود مجموعه شهرداری بوده و به هیچ وجه اختلاف و شکایت بین دستگاه های اجرایی استان قابل قبول نیست، به چه حقی دستگاههای اجرایی علیه همدیگر شکایت میکنند؟ باید توجه داشت که "استانداری مرکزی" شورای حل اختلاف دستگاههای اجرایی استان است.
وی افزود: از شهرداری اراک بعید است چنین اقداماتی انجام دهد در حالی که در شهرها و کلانشهرهای دیگر مجموعه شهرداری، فرهنگسرا، سراهای فرهنگی و هنری، ورزشگاه میسازند و زیرساختهای مربوط به جوانان را تقویت می کنند حال آنکه در اراک شهرداری یک ساختمان به عنوان خانه جوان در اختیار قرار داده که کار خاصی نبوده و این شکایت برای تخلیه دیگر موضوع عجیب و غیرقابل قبولی است که در همین هفته تکلیف ساختمان خانه جوان مشخص میکنیم و نباید بیشتر تعلل کرد.
زندیهوکیلی عنوان کرد: طی این هفته با شهردار و شورای شهر اراک صحبت خواهم داشت و دستورات لازم را صادر خواهیم نمود تا این موضوع حل شودچراکه خانه جوان، موضوعی عامالمنفعه است و مجموعه ای برای حوزه جوانان است و شهرداری اراک وظیفه دارد یک مکان مناسب را برای خانه جوانان در نظر بگیرد، البته در تعیین جایی برای جوانان باید تمام ابعاد را در نظر گرفت تا مکانی به فعالیت برای جوانان اختصاص یابد که متناسب با روحیه و اندیشه جوانان باشد و اینکه مجموعه ورزشی پنج مرداد بخواهد برای خانه جوان در نظر گرفته شود قابل قبول نبوده و مرکزیت لازم را ندارد و چون فضای ورزشی است بستر خوبی برای ایجاد خانه جوان نیست.
هنرستانهای جوار صنعت را باید تا 4 سال آینده افزایش دهیم
استاندار مرکزی با اشاره به ضرورت توجه به سلایق و علایق جوانان در برنامهریزی حوزه جوانان گفت: یکی از تأکیدات موکد رهبرمعظم انقلاب اسلامی که بارها از سوی ریاست جمهور نیز مورد تأکید بوده توجه به ظرفیت جوانان و برنامه ریزی این حوزه با حضور خود جوانان و مطابق خواست آنهاست بنابراین باید عرصهها در حوزه جوانان باید متفاوت و مطابق با علایق و نیازهای روز آنان باشد و ما اگر نتوانیم در حوزههای ورزش، هنر، رسانه، فیلم، تئاتر و موسیقی کاری برای جوانان انجام دهیم، آنها به دنبال برنامههای ما نخواهند آمد. وقتی میتوانیم اثرگذار باشیم که سبد محصولاتمان متنوع و فراگیر باشد چراکه نمیشود که به همه جوانان بگوییم باید خودتان کارآفرینی کنید، بلکه وظیفه ماست که برای اشتغال جوانان برنامه داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: باید بتوانیم بخش علمی را در کنار حوزه جوانان استان پویاتر کنیم و شاهد افزایش مهارت و دانش جوانان باشیم. بنابراین هنرستانهای جوار صنعت را باید تا 4 سال آینده افزایش دهیم چون این هنرستانها اشتغال جوانان را تضمین میکنند وما در بخشهایی از استان مثل زرندیه، ساوه، دلیجان و محلات نیروی کار متخصص نداریم و باید تعداد این هنرستانها را افزایش دهیم.
در ستاد امور جوانان نباید صرفا گزارش ارائه شود/ برنامه وراهکار ارائه کنید
استاندار مرکزی با گلایه و انتقاد از فعالیت ستاد ساماندهی امور جوانان گفت: نسبت به این ستاد احساس خوبی ندارم زیرا در آن تنها یک مجموعه کارهای موردی و مقطعی توسط اعضای ستاد انجام شده و خیلی کارگروه فعال و نتیجهگرایی نبوده و مطابق برنامه پیش نرفته است. دستور کارها مشخص است و باید این جلسه به مقدمهای برای انجام کارها تبدیل شود. ما تحولی در جامعه حس نمیکنیم و نیاز به حرکت جدیتری بوده این در حالی است که باید برای تمام جوانان استان برنامه داشته باشیم که البته علت فعال نبودن این ستاد، فقط ورزش و جوانان نیست چراکه تنها بخشی از وظایف به عهده این اداره است و سایر ادارات نیز باید نقش خود را ایفا کنند. موضوعاتی مثل اوقات فراغت و اشتغال جوانان موضوعاتی بینبخشی است و عوامل و دستگاههای مختلفی باید درگیر باشند.
زندیه وکیلی اضافه کرد: در چنین جلساتی نباید صرفا گزارش ارائه شود، در این حوزه باید کار برنامهای انجام دهیم و تکالیفی مشخص کنیم و همه عوامل ستاد، این تکالیف را انجام دهند که متأسفانه ما در این ستاد، عدم هماهنگی بین دستگاهها را شاهد هستیم در حالیکه باید خروجی کمی و کیفی داشته باشیم. بنابراین ما به عنوان دستگاههای متولی کار ویژهای در حوزه جوانان انجام ندادهایم، ما نیازمند کار نظاممند و با انضباط هستیم که این نظام باید توسط دبیرخانه ستاد ایجاد شود و خیلی از کارها نیاز به اعتبار ندارد و امکانات و زیرساختهای آن در استان موجود است.
انتهای پیام/711/
∎