شناسهٔ خبر: 70558563 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

علم باید به درد زندگی مردم بخورد

سرپرست دانشگاه جامع‌ علمی‌کاربردی گفت: هدف ما این است که علم را به زندگی مردم بیاوریم و آن را به بخش جدایی‌ناپذیر از فعالیت‌های روزمره تبدیل کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد علی‌اکبری سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی به تأثیر پژوهش و فناوری بر مرجعیت علمی کشور اشاره و اظهار کرد: در حوزه مرجعیت علمی، دو مقوله اصلی وجود دارد یکی مرجعیت جهانی که به چاپ مقالات، ثبت اختراع و نوآوری‌های بین‌المللی مربوط می‌شود و دانشگاه جامع علمی کاربردی در این حوزه مسئولیت مستقیمی ندارد.

وی به مقوله دوم اشاره کرد و گفت: در این مقوله مرجعیت بومی است که به کاربردی کردن علم در زندگی روزمره مردم مربوط می‌شود، این همان چیزی است که دانشگاه جامع علمی کاربردی باید به آن بپردازد.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی عنوان کرد: ما باید به‌دنبال راه‌هایی باشیم تا آموزش‌های مهارتی را با استفاده از جدیدترین یافته‌های علمی به‌روز کنیم، به‌عنوان نمونه، با گسترش هوش مصنوعی، باید آموزش‌های ما نیز به سمت استفاده از این فناوری پیشرفته حرکت کند. هدف ما این است که علم را به زندگی مردم بیاوریم و آن را به بخش جدایی‌ناپذیر از فعالیت‌های روزمره تبدیل کنیم.

منبع: فارس