شناسهٔ خبر: 70549459 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: الف | لینک خبر

بهترین آموزشگاه دوره plc

صاحب‌خبر -

در دنیای نوین امروز، صنایع نسبت به گذشته تغییرات بسیاری داشته اند که مهم ترین آن ها، استفاده از اتوماسیون های صنعتی مانند plc است. از این رو، بسیاری از افراد نیز قصد ورود به این حیطه شغلی را دارند. برای ورود به این حرفه و کسب و کار، لازم است تا دوره plc را در آموزشگاه ها و تحت نظر اساتید بگذرانید و مدارک مربوطه را دریافت کنید.

می توان اذعان داشت که در دنیای نوین امروزی، به منظور کنترل و خودکار سازی فرآیندها و عملیات های صنعتی، خدماتی، تجاری و ... از یک سری کنترل کننده های کاملا دیجیتال و مدرن استفاده می شود و این کنترل کننده ها می تواند فرآیندهای صنعتی را سریع تر و بهتر انجام دهد. در واقع plc از جمله مهم ترین و پرکاربردترین تجهیزات کنترلی در صنعت به شمار می آید و نقش بسیار مهمی را در زندگی ما ایفا می کند. از سوی دیگر با توجه به نوین بودن این حوزه شغلی، مانند سایر بخش های مهندسی اشباع شده نیست و با آموزش و گذراندن دوره plc می توانید به راحتی در صنایع مختلف مشغول به کار شوید. در این مطلب قصد داریم تا به بررسی آموزشگاه دوره plc بپردازیم و همچنین اطلاعاتی را در خصوص این رشته خدمت شما عزیزان بیان کنیم.



plc چیست؟

پیش از آن که به بررسی دوره plc بپردازیم، در ابتدا باید تعریفی از آن را خدمت شما عزیزان ارائه دهیم. به صورت کلی باید اشاره داشت که plc مخفف Programmable Logic Controller می باشد و در اصل به معنای کنترل ‌کننده منطقی قابل ‌برنامه ‌نویسی است.

برای آن که بتوانید پی ال سی را بهتر درک کنید، لازم است تا اطلاعاتی در خصوص سیستم های کنترلی داشته باشید. همچنین برای یادگیری اصولی میتوانید در دوره plc شرکت کنید. پی ال سی یک سیستم کنترلی که در صنایع مختلف استفاده می شود، معمولا از سه بخش اصلی زیر تشکیل شده است:

  • سنسور : در واقع سنسورها اطلاعات دستگاه یا فرایندی که لازم است کنترل گردد را دریافت کرده و آن را به کنترل کننده (به عنوان مثال پی ال سی) ارسال و تحویل خواهد داد
  • کنترل کننده :پی ال سی ها یا همان کنترل کننده ها بر اساس اطلاعات و دیتاهایی که سنسور در اختیار آن ها قرار داده است و همچنین برنامه های کنترلی که برای آن ها تعریف شده است، فرمان‌ های خروجی را برای عملگرها ارسال خواهد کرد.
  • عملگر : این بخش بر اساس فرمان ها و یا دستوراتی که کنترل کننده یا همان پی ال سی به ان ها می دهد، با اعمال تغییر در دستگاه یا فرآیند، عملکرد آن را تنظیم خواهد کرد.

با توجه به اطلاعاتی که در فوق به آن ها پرداختیم، باید اشاره کنیم که سیستم های کنترلی می توانند بدون دخالت انسان ها به صورت کاملا خودکار وظیفه کنترلی خود را انجام دهند. اما برای انجام این وظایف و برنامه نویسی های کنترلی به یک مهندس در این حوزه نیاز است که بتواند با سیستم های کنترلی آشنایی داشته باشد. شما عزیزان در آموزشگاه دوره plc و با گذراندن این دوره ها، می توانید به راحتی در این صنعت به فعالیت بپردازید.

نقش plc در سیستم کنترل:

ممکن است این سوال برای شما به وجود بیاید که نقش پی ال سی ها در سیستم های کنترلی چیست؟ برای پاسخ به این سوال باید اشاره داشت که plc در یک سیستم کنترلی، نقش فرمان‌ دهنده اصلی را داراست و به صورت کلی برای آن برنامه نویسی هایی انجام می شود که بر اساس برنامه های نوشته شده، می تواند سیستم را کنترل کند. در دوره plc تمامی این برنامه نویسی ها و موارد مربوطه به شما آموزش داده می شود و شما می توانید به راحتی با این سیستم های کنترلی کار کنید! نکته بسیار مهمی که باید بدانید این است که تعیین فلسفه کنترل برای plc ، از طریق برنامه ‌نویسی آن با زبان‌ های برنامه ‌نویسی صنعتی استاندارد انجام خواهد شد. از جمله مراحل عملکرد plc به شرح زیر می باشد:

  • رصد کردن ورودی های خود
  • تصمیم گیری بر اساس داده های ورودی و با توجه به منطق کنترلی که بر روی آن ‌ها برنامه ‌نویسی شده است
  • رساندن تصمیمات به عملگرهای سیستم از طریق خروجی های به کار رفته (از این طریق می تواند فرآیندهای متعدد را در صنعت مورد نظر کنترل نماید)



کاربرد پی ال سی در صنعت:

به خاطر داشته باشید که نقش plc در زندگی روزمره ما بیش از آن چیزی است که به نظر می ‌رسد. به صورت تقریبی، در همه کارخانه ‌های تولیدی که نیازمندی‌ های روزمره ما را تولید می نمایند، از پی ال سی ها استفاده خواهد شد. از این سیستم های کنترلی، در تولید برق، خطوط انتقال انرژی و تصفیه آب آشامیدنی و ... بهره گرفته می شود. به همین دلیل در صنایع مختلف به مهندسی که بتواند با این سیستم های کنترلی کار کند و برای آن ها برنامه نویسی انجام دهد، نیاز است. در این خصوص اساتید حرفه ای با ارائه آموزش و دوره plc به علاقه مندان در این حوزه یاری می رسانند تا بتوانند هرچه سریع تر پی ال سی را فرا گرفته و در صنایع مختلف مشغول به کار شوند. از جمله کاربردهای پی ال سی در صنعت به شرح زیر است:

  • صنعت خودرو سازی: سوراخ کاری قطعات و اتصال آن ها، تست قطعات مربوط به خودرو و تجهیزات، سیستم های رنگ پاش؛ شکل دهی به بدنه ماشین های مختلف با استفاده از دستگاه هایی مانند پرس خودکار
  • صنایع پلاستیک سازی: بهره گیری از پی ال سی در سیستم های تولید و آنالیز پلاستیک ها، ماشین های ذوب و قالب گیری تزریقی و دمش هوا
  • صنایع سنگین: سیستم های کنترل دمای خودکار، کوره های صنعتی، وسایل و تجهیزات مورد نیاز در ذوب فلزات مختلف و ...
  • صنایع شیمیایی : سیستم های مخلوط کننده مواد مختلف و همچنین دستگاه‌ های ترکیب کننده مواد با نسبت ‌های متفاوت
  • صنایع غذایی: بهره گیری در سیستم های عصاره گیری و بسته بندی
  • صنایع ماشینی: بهره گیری در صنایع چوب؛ سیستم ‌های سوراخ کاری؛ بسته بندی؛ سیستم ‌های هشدار دهنده و اعلام خطر ؛ سیستم های استفاده شده در جوش فلزات
  • صنعت حمل و نقل: بهره گیری در تجهیزات حمل و نقل؛ جرثقیل ‌ها؛ سیستم ‌های نوار نقال
  • صنایع تبدیل انرژی: ایستگاه‌ های تولید نیرو؛ کنترل پمپ ‌های آب؛ سیستم ‌های تصفیه آب و هوای صنعتی؛ ایستگاه‌ های تقویت فشار گاز؛ سیستم‌ های تصفیه و بازیافت، بازیافت گاز
  • صنایع ساخت و ساز ساختمان ها: سیستم های روشنایی اتوماتیک، بالابرهای ساختمانی، کنترل هوا و سیستم های تهویه مطبوع خودکار



مزیت های استفاده از پی ال سی ها در صنایع:

  • انعطاف ‌پذیری بسیار بالا
  • برخورداری از قابلیت اطمینان بسیار مناسب و همراه با سرعت بالا
  • برخورداری از قابلیت تشخیص و رفع خطاهای متعدد
  • آسان بودن در برنامه ‌نویسی
  • برخورداری از قابلیت ارتباط با سایر دستگاه‌ های مختلف
  • کاهش هزینه ‌های نگهداری
  • سرعت مناسب در اسکن کردن
  • کاهش زمان اجرای پروژه مورد نظر
  • برخورداری از ابعاد فیزیکی کوچک

آموزش دوره plc:

اگر شما نیز به دنیال یادگیری و آموزش دوره plc هستید، بهتر است که به آموزشگاه دوره plc مراجعه کرده و این رشته مهندسی بسیار مهم را تحت نظر اساتید حرفه ای و با تجربه آموزش ببینید. به صورت کلی آموزش دوره plc یا کنترل کننده برنامه پذیر، دوره ای متفاوت برای علاقه مندان در این حوزه می باشد. افرادی که قصد دارند در صنعت برق و اتوماسیون فعالیت کرده می توانند با گذراندن این دوره ها و کسب تجربه، به راحتی شغل مورد علاقه خود را پیدا کنند. شایان ذکر می باشد که در این دوره صفر تا صد مباحث نرم افزار و سخت افزاری پی ال سی های مختلف به شما دانشجویان عزیز آموزش داده می شود.

دوره plc، شامل سر فصل های نرم افزاری و سخت افزاری بسیار پیشرفته بوده و تمامی مطالب و تجهیزات اتوماسیون کاربردی در صنایع آلمان و ایران را در بر می گیرد. در واقع در این دوره آموزشی قدرتمند، از آموزش الکتروپنوماتیک و مینی پی ال سی زیمنس تا برنامه نویسی، نوشتن وب سرور، کنترل لوگو و دسترسی از راه دور و .... به شما آموزش داده می شود.



نکات مهم:

  • پی ال سی ها روشی بسیار کاربردی برای کنترل، اندازه گیری و انجام وظایف در کاربردهای پیچیده تولیدی و صنعتی می باشد.
  • پی ال سی ها، به خوبی با سیستم های دیگر عمل می کنند و بنابراین در صنایع مختلفی از ان ها استفاده می شود.

سخن پایانی:

در این مطلب سعی کردیم تا به بررسی آموزشگاه دوره plc بپردازیم و اطلاعاتی را در این خصوص در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین شرکت در دوره plc می توانید به وب سایت ما به آدرس viradedu.com مراجعه کرده و با کارشناسان در این خصوص مشورت فرمایید.

برچسب‌ها: