شناسهٔ خبر: 70549321 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایبنا | لینک خبر

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان:

۲۹۰ اثر برای شرکت در جشنواره مطبوعات کردستان تائید شد

کردستان - معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با اشاره به دریافت ۳۰۷ اثر در سامانه جشنواره مطبوعات استان گفت: از این تعداد ۲۹۰ اثر تایید و مابقی برای ویرایش برگشت خورد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در سنندج، عیسی فلاحی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در سنندج اظهار کرد: تاکنون ۳۰۷ اثر به سامانه جشنواره مطبوعات استان ارسال شده و تمام آثار رسیده به سامانه جشنواره، منطبق با محتوای فراخوان، گزینه تایید، رفع، نقص و یا عدم پذیرش خورده است.

وی با بیان اینکه از مجموع آثار ارسالی ۲۹۰ اثر تایید، ۱۰ اثر در مرحله رفع نقص و هفت اثر نیز تیک عدم پذیرش خورده است، افزود: شرکت‌کنندگان در چهارمین جشنواره مطبوعات به پروفایل شخصی خود مراجعه کنند و از فرآیند گزینه‌های آثار پذیرش شده، رفع نقص یا عدم پذیرش مطلع شوند.

معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان یادآور شد: گزینه پذیرش به معنای تایید آثار دریافتی و رفع نقص به معنای این است که فرد متقاضی کمتر از سه اثر در یک رسته یا بخش بارگذاری کرده است که باید شمار آثار را به حداقل سه اثر در بخش مورد تقاضای شرکت در جشنواره افزایش دهد.

وی ادامه داد: مفهوم گزینه عدم پذیرش یعنی اینکه متقاضی هیچ لینکی از آثار یا مطالب شامل PDF یا JPG با مشخصات مرجع رسانه ای که اثر او در آن منتشر شده است بارگذاری نکرده و تنها به ارسال اثر در قالب پی دی اف یا و ورد (Word) اکتفا کرده است.

فلاحی اظهار کرد: افرادی که آثار را به صورت JPG بارگذاری می کنند حتماً به کیفیت خوانش صفحه دقت کنند، چون آثار فاقد کیفیت برای داور ارسال نمی شود و تعدادی از آثار به همین دلیل گزینه رفع نقص خورده است تا شرکت کننده نسبت به بارگذاری مجدد با کیفیت اقدام کند.

وی پایان مهلت ارسال آثار را ساعت ۲۴ امشب برابر با ۱۰ دی ماه اعلام کرد و گفت: بعد از پایان این مهلت زمانی سامانه بسته خواهد شد و امکان هیچگونه بارگذاری یا اصلاح آثار مقدور نیست.

معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با اشاره به اهداف جشنواره افزود: ایجاد رقابت سالم برای تعالی بخشی حرفه‌ای اهالی رسانه، افزایش اعتبار و تاثیر رسانه‌ها در معادلات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جامعه، توجه ویژه به بازتاب آثار و اثربخشی آنها، سوق دادن اهالی رسانه به سمت مطالبه گری و قدرت بخشی رسانه‌ها و گرایش رسانه‌ها به تولید محتوا و اثر بخشی به آثار بخش‌ها و محورها از اهداف این جشنواره است.

فلاحی، با بیان اینکه بخش اصلی جشنواره با رویکرد مطالبه‌گری و اثرگذاری و بخش جنبی با رویکرد شعار سال و جنگ غزه برگزار می شود، گفت: قالب‌های بخش اصلی ۶ مورد شامل یادداشت، خبر، گزارش مکتوب خبری و غیرخبری، مصاحبه عکس (تک عکس و گزارش تصویری) طراحی و صفحه آرائی است.

وی همچنین به شرایط شرکت در جشنواره اشاره کرد و افزود: بازه زمانی آثار برای شرکت در چهارمین جشنواره استانی مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های اطلاع رسانی از اول آذر ۱۴۰۲ تا پایان آبان ماه ۱۴۰۳ است.

فلاحی اضافه کرد: نام صاحب اثر باید در کنار اثر منتشر گردد و در صورت عدم درج نام، تایید کتبی مدیر مسئول الزامی است، ضمن اینکه صاحب اثر باید از وصول آثار به دبیرخانه اطمینان حاصل کند.

وی یادآور شد: شرکت کنندگان می‌توانند حداکثر در ۲ قالب و در هر قالب حداقل سه اثر ارسال کنند و شرکت کنندگانی که کمتر از سه اثر در هر قالب یا رسته به دبیرخانه ارسال کنند از مرحله داوری جشنواره حذف خواهند شد.

معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان ادامه داد: آثاری که با تشخیص نادرست قالب (توسط صاحب اثر) ثبت شود، وارد بخش داوری نخواهد شد، به عنوان مثال اگر خبرنگاری مصاحبه را به جای گزارش بفرستد، توسط دبیرخانه اثر یا آثار حذف می شود.

فلاحی یادآوری کرد: آثار باید در صفحات اصلی یا ویژه نامه‌ها (مشروط به ذکر نام نشریه و شماره سریال نشریه) منتشر شده باشد و در خبرگزاری ها و پایگاه های خبری هم باید لینک مطلب پیوست شود، ضمن اینکه آثار ارسالی باید خوانا و شفاف باشد، در غیر این صورت داوری نخواهد شد.