شناسهٔ خبر: 70543191 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

اجرای دو طرح سپهتن و سیپاد به ۷ ماه دیگر موکول شد

مدت ۱۰ سال است که تخصیص گازوئیل بر اساس پیمایش با اجرای سامانه‌های هوشمند سپهتن و سیپاد مطرح شده، اما همچنان در فرآیند بروکراسی اداری در انتظار مانده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، ناوگانی که به طور روزانه بیشترین میزان گازوئیل را مصرف می‌کنند، همچنین در زمینه قاچاق سوخت نیز دارای بالاترین آمار در بخش حمل و نقل کشور هستند.
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: روزانه بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون لیتر از این فرآورده‌ها به صورت قاچاق از کشور خارج می‌شود.
بنابر این گزارش، یکی از علل قاچاق سوخت، صدور بارنامه‌های سوری است. همچنین، مدت ۱۰ سال است که بحث تخصیص گازوئیل بر اساس عملکرد و پیمایش مطرح شده، اما همچنان در بروکراسی اداری معطل مانده است. 

به گفته کرامت ویس‌کرمی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، با اجرای دو طرح مهم سپهتن و سیپاد عملکرد ناوگان‌ گازوئیل‌سوز به‌صورت سیستمی به حوزه سامانه هوشمند سوخت ارسال و از این طریق شاهد کاهش قابل‌توجهی در مصرف نفت‌گاز بخش حمل‌ونقل کشوری خواهیم بود.

گزارش از جاسم ثمری خبرنگار خبرگزاری صداوسیما

<div id="video-display-embed-code_11873816"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4418614/11873816?width=600&height=350"></script></div>